| a dini te cmoni ate qe keni?? | |
|
+6Soldier Of Fortune Ernesto_Guevara *...BE YOURSELF...* Mars don corleone vdekja_eshte_mundesia 10 posters |
Autori | Mesazh |
---|
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: a dini te cmoni ate qe keni?? Wed Dec 31, 2008 12:52 pm | |
| ajo qe kam dhe ajo qe dua ka te gjith respektin dhe dashurine time,un e cmoj shum | |
|
| |
don corleone Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2525 Mosha : 33 Vendndodhja : cuba with fidel castro Hobi : just nothing special Koha e lire : shfrytezim maksimal Piket : 1448 Data e regjistrimit : 23/08/2008
| Titulli: Re: a dini te cmoni ate qe keni?? Wed Dec 31, 2008 1:58 pm | |
| po re si jo eshte budallaluk ti hudhesh poshte | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: a dini te cmoni ate qe keni?? Wed Dec 31, 2008 3:11 pm | |
| Normale,te pakten mundohem ti vleresoj e ti cmoj dita dites me shume,per ata qe e meritojne | |
|
| |
*...BE YOURSELF...* Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2335 Mosha : 34 Vendndodhja : nga pak brenda te gjitheve Koha e lire : miq, libra, foto, pishina, internet, gjume, shetitja, tv ... Piket : 1262 Data e regjistrimit : 13/12/2008
| Titulli: Re: a dini te cmoni ate qe keni?? Sat Jan 03, 2009 1:07 pm | |
| kjo eshte gjeja me e veshitr per te gjithe ne cdo dite kerkojme dicka te re,dicka qe nuk na perket.dhe harrojme se ato qe zoterojme mund te na falin pafund lumturi | |
|
| |
Ernesto_Guevara Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 333 Mosha : 34 Vendndodhja : at the world ends Hobi : cybernetic Piket : 2 Data e regjistrimit : 26/09/2008
| Titulli: Re: a dini te cmoni ate qe keni?? Sat Jan 03, 2009 3:42 pm | |
| Historikisht i kam cmuar ato qe kam pas. | |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: a dini te cmoni ate qe keni?? Sat Jan 03, 2009 4:21 pm | |
| - *...BE YOURSELF...* shkruajti:
- kjo eshte gjeja me e veshitr per te gjithe
ne cdo dite kerkojme dicka te re,dicka qe nuk na perket.dhe harrojme se ato qe zoterojme mund te na falin pafund lumturi ja ku doli edhe nje hre shprehja e famshme vetem kur e humb dicka di ta cmosh aq sa duhet. | |
|
| |
Numri i postimeve : 2335 Mosha : 34 Vendndodhja : nga pak brenda te gjitheve Koha e lire : miq, libra, foto, pishina, internet, gjume, shetitja, tv ... Piket : 1262 Data e regjistrimit : 13/12/2008
| Titulli: Re: a dini te cmoni ate qe keni?? Sat Jan 03, 2009 4:22 pm | |
| - Soldier Of Fortune shkruajti:
- *...BE YOURSELF...* shkruajti:
- kjo eshte gjeja me e veshitr per te gjithe
ne cdo dite kerkojme dicka te re,dicka qe nuk na perket.dhe harrojme se ato qe zoterojme mund te na falin pafund lumturi ja ku doli edhe nje hre shprehja e famshme vetem kur e humb dicka di ta cmosh aq sa duhet. ehh tamam tamam sdoja te thoja kete doja te thoja qe po te dime te shijojme ate qe kemi do jemi shuuuuuuume me te lumtur | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: a dini te cmoni ate qe keni?? Sun Jan 04, 2009 1:47 pm | |
| po normal. si mos e cmoj une antaren lart,dmth faktin qe e kam moter????? esht budallallek mos cmosh buzeqeshjen e saj,keshillat apo ku di une tjeter,gjithcka. :D
shkurt mhb te gjith njerzit ne bote e cmojne dicka qe zoterojne dhe e duan,mund dhe ta mohojne kete fakt por ne fund te shpirtit te gjith e din se nuk do benin pa ate te cilen ata e cmojne.kot nuk quhet ''e cmuar''. | |
|
| |
| Titulli: Re: a dini te cmoni ate qe keni?? Sun Jan 04, 2009 2:09 pm | |
| - Lacuna_Coil shkruajti:
- po normal.
si mos e cmoj une antaren lart,dmth faktin qe e kam moter????? esht budallallek mos cmosh buzeqeshjen e saj,keshillat apo ku di une tjeter,gjithcka. :D
shkurt mhb te gjith njerzit ne bote e cmojne dicka qe zoterojne dhe e duan,mund dhe ta mohojne kete fakt por ne fund te shpirtit te gjith e din se nuk do benin pa ate te cilen ata e cmojne.kot nuk quhet ''e cmuar''. do vdes un per tyyyy o zot edhe une jam e lumtur qe te kam moter | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: a dini te cmoni ate qe keni?? Sun Jan 04, 2009 2:11 pm | |
| un e di per vete..po ka nga ata qe nuk e din sinqerisht... | |
|
| |
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: a dini te cmoni ate qe keni?? Sun Jan 04, 2009 2:12 pm | |
| te cmosh nuk do te thot ta besh ne vetmi duhet tja vertetosh ate cmim | |
|
| |
lovelygirl Adoleshent
Numri i postimeve : 53 Mosha : 29 Vendndodhja : diku gjithandej pastaj s'esht puna jote Hobi : te lexoj revista Koha e lire : te dal me shoqet Piket : 3 Data e regjistrimit : 14/12/2008
| Titulli: Re: a dini te cmoni ate qe keni?? Tue Jan 06, 2009 9:48 pm | |
| kur i kam gjerat para syve nuk u jap rendesine e duhur. arrij tia kuptoj vleren vetem kur i humbas. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: a dini te cmoni ate qe keni?? Wed Jan 07, 2009 2:09 pm | |
| Vec kur e humbas ja kuptoj vleren...nk i cmoj asiher kur i kam |
|
| |
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: a dini te cmoni ate qe keni?? Wed Jan 07, 2009 3:36 pm | |
| | |
|
| |
Burzgoroth Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 906 Mosha : 31 Vendndodhja : Far away in the dark... Bergen,NORWAY Hobi : Black metal Koha e lire : Erblicket die tochter des firmaments Piket : 0 Data e regjistrimit : 14/08/2008
| Titulli: Re: a dini te cmoni ate qe keni?? Sat Jan 10, 2009 11:45 pm | |
| esht mendim i mir te cmosh ate qe ke dhe mendimi i mir esht gjithmon zgjedhje e mire. | |
|
| |
| Titulli: Re: a dini te cmoni ate qe keni?? Sun Jul 12, 2009 2:33 pm | |
| kur gati gati e humbas ja kutpoj vleren | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: a dini te cmoni ate qe keni?? | |
| |
|
| |
| a dini te cmoni ate qe keni?? | |
|