| Rock cafe ! | |
|
+29Iron Snake LaLuC-I Kryptonite bituku85 hot_spicy don corleone total overdose1 dead angel Mrs.perfect Venus Endi Darkangel bad boy the doctor 2000 smart devil free spirit rapper_girl vdekja_eshte_mundesia Blue Paradise COLORED_SPIRIT VEGENCY Child In Time Soldier Of Fortune kitty Child Of Darkness Lacuna_Coil MaRgOt Mars fefe_ 33 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Rock cafe ! Sat Jul 26, 2008 11:45 pm | |
| Sot mbasdite isha nga rocku,u kenaqa si cdo te shtune kENDONIN GERMS LIVE | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: Rock cafe ! Sun Jul 27, 2008 1:08 am | |
| sot ishte 1 nga ditet me te bukra aty , gati mbas 1 muaj se dhe 2 javet e para kan qen fiksim ! | |
|
| |
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: Rock cafe ! Thu Jul 31, 2008 12:20 pm | |
| o fefe kush e ka marr lokalin ime re se nje far kohe e kishin dy cuna ,dy shokt e mi lejon vetem cuna atje mer ti mbledh un nje her shoqnin time dhe ti fusim nje live:P psh te kendojme nai kenge te the doorsave :D
light my fire
( Ndiz Flaken Time)
Si do te genjeja Cfare genjeshtari do ishja Nese do te beja te besosh Qe kemi arritu majen. Hajde zemer, ndiz flaken time Jepi mos ki frike, versul flaket e mia Provo te ndezesh natėn. Momenti i hezitimit kaloi Dhe nuk kemi kohe te rrotullohemi ne balte: Duhet vetem te provojme, me e keqja mund te humbim Dashurine tone ne krahet e nje pirgu funeber Jepi zemer, ndiz flaken time Ti ke shkrepsin per shpirtin tim Dhe flakhedhesin per naten. Mjaft me hezitime, Hedhim poshte balten Dhe luajme ne ruleten e jetes Si fishat. Dashuria jone e ndezur Hajde zemer, ndiz flaken time Versul flaket e mia Dhe nata do digjet me ne Do isha nje genjeshtar Nje mashtrues Nese do te thoja qe Nuk kemi tjeter gje per te arritur Forca kinge, ndezim gjithcka Duhet te djegim naten. | |
|
| |
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: Rock cafe ! Thu Jul 31, 2008 12:27 pm | |
| ej pashe videon e fefes,fefe ma peshendet pak ate banakjerin ose lene se do vi ta takoj nai her vet na ka cmen fare saja | |
|
| |
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: Rock cafe ! Thu Jul 31, 2008 1:36 pm | |
| meqe e njifke hajde se atje e ke mbasdite! | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Rock cafe ! Thu Jul 31, 2008 1:58 pm | |
| Mua me ka marre malli per rockun Kam ca dite pa shkuar | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Rock cafe ! Thu Jul 31, 2008 3:27 pm | |
| - Lacuna_Coil shkruajti:
- fefe_ shkruajti:
- mir di te kendosh !
kendo dhe kur te ket njerez ( qe tkapin te nxjerrin me shjelma jasht ! ) me mire se free spirit kendova une, thuj ca te dush ti. pastaj kendova si kendova I'm proud of my self. ok. hajt shnet..... o te keqen e goces mii sa e mire qe eshte ashtu pra mo prud for urself :D mos e vrit mendjen cthone per zerin tend :D | |
|
| |
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Rock cafe ! Thu Jul 31, 2008 3:35 pm | |
| - Blue Paradise shkruajti:
- mbeshtes child in time
ja kto te dyja si bejne :P edhe une kam qene njehere ne alkimi po sme pelqen fare pff u po vetem kolltuqet ka te rehatshme :P hhaha | |
|
| |
free spirit Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1348 Mosha : 32 Vendndodhja : ppppppffffff Hobi : mmmmm ppppfffff Koha e lire : gjum dhe ha cokollata Piket : -33 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: Rock cafe ! Thu Jul 31, 2008 4:06 pm | |
| eshte i vogel apo i madh per mua eshte vendi me i mrekullueshem per te kaluar nje kohe te lire perfekte. mos te flasim per cunat e roc cafese se jane si shpirt te gjithe dhe una i kam shok shume te mire. LACUNA kendon sh.mire qe ta dini te gjithe,dmth dhe me mire se una,po erlindit nuk ja kalon ajo.dhe ti soldier qeta dish ai ledio qe una e kam shume xhan te le ti biesh baterise se mua me ka lene jo njehere po shume here dhe po do ta dish dhe me ka mesuar si ti bie po icik fare. una me LACUNA COIL ngelem atje dite pet dite e kemi bere si shpin e dyte........... nejse ROCK CAFE ESHTE VENDI ME COOL NE EL | |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: Rock cafe ! Thu Jul 31, 2008 11:05 pm | |
| C'pat moj me ate punen e baterise? Une as qe e kam permend te kjo teme qe i kam rene baterise te rock cafe. Nga te erdhi mi lal. Sa ne ajer kjo. | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
| Titulli: Re: Rock cafe ! Thu Jul 31, 2008 11:12 pm | |
| - Soldier Of Fortune shkruajti:
- C'pat moj me ate punen e baterise? Une as qe e kam permend te kjo teme qe i kam rene baterise te rock cafe. Nga te erdhi mi lal. Sa ne ajer kjo.
