| mendoni se nje miqesi e vertete duron per gjithe jeten? | |
|
+37heart love piccola perla ninel love_albania H_boy354 almir_metallica_4ever Glamours' Master anisa Nightmare dj jero Mrs.perfect *...BE YOURSELF...* doni vdekja_eshte_mundesia You Burn Deep Inside Me Lacuna_Coil maria gracia Burzgoroth 123bla returns Blue Paradise Child Of Darkness LaLuC-I Ernesto_Guevara rapper_girl Endi fefe_ bituku85 Rej Soldier Of Fortune Slash Child In Time roxy Mars free spirit don corleone hot_spicy alex_anto 41 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
*...BE YOURSELF...* Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2335 Mosha : 34 Vendndodhja : nga pak brenda te gjitheve Koha e lire : miq, libra, foto, pishina, internet, gjume, shetitja, tv ... Piket : 1262 Data e regjistrimit : 13/12/2008
| Titulli: Re: mendoni se nje miqesi e vertete duron per gjithe jeten? Fri Mar 06, 2009 10:26 pm | |
| [quote="Mrs.perfect"] - *...BE YOURSELF...* shkruajti:
- Mrs.perfect shkruajti:
- ne radhe te par duhet ber pyetja a besoni ne miqesi te vertet dhe pergjigja esht jo
dhe meqe nuk besoj ne miqesi te vertet do te thot qe nuk mendoj se zgjat gjithmon(te pakten deri tani jo) si mund te besosh se nje miqesi do zgjas gjithmon kur per ty seshte miqesi e vertet?????????????????????????? po cuditem lexoje mir [/quote/] ehe shyqyr se e kuptova ndyshe edhe thah cne | |
|
| |
dj jero Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: mendoni se nje miqesi e vertete duron per gjithe jeten? Sun Mar 08, 2009 4:36 pm | |
| po besoj qe po..pjesa me e madhe e shoqerise sime jane ata qe kam nje jete qe kur kam lindur dhe ata jane shoke te vertete | |
|
| |
LaLuC-I Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4078 Mosha : 31 Vendndodhja : NEPER SHQIPERIII DUK BRREDH SA ANEJ KNEJ... Piket : 207 Data e regjistrimit : 19/12/2008
| Titulli: Re: mendoni se nje miqesi e vertete duron per gjithe jeten? Sun Mar 08, 2009 4:36 pm | |
| | |
|
| |
Nightmare Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2286 Mosha : 30 Vendndodhja : In your dream Hobi : To be your nightmare Koha e lire : net Piket : 887 Data e regjistrimit : 27/02/2009
| Titulli: Re: mendoni se nje miqesi e vertete duron per gjithe jeten? Sun Mar 08, 2009 5:22 pm | |
| | |
|
| |
Numri i postimeve : 4078 Mosha : 31 Vendndodhja : NEPER SHQIPERIII DUK BRREDH SA ANEJ KNEJ... Piket : 207 Data e regjistrimit : 19/12/2008
| Titulli: Re: mendoni se nje miqesi e vertete duron per gjithe jeten? Sun Mar 08, 2009 5:27 pm | |
| kurse une e besoj per fare | |
|
| |
Nightmare Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2286 Mosha : 30 Vendndodhja : In your dream Hobi : To be your nightmare Koha e lire : net Piket : 887 Data e regjistrimit : 27/02/2009
| Titulli: Re: mendoni se nje miqesi e vertete duron per gjithe jeten? Sun Mar 08, 2009 5:38 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: mendoni se nje miqesi e vertete duron per gjithe jeten? Sun Mar 08, 2009 5:52 pm | |
| edhe une nga EK.ime e them qe po ? | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: mendoni se nje miqesi e vertete duron per gjithe jeten? Sun Mar 08, 2009 11:03 pm | |
| ca eksperiencash flisni, ju se keni provu akoma "gjithe jeten" | |
|
| |
Slash Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1384 Mosha : 31 Vendndodhja : LOST Hobi : te eci rrugeve.... Koha e lire : numeroj yjet Piket : 549 Data e regjistrimit : 09/09/2008
| Titulli: Re: mendoni se nje miqesi e vertete duron per gjithe jeten? Sun Mar 08, 2009 11:05 pm | |
| - Child In Time shkruajti:
