| Bashkimi i Kosoves me Shqiperine! | |
|
+17Slash You Burn Deep Inside Me free spirit Lacuna_Coil kitty hot_spicy Child In Time ani Shpirti-pist dead angel play_boy RioT Venus the doctor 2000 odise Endi Soldier Of Fortune 21 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Darkangel Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10720 Mosha : 35 Vendndodhja : Andej-Kendej-Gjithandej Hobi : Tallje Bythe Me Paramendim Koha e lire : jam busy skam koh te lir fare :PpPpPp Piket : 83 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Bashkimi i Kosoves me Shqiperine! Fri Feb 13, 2009 1:32 pm | |
| | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: Bashkimi i Kosoves me Shqiperine! Fri Feb 13, 2009 6:05 pm | |
| - Child In Time shkruajti:
- Lacuna_Coil shkruajti:
- Child In Time shkruajti:
- Lacuna_Coil shkruajti:
- NUK PO MENDOJ THELL PER PASOJAT POLITIKE APO SHOQERORE,THJESH JAM SHUM DAKORT X KTE BASHKIM.DO KISHTE VLERA NE RRADH TE PAR PER NE DHE KOSOVEN DHE PSE JO MUND TE ISHTE SHTYS DREJT RRUGES PER NE EUROPE. TE GJITH E DINE SE NJE BASHKIM I MUNDSHEM I 2 APO ME SHUM SHTETEVE CON NE RRITJEN E MIRQENJES PASI NE PERGJITHSI BASHKIMET NUK SJELLIN PASOJA NEGATIVE
e ke shum gabim, bashkimi do shkaktonte nje kaos te papar, ne jemi 2 shtete komplet ndryshe nga njeri-tjetri dhe esht shum e sigurt qe mirqenia do binte, ekonomia do shkaterrohej, do duhej shum koh qe te stabilizohen gjerat, kam degjuar para ca kohesh (ateher kur u hapen fjalet per bashkim) qe sdo ishte gje e miirr, madje edhe kur thu qe do ishte shtys per ne europ kam dyshimeeee shuum
- hot spicy shkruajti:
- pfff nuk me pelqejn fare kosovaret.nuk e di pse....
si mund ti kesh inat kot pa asnje arsye?! un personalisht jo, madje kam shok te mir kosovar, jan njerez te mir npergjithsi me aq sa i njof (mos harroni edhe qe 'pyll pa derra ska' )
ok bashkimi do sillte nje kaos po pse/se jemi 2 shtete te ndryshme?? nuk besoj kshu. dhe une kam degjuar shum qe ky bashkim nuk do sillte ndonje gje te hajrit,por arsyen e sakt ose te pakten nje pergjigje bindese akoma nuk kam marr. nuk e kuptoj pse do binte mireqenia pasi nuk esht shpjeguar as ne tv. mendoj se kjo ndodh pasi asnje nuk esht i sigurt per ate qe do ndodhi o juxhen po ca arsye te fort do me shum, pastaj ti je dakort kot e te bashkohen, vetem qe te mblidhen shqip-folesit bashk, kjo ska pik sensi po do krijohej kaos sepse ne shqiperi nuk kemi ate nivel jetese qe kan ne kosov, me verte kosova ka qen ne lufte deri von por jan shtet shum her me i emancipuar se ne dhe nje nga arsyet qe kan ekonomine me te zhvilluar esht se mbahen me te ardhurat e emigranteve dhe ti e di shum mir qe ska kosovar qe mos ket qen jasht shtetit ne periudhen e luftes por si patriota shuuuuuum te medhenje qe jan jan kthyer prap plus qe dicka tjeter, shqiptaret e shqiperise do kerkonin te shkonin ne kosove, kurse shqiptaret e kosoves do kerkonin te vinin te ne, imagjino pak, dhe me e rendesishmja, si mendohen se do shkriheshin 2 politikat e vendeve ne nje te vetme, sinqerisht me gjith deshiren e madhe, un skam fare besim qe do ishte dicka e frytshme tani me thuaj arsyet pse je pro sinqerisht dhe une sjam e sigurt per kte bashkim ose me sakt besoj se esht nje realitet i larget,une thjesht doja te degjoja argumenta bindese per Jo, sepse dhe ne tv. kur pyeten presidentin ton per kte bashkim,ai e anashkaloi pyetjen. ne na prishi edhe tranzicioni jemi ber lemsh nuk perballojm dot veten dhe jo me kosoven por ama jam e sigurt qe trecereku shqiptareve ktu te ne dhe ne kosove jan per nje Shqiperi etnike se nfakt per kte esht luftuar gjithmon. nuk mendohej me par pavaresia e kosoves,apo jo?dhe ajo ishte nje realitet