| vajzat pyesin-djemte pergjigjen | |
|
+14vdekja_eshte_mundesia Grifsha Child In Time Child Of Darkness Hyqmeti '97 Mrs.perfect 3bla kristina fefe_ Soldier Of Fortune rapper_girl ToNI NbD Lacuna_Coil angel boy 18 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
angel boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10377 Mosha : 33 Vendndodhja : aty miii..nuk po me shef Hobi : te permbush nje premtim te dhene..... Koha e lire : mbaj familjen me buke..se qajn kalamajt pastaj po te mos jem une Piket : 1150 Data e regjistrimit : 26/07/2008
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Tue Jan 13, 2009 8:10 pm | |
| - Lacuna_Coil shkruajti:
- nje pyetje kam une: pse merreni me fmi mer aman? jo sinqerisht e ve re qe kapeni pas te voglave.nejse
thjesht ndoshta ngaqe ato jane me te lehta per tu bere tonat..pra jan me mendjelehta dhe genjehen kollaj... nje fjal ti thuash direkt kujtojne se i duam hahah....i thon shoqeve uaaa...me do ai cuni mua..ua kshu ua ashtu... nejse kto nuk jan ne preferencat e mia.. :D :D | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Wed Jan 14, 2009 4:29 pm | |
| Ne nje lidhje pse prisni vetem 1 GJE nga ajo goca dhe kur e kuptoni qe sja jep ose PO JUA DHA...i leni? |
|
| |
3bla Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 665 Mosha : 35 Vendndodhja : ne itali Hobi : ska..... Koha e lire : ska kohe te lire per asgje pervec internetit Piket : 0 Data e regjistrimit : 21/09/2008
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Wed Jan 14, 2009 4:33 pm | |
| ka akoma njerez me mendime te tilla ne kete toke??? pupupupupu..... nqs nje dite do te binte nje semundje e cilado te prekte rende intelektin sdo e kem fajin une..... por te tille persona....
hahaha | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Wed Jan 14, 2009 4:36 pm | |
| Nrm qe ka akoma persona qe e mendojne ate gje (mu sme ka ndodh) po kshu llafesh perhapen nga gocat kur i lejn cunat.... Pastaj faktikisht esht 70% e vertet..20% esht qe lidhesh me then qe JAM I LIDH..dhe 5% se e pelqen...5% se e don |
|
| |
3bla Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 665 Mosha : 35 Vendndodhja : ne itali Hobi : ska..... Koha e lire : ska kohe te lire per asgje pervec internetit Piket : 0 Data e regjistrimit : 21/09/2008
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Wed Jan 14, 2009 4:39 pm | |
| ne cfare planeti paske mbledh statistikat??? se ketu ne toke jo njehere....... si mund te flasesh me shifra kur sia ke idene?? nejse.....hallet e tua.... sdu te perfshihem.... | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Wed Jan 14, 2009 4:42 pm | |
| Ne nje lidhje pse prisni vetem 1 GJE nga ajo goca dhe kur e kuptoni qe sja jep ose PO JUA DHA...i leni? |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Wed Jan 14, 2009 4:44 pm | |
| Kam cuar gabimisht pyetjen perseri po njs...i kam mbledh ne tok...kam qen tu punu token e tu kullot delet e me dolen |
|
| |
3bla Adoleshent ambicioz
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Wed Jan 14, 2009 4:46 pm | |
| ehe ok... kujtova se mos i kishe studiu... thash cne??? me fal pra.. ke te drejte... | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| |
| |
Numri i postimeve : 10377 Mosha : 33 Vendndodhja : aty miii..nuk po me shef Hobi : te permbush nje premtim te dhene..... Koha e lire : mbaj familjen me buke..se qajn kalamajt pastaj po te mos jem une Piket : 1150 Data e regjistrimit : 26/07/2008
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Wed Jan 14, 2009 5:07 pm | |
| | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Wed Jan 14, 2009 5:18 pm | |
| uuaaaaaaaaaaaaa sorry,e kisha lexuar ''kto jan ne preferencat e mia'' dhe u cudita se zakonisht thoni qe jo na pelqejn te veshtirat jo kshu jo ashu. haahaha sa dru un,mfal : | |
|
| |
Grifsha Adoleshent
Numri i postimeve : 40 Mosha : 33 Vendndodhja : tirane Piket : 16 Data e regjistrimit : 09/01/2009
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Wed Jan 14, 2009 8:20 pm | |
| pse disa meshkuj jane shume mendjelehte ???? | |
|
| |
3bla Adoleshent ambicioz
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Wed Jan 14, 2009 8:23 pm | |
| - Grifsha shkruajti:
- pse disa meshkuj jane shume mendjelehte ????