- ca eksperiencash flisni, ju se keni provu akoma "gjithe jeten"
aq sa kane provu....se pas tere jetes eshte vdekja...dhe te vfekur sflsim dot | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: mendoni se nje miqesi e vertete duron per gjithe jeten? Sun Mar 08, 2009 11:08 pm | |
| ha ha ha bravo alamet arsyetimi do ecesh ti djale po ato jan ne hapat e pare te adoleshences, kur mendon se mund te ken pas naiher miqesi te vertet, dhe prej sa kohesh e kan ate, esht absurde te flasesh per eksperienca qe 13-14 vjec. | |
|
| |
| |
| |
Numri i postimeve : 1384 Mosha : 31 Vendndodhja : LOST Hobi : te eci rrugeve.... Koha e lire : numeroj yjet Piket : 549 Data e regjistrimit : 09/09/2008
| Titulli: Re: mendoni se nje miqesi e vertete duron per gjithe jeten? Sun Mar 08, 2009 11:27 pm | |
- ha ha ha bravo alamet arsyetimi do ecesh ti djale
po ato jan ne hapat e pare te adoleshences, kur mendon se mund te ken pas naiher miqesi te vertet, dhe prej sa kohesh e kan ate, esht absurde te flasesh per eksperienca qe 13-14 vjec. ndoshta ajo eksperienca sduhet permend por shoqeria e vertet zgjat tere jeten.....une kam mbi 10 vjet me te njetjit shoqeri dhe ska per tu prish ndonjere | |
|
| |
Child In Time Moderatore
| Titulli: Re: mendoni se nje miqesi e vertete duron per gjithe jeten? Sun Mar 08, 2009 11:48 pm | |
| - Slash shkruajti:
- Child In Time shkruajti:
po ato jan ne hapat e pare te adoleshences, kur mendon se mund te ken pas naiher miqesi te vertet, dhe prej sa kohesh e kan ate, esht absurde te flasesh per eksperienca qe 13-14 vjec. ndoshta ajo eksperienca sduhet permend por shoqeria e vertet zgjat tere jeten.....une kam mbi 10 vjet me te njetjit shoqeri dhe ska per tu prish ndonjere kjo ishte ajo qe po perpiqesha te thoja te postimi pare, mos kundershto pa kuptu mir | |
|
| |
| Titulli: Re: mendoni se nje miqesi e vertete duron per gjithe jeten? Mon Mar 09, 2009 5:07 pm | |
- Slash shkruajti:
- Child In Time shkruajti:
po ato jan ne hapat e pare te adoleshences, kur mendon se mund te ken pas naiher miqesi te vertet, dhe prej sa kohesh e kan ate, esht absurde te flasesh per eksperienca qe 13-14 vjec. ndoshta ajo eksperienca sduhet permend por shoqeria e vertet zgjat tere jeten.....une kam mbi 10 vjet me te njetjit shoqeri dhe ska per tu prish ndonjere kjo ishte ajo qe po perpiqesha te thoja te postimi pare, mos kundershto pa kuptu mir ok mflal per keqkuptimin :D | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: mendoni se nje miqesi e vertete duron per gjithe jeten? Mon Mar 09, 2009 5:27 pm | |
| sa tkem anisen une,po do them... | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: mendoni se nje miqesi e vertete duron per gjithe jeten? Mon Mar 09, 2009 5:53 pm | |
| uaaaaaaaaaa po mua??????? | |
|
| |
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: mendoni se nje miqesi e vertete duron per gjithe jeten? Mon Mar 09, 2009 5:58 pm | |
| po anisen e kam prej 10 vjetesh mi shoqe,esht periudh kohore me e gjat dhe si rrejdhim mund te bazohem me leht tek miqsia me anisesn per te dhen nje pergjigje sa me te sakt rreth ksaj ceshtjeje,sepse sic e dim,cdo pergjigje e sakt bazohet ne fakte,faktet ne vepra dhe ne kte rasin ton,koha relativisht e gjat dhe marrdhenia me anisesn mund te konsiderohet veper... hauahuahaahuah smund ta besoj qe shkrujta ter kto budallalleqe per nje pyetje. | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: mendoni se nje miqesi e vertete duron per gjithe jeten? Mon Mar 09, 2009 8:57 pm | |