shum i larget por ama ndodhi. sa kohe ka Europa qe vendos per ne???sa vendime jan marr pa u marr parasysh ca mendojn shqiptaret? a nuk mendon se esht koha te kerojn dicka qe ja vlen ta provojm?? esht kopmlet gabim nqs themi qe do zgjohemi nje dit dhe te themi'' hajt bashkohemi sot me Kosoven''. joo esht rrug shum e gjat dhe e veshtire e pranoj por ca do sillte kjo lodhje? se pari dua te them qe kjo nuk esht vetem deshire por edhe NEVOJE. DO SILLTE: bashkimin kulturor dhe sportiv,ekonomik dhe turistik e diplomatik, politika do behej me e denj. ushtira duhet te jet e perbashket ose te pakten le te kemi paralament tjeter,qeveri ose autonomi brenda shtetore por ama sic e thash ushtria ,ambasadat jasht ,banka qendrore te jen te perbashketa dhe jam e sigurt qe do funksjononte kjo stategji. POR NE FILLIM DUHET TE HIQE PARAGJYKIMET NGA TE DY PALET. kaq kisha une,u lodha pertoj te vazhdoj se kam akoma ide | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: Bashkimi i Kosoves me Shqiperine! Sat Feb 14, 2009 7:53 pm | |
| | |
|
| |
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: Bashkimi i Kosoves me Shqiperine! Sat Feb 14, 2009 8:11 pm | |
| pak pa lidhje,por hajt me... | |
|
| |
LaLuC-I Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4078 Mosha : 31 Vendndodhja : NEPER SHQIPERIII DUK BRREDH SA ANEJ KNEJ... Piket : 207 Data e regjistrimit : 19/12/2008
| Titulli: Re: Bashkimi i Kosoves me Shqiperine! Sat Feb 14, 2009 8:16 pm | |
| me mire mos te ishin bashkuar........................................ | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: Bashkimi i Kosoves me Shqiperine! Sat Feb 14, 2009 8:35 pm | |
| pse pa lidhje moj lacun???? | |
|
| |
| Titulli: Re: Bashkimi i Kosoves me Shqiperine! Sat Feb 14, 2009 9:53 pm | |
| po sepse ti thua qe Kosova mos merrte pavarsin dhe te prisnin diten e und te bashkoheshin me ne??? te fitosh pavaresin dmth te kesh flamur,himn,qeveri etj te vecant | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: Bashkimi i Kosoves me Shqiperine! Sat Feb 14, 2009 10:28 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: Bashkimi i Kosoves me Shqiperine! Sat Feb 14, 2009 11:11 pm | |
| | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: Bashkimi i Kosoves me Shqiperine! Sat Feb 14, 2009 11:12 pm | |
| haha dmth qe jam dakort me ty, me i fjal ne njefar menyre i ktheva te njejten pergjigje hot spicy-t | |
|
| |
| Titulli: Re: Bashkimi i Kosoves me Shqiperine! Sat Feb 14, 2009 11:14 pm | |
| uhahauhahah hic menja ime. | |
|
| |
Child In Time Moderatore
| Titulli: Re: Bashkimi i Kosoves me Shqiperine! Tue Feb 17, 2009 2:14 am | |
| hmm meqe ska teme tjeter...gezuar tgjith kosovaret 1 vjetorin e pavaresise dhe per shume vjet :D :Birre;: | |
|
| |
AURORA BOREALIS Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 257 Mosha : 32 Vendndodhja : ne shtepi............................HELP ME GET OUT OF HERE Hobi : MUSIC MAKES ME LOSE CONTROLE Koha e lire : music makes my day....ps:reading lovestory books too lol ;D Piket : 61 Data e regjistrimit : 23/10/2008
| Titulli: Re: Bashkimi i Kosoves me Shqiperine! Tue Feb 17, 2009 3:56 pm | |
| I UROJ KOSOVAREVE GEZUAR NJEVJETORIN E PAVARSISE(PER TE NJEJTEN ARSYE SI CHILD IN TIME....:p) SA PER TEMEN (meqenese si jam pergjigjur me pare) mendoj se do te ishte e kote dicka e tille......just think....ata sot mbushen njevjetorin e pavarsise......per me teper ne kushtetuten e tyre eshte shkruar NUK U LEJOHET BASHKIMI ME NJE SHTET TJETER(e degjova mbreme kete nuk e di se ku...lol) | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Bashkimi i Kosoves me Shqiperine! | |
| |
|
| |
| Bashkimi i Kosoves me Shqiperine! | |
|