sepse relativiteti perfshin gjithcka..... | |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Fri Jan 16, 2009 3:29 pm | |
| - Grifsha shkruajti:
- pse disa meshkuj jane shume mendjelehte ????
E ke brenda pyetjes pergjigjen. Sepse ku ka prodhim do kete edhe skarcitete. | |
|
| |
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Tue Jul 21, 2009 5:06 pm | |
| mfalni por po e bej te njejten pyetje tek te dy temat e njejta???? ktu te pergjigjen cunat
a do vrisnit dike per te dashuren tuaj???? | |
|
| |
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Tue Jul 21, 2009 5:09 pm | |
| | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| ERGYS VAJZAT PYESIN DJEMTE PERGJIGJEN | |
|
| |
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| | |
|
| |
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Tue Jul 21, 2009 5:11 pm | |
| - hot spicy shkruajti:
- ERGYS
VAJZAT PYESIN DJEMTE PERGJIGJEN lexoje pak pyetjen qe nga fillimi te keqen ergysi.... :D :D :D :D :D :D :D :D .... | |
|
| |
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Tue Jul 21, 2009 5:16 pm | |
| - vdekja_eshte_mundesia shkruajti:
- vetem dashurine jo
dmth qe do e vrisje.... ate ke kte akt ti i ke dhene fund lumturise tende me te dashurne e jetes.... sepse kurr ske per te qene me me te.... kurrrrrrrrrrr | |
|
| |
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Tue Jul 21, 2009 5:17 pm | |
| - angel boy shkruajti:
- vdekja_eshte_mundesia shkruajti:
- vetem dashurine jo
dmth qe do e vrisje.... ate ke kte akt ti i ke dhene fund lumturise tende me te dashurne e jetes.... sepse kurr ske per te qene me me te.... kurrrrrrrrrrr a do vrisnit dike per te dashuren tuaj????po mer te gjith po,pervec dashurise time,ktu behet fjal per person | |
|
| |
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Tue Jul 21, 2009 5:21 pm | |
| - vdekja_eshte_mundesia shkruajti:
- angel boy shkruajti:
- vdekja_eshte_mundesia shkruajti:
- vetem dashurine jo
dmth qe do e vrisje.... ate ke kte akt ti i ke dhene fund lumturise tende me te dashurne e jetes.... sepse kurr ske per te qene me me te.... kurrrrrrrrrrr a do vrisnit dike per te dashuren tuaj????
po mer te gjith po,pervec dashurise time,ktu behet fjal per person pooo pra dhe une kte gje thash qe dmth ti do i vrisje te gjithe pervec te dashures tende..... dhe une thash qe me kte akt ti i ke dhene fund pergjithmone lumturise me njeriun tend te zemres....i do dhe arsyet????.... :D :D :D :D :D :D :D :D :D | |
|
| |
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Tue Jul 21, 2009 5:22 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Tue Jul 21, 2009 5:26 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Tue Jul 21, 2009 5:27 pm | |
| kjo tema eshte pak kot sepse nuk specifikohet njweriu qe do vritet si mund te vrasesh kot nje njeri gys??? | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen | |
| |
|
| |
| vajzat pyesin-djemte pergjigjen | |
|