| LOST <3 | |
|
+6Child Of Darkness fefe_ Soldier Of Fortune dj jero hot_spicy AURORA BOREALIS 10 posters |
Autori | Mesazh |
---|
AURORA BOREALIS Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 257 Mosha : 32 Vendndodhja : ne shtepi............................HELP ME GET OUT OF HERE Hobi : MUSIC MAKES ME LOSE CONTROLE Koha e lire : music makes my day....ps:reading lovestory books too lol ;D Piket : 61 Data e regjistrimit : 23/10/2008
| Titulli: LOST <3 Fri Nov 21, 2008 3:30 am | |
| seriali qe jepet cdo te marte dhe te merkure te top chaneli.....cfar mendimi keni per te? ky serial eshte dhen edhe te rai due nqs dikush e ka par mund te me thote se SI DREQIN PERFUNDON se ndonjeher aq me acaron ajo enigma qe fshihet tek ky film sa....:angry por gjithsesi eshte super i bukur e adhuroj ps:po personazhi juaj i preferuar te ky film kush eshte?????????? | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: LOST <3 Fri Nov 21, 2008 1:25 pm | |
| un e kam pas pa para ca kohesh dhe ngaterrohesha me ato gjanat aty....pastaj e lash fare!!!!!!ka nje larmishmeri misteresh | |
|
| |
dj jero Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: LOST <3 Fri Nov 21, 2008 6:16 pm | |
| eshte film i papare fare.......BEN eshte personazh i mire edhe pse duket si i keq.personazhi i preferuar eshte BEN | |
|
| |
AURORA BOREALIS Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 257 Mosha : 32 Vendndodhja : ne shtepi............................HELP ME GET OUT OF HERE Hobi : MUSIC MAKES ME LOSE CONTROLE Koha e lire : music makes my day....ps:reading lovestory books too lol ;D Piket : 61 Data e regjistrimit : 23/10/2008
| Titulli: Re: LOST <3 Fri Nov 28, 2008 8:56 pm | |
| IIIII SA INAT MBAROI....DHE ENDE PER MUA MBETET I PAKUPTUESHEM....DHE I PAPARE....PERSA I PERKET PERSONAZHIT ....ME PELQEN DESMONDI...POR EDHE BENI...ESHTE SHUM MISTERIIOZ | |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: LOST <3 Sat Nov 29, 2008 10:21 pm | |
| besoj se jam i vetmi njeri qe kam pare cdo pjese te tij qe nga e para e deri tek e fundit e sezonit te katert, nese keni humbur ndonje seri shifeni online ke kjo adrese, ku sapo te behet sezoni i peste do te mund ta shifni aty para se te vije ne ndonje rrjet europian transmetimi, http://www.tv-links.cc/tv/lost.htm# Personizhi i preferuar mashkull eshte Loku, ndersa nga femrat Kejti. ky eshte loku Kjo eshte kejti. Sa per dijeni ky eshte seriali me adjiencen me te madhe te te gjitha koherave. | |
|
| |
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: LOST <3 Sat Nov 29, 2008 10:22 pm | |
| Edhe nje keshille tjeter, nese shihni qe lart e poshte fliten shume fjale te bukura per lost dhe doni te filloni ta shihni, me mire mos e shihni, se po nuk e patet pare qe nga fillimi, nuk do merrni vesh asnje gje fare. Sa do harxhoni kohen kot! | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: LOST <3 Sat Nov 29, 2008 10:23 pm | |
| un me fixim nga personazhet e ktij filmi kam ate tjetrin me floket e gjata se se di mir se si quhet,sojer me duket |
|
| |
| Titulli: Re: LOST <3 Sat Nov 29, 2008 10:24 pm | |
| Po ai eshte. ja ku e ke! | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: LOST <3 Sat Nov 29, 2008 10:26 pm | |
| po ky eshte seria me fixim e ketij filmi per mua eshte ajo ku ai me tumor leviz ishullin edhe ktyre i del huq |
|
| |
| Titulli: Re: LOST <3 Sat Nov 29, 2008 10:30 pm | |
| Seria e fundit e sezonit te katert ajo qe thua ti. Por nuk levizet ishulli me sa kam lexuar verdalle, po thjesht disa shkencetare kane shpikur antimaterien dhe ne cast ai behet i padukshem, ashtu sic ai shkenctari tjeter qe erdhi ne ishull para ca serishe kishte shpikur udhetimin prapa dhe para ne kohe. kjo eshte e bukura, se te gjitha gjerat ne plan te pare duken si budalliqe, por dy sezone me pas del qe kishte kuptim ajo gje qe u be para 20 apo 30 serish. Skenaristet a atij seriale duhet te jene ose te cmendur ose marrin deroge nga ajo qe te shkakton halucinacione para se te shkruajne serite se eshte e pamundur te krijohet nje skenar aq madheshtor. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: LOST <3 Sat Nov 29, 2008 10:32 pm | |