Mbase se i ke thene njehere Margot qe nuk te le Ledio ti biesh baterise,e mabn mend? | |
|
| |
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: Rock cafe ! Thu Jul 31, 2008 11:20 pm | |
| Po, po nuk kam thene ndonjehre qe une i kam rene baterise atje, qe u kap me mua ajo. Pa pike lidhje. se i bi sikur une kisha shit mend h tani kjo thote se une i kam rene me shume se ty. Une dh ja 15 sekonda qe i rashe krijova nje zhurme qe ishte tja mbathje me vrap. | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
| Titulli: Re: Rock cafe ! Thu Jul 31, 2008 11:38 pm | |
| Pastaj si ben megi sikur ka mesu me i rene baterise,po pak fare dmth Sikur te mesohej aq shpejt bateria po thoja me vete,eh | |
|
| |
| Titulli: Re: Rock cafe ! Fri Aug 01, 2008 12:23 am | |
| - free spirit shkruajti:
- eshte i vogel apo i madh per mua eshte vendi me i mrekullueshem per te kaluar nje kohe te lire perfekte. mos te flasim per cunat e roc cafese se jane si shpirt te gjithe dhe una i kam shok shume te mire. LACUNA kendon sh.mire qe ta dini te gjithe,dmth dhe me mire se una,po erlindit nuk ja kalon ajo.dhe ti soldier qeta dish ai ledio qe una e kam shume xhan te le ti biesh baterise se mua me ka lene jo njehere po shume here dhe po do ta dish dhe me ka mesuar si ti bie po icik fare.
una me LACUNA COIL ngelem atje dite pet dite e kemi bere si shpin e dyte........... nejse ROCK CAFE ESHTE VENDI ME COOL NE EL e lexova me shepjt dhe po pertoj ta lexoj prap! ke mesu ti bish bateris aty ti ? mos i egzagjero gjerat gjithsesi do te nxjerr ato fotot qe ke be te bateria lol | |
|
| |
| Titulli: Re: Rock cafe ! Fri Aug 01, 2008 12:24 am | |
| njs un sot kam qen aty qe kur u zgjova(nga ora 12) e deri tani se kam pas ca pun ne kat te 2 lol dhe per her te pare e kam be gjith qef rrugen per ne shtepi | |
|
| |
smart devil Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2617 Mosha : 29 Vendndodhja : amerik Piket : 72 Data e regjistrimit : 01/08/2008
| Titulli: Re: Rock cafe ! Fri Aug 01, 2008 3:35 pm | |
| | |
|
| |
Numri i postimeve : 2617 Mosha : 29 Vendndodhja : amerik Piket : 72 Data e regjistrimit : 01/08/2008
| Titulli: Re: Rock cafe ! Fri Aug 01, 2008 3:39 pm | |
| - Mars shkruajti:
- Pastaj si ben megi sikur ka mesu me i rene baterise,po pak fare dmth
Sikur te mesohej aq shpejt bateria po thoja me vete,eh edhe per ty elda njelloj sic i thash fefes :rock band: | |
|
| |
| Titulli: Re: Rock cafe ! Fri Aug 01, 2008 3:46 pm | |
| as per ti mesu ti bjeri cik fare nuk di ! | |
|
| |
| Titulli: Re: Rock cafe ! Fri Aug 01, 2008 3:48 pm | |
| aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ku e di ti re | |
|
| |
| Titulli: Re: Rock cafe ! Fri Aug 01, 2008 3:49 pm | |
| sepse un i kam ren bateris me ore te tera dhe prap sdi te bej ndonje gje mir ! gjithsesi e lem kte mhb | |
|
| |
| Titulli: Re: Rock cafe ! Fri Aug 01, 2008 3:50 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: Rock cafe ! Fri Aug 01, 2008 4:03 pm | |
| i uroj cunave te kene sa me shum pune e klientet ne lokalin e tyre :D bravo atij qe e ka hap kte lokal :D i know him :D anyway i uroj gjithe te mirat cunave :D | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
| Titulli: Re: Rock cafe ! Sat Aug 02, 2008 1:03 pm | |
| Sa erdha nga rocku e si gjithmone ia kalova sh mire,skalohet ndonjehere keq aty :D | |
|
| |
the doctor 2000 Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 519 Mosha : 32 Vendndodhja : elbasan Hobi : gjumi,basketball Koha e lire : dal me shoket Piket : 0 Data e regjistrimit : 03/08/2008
| Titulli: Re: Rock cafe ! Sun Aug 03, 2008 12:43 pm | |
| ROCK CAFFEJA ISHTE E PAPAME .ME PELQEU GOXHA | |
|
| |
| Titulli: Re: Rock cafe ! Sun Aug 03, 2008 12:46 pm | |
| lool, do cojme kelin nje here atje qe te luaje menc | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Rock cafe ! | |
| |
|
| |
| Rock cafe ! | |
|