| me nje nder shoqet e mia me te ngushta kam 15 vjet miqesi dhe nuk mbaj mend te jemi zene ndonjehere pervec disa debateve te vogla qe mund te kemi be si arsye mosperputhje mendimesh a gjera te ketij lloji!Gjithe kjo kohe e gjate ka mjaftuar qe te gjej prova per tu bindur qe nje miqesi e vertete zgjat gjithe jeten | |
|
| |
anisa Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1337 Mosha : 32 Vendndodhja : ne te njejtin vend me maria gracian Hobi : kompjuteri dhe interneti Koha e lire : verdall neper shqiperi Piket : 705 Data e regjistrimit : 27/01/2009
| Titulli: Re: mendoni se nje miqesi e vertete duron per gjithe jeten? Mon Mar 09, 2009 11:43 pm | |
| - Lacuna_Coil shkruajti:
- po anisen e kam prej 10 vjetesh mi shoqe,esht periudh kohore me e gjat dhe si rrejdhim mund te bazohem me leht tek miqsia me anisesn per te dhen nje pergjigje sa me te sakt rreth ksaj ceshtjeje,sepse sic e dim,cdo pergjigje e sakt bazohet ne fakte,faktet ne vepra dhe ne kte rasin ton,koha relativisht e gjat dhe marrdhenia me anisesn mund te konsiderohet veper...
hauahuahaahuah smund ta besoj qe shkrujta ter kto budallalleqe per nje pyetje. dhe une them qe nje miqesi zgjat shume bazohem dhe mbeshtes kete qe ka shkruar lacuna motra ime | |
|
| |
alex_anto Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 468 Mosha : 29 Vendndodhja : elbasan Hobi : kercimi, interneti, kalerimi Piket : 54 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: mendoni se nje miqesi e vertete duron per gjithe jeten? Sat Mar 14, 2009 11:55 am | |
| shpresoj qe te shoqeria qe kam te zgjasi pergjithmone dhe e uroj me gjithe zemer qe te ndodhi sepse i dua shume shoket dhe shoqet e mia te ngushta............. | |
|
| |
Glamours' Master Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 410 Mosha : 39 Vendndodhja : Ne zemren e dikujt! Piket : 210 Data e regjistrimit : 06/02/2009
| Titulli: Re: mendoni se nje miqesi e vertete duron per gjithe jeten? Mon Mar 16, 2009 1:35 am | |
| Ekziston gjith jeten pa tjeter...Por flasim per ate te verteten. | |
|
| |
almir_metallica_4ever Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 367 Mosha : 34 Vendndodhja : se di Piket : 2 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: mendoni se nje miqesi e vertete duron per gjithe jeten? Mon Mar 16, 2009 3:22 am | |
| Jam per po sepse nje shok i vertete kujtohet per ty, sado larg te jesh, ne cfaredolloj rrethane qofsh. Kush nuk te ka shok me verte, ose shtiret sikur te ka, e tregon veten me kalimin e kohes. Un mendoj se e kam nje shoqeri te perjetshme, dhe qe edhe kur te behem me familje, ose te jem larg, do bej te pamunduren per t'i ruajtur lidhjet me ta. | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: mendoni se nje miqesi e vertete duron per gjithe jeten? Mon Mar 16, 2009 11:45 am | |
| mund te ekzistoje nje e tille por shume rralle...mund te jen nji ose dy te tilla...nejse eshte bukur fare :D te pakten un kshu mendoj..te rikujtosh gjerat qe ke bere ne rini me nje shoqe ne nje kohe kur ke bebat ne ate moshe.... | |
|
| |
| |
| |
H_boy354 Web-master
Numri i postimeve : 3566 Mosha : 33 Vendndodhja : around in elbasan or somewhere else... Hobi : makinat, ma heqin trunin po edhe un ama!!! Koha e lire : kafe, internet, xhiro me makine Piket : 3475 Data e regjistrimit : 30/05/2009
| Titulli: Re: mendoni se nje miqesi e vertete duron per gjithe jeten? Fri Jun 26, 2009 8:54 pm | |
| sigurisht por kur eshte me te vertet e sinqert.. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: mendoni se nje miqesi e vertete duron per gjithe jeten? | |
| |
|
| |
| mendoni se nje miqesi e vertete duron per gjithe jeten? | |
|