| po per kte e kam fjalen.thone se as rregjizori edhe as skenaristi nuk e dine se kur mbaron filmi po vetem vazhdojne nxjerrin seri te tjera |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: LOST <3 Sat Nov 29, 2008 10:35 pm | |
| sme terheq e kam pa vetem 1her te rock cafe | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: LOST <3 Sat Nov 29, 2008 10:40 pm | |
| - fefe_ shkruajti:
- sme terheq
e kam pa vetem 1her te rock cafe po dihet qe sddo te terheqi sepse po ta shohesh nje seri sot edhe nje seri mbas 2 vjetesh nuk te terheq sepse nuk e kupton |
|
| |
Child Of Darkness Administratore
Numri i postimeve : 7438 Mosha : 29 Vendndodhja : ...... Hobi : ......... Piket : 206 Data e regjistrimit : 11/07/2008
| Titulli: Re: LOST <3 Sun Nov 30, 2008 10:00 pm | |
| kam fillu ta ndjek gjithmone ne fillim e me pelqente po pastaj lashe sh seri pa pare e kshu skuptoja me ca ndodhte! | |
|
| |
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: LOST <3 Sun Nov 30, 2008 10:00 pm | |
| e kam ndjek qe nga fillimi fare nuk me ka shpetuar asnje seri eshte shum atraktiv yyyyyyyyy car fjale kam then | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: LOST <3 Sun Nov 30, 2008 10:02 pm | |
| - vdekja_eshte_mundesia shkruajti:
- e kam ndjek qe nga fillimi fare nuk me ka shpetuar asnje seri eshte shum atraktiv
yyyyyyyyy car fjale kam then hahaha un e shoh shum rralle po ma tregojne se car ndodh ne klase keshtu qe kur shoh nenji seri tek tuk e kuptoj se car ndodh |
|
| |
| Titulli: Re: LOST <3 Mon Feb 02, 2009 12:24 pm | |
| Kush nuk pret dot sa te shfaqet ne shiqperi sezoni i peste i Lost mund ta shofi ktu
http://ninjavideo.net/cat/1330 | |
|
| |
jona Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 233 Mosha : 29 Vendndodhja : shkoder Hobi : moda Koha e lire : listen music , msn ,face book , Piket : 473 Data e regjistrimit : 20/07/2009
| Titulli: Re: LOST <3 Mon Jul 27, 2009 5:07 pm | |
| une se ndjek fare po kusherira ime vdes per te e ka pa qe te seria e pare s ka lene pjese pa e shiku | |
|
| |
H_boy354 Web-master
Numri i postimeve : 3566 Mosha : 33 Vendndodhja : around in elbasan or somewhere else... Hobi : makinat, ma heqin trunin po edhe un ama!!! Koha e lire : kafe, internet, xhiro me makine Piket : 3475 Data e regjistrimit : 30/05/2009
| Titulli: Re: LOST <3 Wed Aug 05, 2009 5:34 pm | |
| ka rifillu prap tek top channel me duket se e pash javen qe kaloi.. po kto serit qe po jepte topi un i kam pa tek italia 1.. | |
|
| |
Dr. Manhattan Adoleshent fillestar
Numri i postimeve : 9 Mosha : 38 Vendndodhja : Nippon Piket : 55 Data e regjistrimit : 07/10/2009
| Titulli: Re: LOST <3 Wed Oct 14, 2009 12:53 am | |
| Lost, seria qe m'pelqe ma se shumti, me nje intrig misteresh te papare ndonjeher Kur pata pa sezonin 4 me flashforward-at e tij, mendova se nuk do kishte nej sezon tjeter ma te veshtir mu kuptu ... ska shum koh mbarova sezonin 5, perfundimisht te lodh trunin dhe ma shum se i 4 ... dhe pse nuk zgjidh misterin e ishullit/serise, tek i 5 do te mesoni ma shum rreth Jacob-it ... Castingu i Sezonit 5 Mbetet dhe sezoni i 6 per te dal ne janar ( mduket ) te 2010 dhe pastaj seria do mbyllet me nje film final ne kinema per te shpjegu nje her e pergjithmon intrigen e serise ( uffff ) Aktoret qe m'pelqejn ma shum: Meshkuj: John Lock ( 1-shi ), Ben, Sawyer, Jack, Desmond, HurleyFemra: Juliette !!! | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: LOST <3 Thu Oct 15, 2009 5:08 pm | |
| uuuhyhyhy sa kam pa e pare..... | |
|
| |
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: LOST <3 Thu Oct 15, 2009 5:10 pm | |
| poo edhe un kaam shum koh pa e par,kam pa vetem sezonin e par pa shkeputje fare | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: LOST <3 | |
| |
|
| |
| LOST <3 | |
|