| vajzat pyesin-djemte pergjigjen | |
|
+14vdekja_eshte_mundesia Grifsha Child In Time Child Of Darkness Hyqmeti '97 Mrs.perfect 3bla kristina fefe_ Soldier Of Fortune rapper_girl ToNI NbD Lacuna_Coil angel boy 18 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
angel boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10377 Mosha : 33 Vendndodhja : aty miii..nuk po me shef Hobi : te permbush nje premtim te dhene..... Koha e lire : mbaj familjen me buke..se qajn kalamajt pastaj po te mos jem une Piket : 1150 Data e regjistrimit : 26/07/2008
| Titulli: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Sun Jan 04, 2009 4:44 pm | |
| meqe ekzistonte nje tek e kunderta e kesaj ..thash te hap dhe une nje tem ku vajzat te pyesin e ne djemte ti pergjigjemi pyetjeve te tyre... ishalla nuk ekziston kjo tema.. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Sun Jan 04, 2009 4:45 pm | |
| presim pyetje ne posten tone postare |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Sun Jan 04, 2009 10:31 pm | |
| cfare preferojn me shum djemt,vajza te veshtira apo e kunderta? | |
|
| |
Numri i postimeve : 10377 Mosha : 33 Vendndodhja : aty miii..nuk po me shef Hobi : te permbush nje premtim te dhene..... Koha e lire : mbaj familjen me buke..se qajn kalamajt pastaj po te mos jem une Piket : 1150 Data e regjistrimit : 26/07/2008
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Sun Jan 04, 2009 10:33 pm | |
| - Lacuna_Coil shkruajti:
- cfare preferojn me shum djemt,vajza te veshtira apo e kunderta?
hmmmm interesante kjo pyetje... dikush mund te thote ato te thjeshtat se i kap kollaj..pa u lodhur shumm..por ama interesantet jan ato te veshtirat..ato qe te ngrjne adrenalinen..dhe shumica me ato bien ne dashuri..me ato qe nuk ja varin shume.. | |
|
| |
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Sun Jan 04, 2009 10:33 pm | |
| - angel boy shkruajti:
- Lacuna_Coil shkruajti:
hmmmm interesante kjo pyetje... dikush mund te thote ato te thjeshtat se i kap kollaj..pa u lodhur shumm..por ama interesantet jan ato te veshtirat..ato qe te ngrjne adrenalinen..dhe shumica me ato bien ne dashuri..me ato qe nuk ja varin shume.. hahah kte pergjijge doja te degjoja.ka lezet. | |
|
| |
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Sun Jan 04, 2009 10:34 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Sun Jan 04, 2009 10:36 pm | |
| STHASH GJE UNE,TI FOLE (O OLTA KUR E KUJTOJ KUR E THE TI,SHKRIHEM ) | |
|
| |
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Sun Jan 04, 2009 10:40 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Sun Jan 04, 2009 10:57 pm | |
| pyetje tjeter (se me hypi frymezimi muvee) doni qe e dashura tju tregoje cdo detaje te jetes se saj?? dmth doni te rrini ne kontakt 24 ore me te (gje qe une e urreeeejjj), doni qe ajo tju tregoje edhe hollesit qofte dhe jo te rendesishme cfare ben gjat dites.
metallica gjithmon me thot qe jemi ne shek.21 dhe nuk duhet ne menyre absolute te pyesim ne pergjithsi,apo te flasim ne pergjithsi dmth.sot esht koha e individit. megjithate une prap kam qef te pys ne pergjithesi. | |
|
| |
ToNI NbD Adoleshent
Numri i postimeve : 62 Mosha : 32 Vendndodhja : OveR thE wOrlD Piket : 0 Data e regjistrimit : 25/12/2008
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Sun Jan 04, 2009 11:04 pm | |
| jo behesh shum i bezdisshem ashu thuhem gjerat me te rendesishme | |
|
| |
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Sun Jan 04, 2009 11:05 pm | |
- pyetje tjeter (se me hypi frymezimi muvee)
doni qe e dashura tju tregoje cdo detaje te jetes se saj?? dmth doni te rrini ne kontakt 24 ore me te (gje qe une e urreeeejjj), doni qe ajo tju tregoje edhe hollesit qofte dhe jo te rendesishme cfare ben gjat dites.
metallica gjithmon me thot qe jemi ne shek.21 dhe nuk duhet ne menyre absolute te pyesim ne pergjithsi,apo te flasim ne pergjithsi dmth.sot esht koha e individit. megjithate une prap kam qef te pys ne pergjithesi. une per vete nuk dua te m tregoj gjithcka te sajen... nuk dua ta di prsh per te dashurit qe ka pasur...se ndoshta do ndihesha dhe ne siklet..ndoshta xheloz... une prsh e kam dhe shum bezdi te me marri ne tel ose te me coj zile ore e sekonde..thjesht dua ta takoj shpesh..dhe te me doje..asgje me shume | |
|
| |
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Mon Jan 05, 2009 5:13 pm | |
| - angel boy shkruajti:
- Lacuna_Coil shkruajti:
- pyetje tjeter (se me hypi frymezimi muvee)
doni qe e dashura tju tregoje cdo detaje te jetes se saj?? dmth doni te rrini ne kontakt 24 ore me te (gje qe une e urreeeejjj), doni qe ajo tju tregoje edhe hollesit qofte dhe jo te rendesishme cfare ben gjat dites.
metallica gjithmon me thot qe jemi ne shek.21 dhe nuk duhet ne menyre absolute te pyesim ne pergjithsi,apo te flasim ne pergjithsi dmth.sot esht koha e individit. megjithate une prap kam qef te pys ne pergjithesi.
une per vete nuk dua te m tregoj gjithcka te sajen... nuk dua ta di prsh per te dashurit qe ka pasur...se ndoshta do ndihesha dhe ne siklet..ndoshta xheloz... une prsh e kam dhe shum bezdi te me marri ne tel ose te me coj zile ore e sekonde..thjesht dua ta takoj shpesh..dhe te me doje..asgje me shume cuni i papame tjetri. ka lezet mer ka lezet. kjo duhet te vleje dhe per gocat dhe per cunat. | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Mon Jan 05, 2009 5:26 pm | |
| un per vete se kam bezdi nqs me merr apo me ben zile ore e sec prekundrazi :D:D 1 pyetje per cunat : pse shihni vetem femrat verku dhe pse doni te lidheni vetem me 1 femer verku se ne ditet e sotme vetem atyre ua hidhni syt ku te jet parakolp e prapkolp dhe ju me vrap ueueue ???????? | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Mon Jan 05, 2009 5:33 pm | |
| Sigurt qe ka nevoj per pergjigje kjo pytje? |
|
| |
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| |
| |
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Mon Jan 05, 2009 5:36 pm | |
| - rapper_girl shkruajti:
- un per vete se kam bezdi nqs me merr apo me ben zile ore e sec prekundrazi :D:D
1 pyetje per cunat : pse shihni vetem femrat verku dhe pse doni te lidheni vetem me 1 femer verku se ne ditet e sotme vetem atyre ua hidhni syt ku te jet parakolp e prapkolp dhe ju me vrap ueueue ???????? nuk eshte se ne shkojme pas atyre..une te pakten jo... por shkojme tek ajo femer qe eshte e mire..qe na terheq.. dhe qe eshte vertet femer..jo te jet si cun ..qofte si veshje si paraqitje domethene,,qofte si sjellje..une te pakten keshtu veproj
Edituar pėr herė tė fundit nga angel boy nė Mon Jan 05, 2009 5:39 pm, edituar 1 herė gjithsej | |
|
| |
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Mon Jan 05, 2009 5:37 pm | |
| te kuptoj dhe flm per pergjigjen hihi | |
|
| |
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Mon Jan 05, 2009 5:39 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Mon Jan 05, 2009 5:40 pm | |
| hahahaha prit ti jep pergjigja ksaj pastaj tjeter haha | |
|
| |
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Mon Jan 05, 2009 5:41 pm | |
| | |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Mon Jan 05, 2009 5:44 pm | |
une te veshtirat, dhe ti e di sh mire | |
|
| |
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Mon Jan 05, 2009 5:52 pm | |
| - Soldier Of Fortune shkruajti:
- Lacuna_Coil shkruajti:
une te veshtirat, dhe ti e di sh mire eeee ti je ekstrem byrazer. | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Mon Jan 05, 2009 5:54 pm | |
| akoma egzistonka kjo pytja te veshtira apo te lehta | |
|
| |
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Mon Jan 05, 2009 5:54 pm | |
| ja re fefe ekzistoka akoma,nuk e shef? | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen Mon Jan 05, 2009 6:02 pm | |
| pytja po mi , e shof por ska goca ashtu haha dmth sndahen ne ato kategori | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: vajzat pyesin-djemte pergjigjen | |
| |
|
| |
| vajzat pyesin-djemte pergjigjen | |
|