| Vetem kur e humb dicka ja kupton vleren e vertete....? | |
|
+24angel boy metallica_death Come As You Are Rej *...BE YOURSELF...* bituku85 3bla hot_spicy AURORA BOREALIS don corleone metalhead mel-L Venus dj jero dead angel Child In Time Mars odise vdekja_eshte_mundesia play_boy fefe_ rapper_girl Lacuna_Coil Soldier Of Fortune 28 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
bituku85 Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 311 Mosha : 32 Vendndodhja : elbasan Piket : -33 Data e regjistrimit : 23/11/2008
| Titulli: Re: Vetem kur e humb dicka ja kupton vleren e vertete....? Fri Dec 19, 2008 10:14 pm | |
| POOOOO......me ka ndodh shum her | |
|
| |
*...BE YOURSELF...* Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2335 Mosha : 34 Vendndodhja : nga pak brenda te gjitheve Koha e lire : miq, libra, foto, pishina, internet, gjume, shetitja, tv ... Piket : 1262 Data e regjistrimit : 13/12/2008
| Titulli: Re: Vetem kur e humb dicka ja kupton vleren e vertete....? Fri Dec 19, 2008 10:27 pm | |
| - fefe_ shkruajti:
- ja kupton vleren edhe kur merr vesh qe do e humbesh se shpejti
me pelqen shume ky postimi,,edhe une kshu mendoj
Edituar pėr herė tė fundit nga *...BE YOURSELF...* nė Fri Dec 19, 2008 10:39 pm, edituar 1 herė gjithsej | |
|
| |
Rej Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 488 Mosha : 32 Vendndodhja : Up and Up Hobi : StreetBall Koha e lire : StreetBall, Music, Net, PC, Pub Piket : 3 Data e regjistrimit : 22/11/2008
| Titulli: Re: Vetem kur e humb dicka ja kupton vleren e vertete....? Fri Dec 19, 2008 10:30 pm | |
| Pooooooo.E kam kaluar 1 ekspierence te tille dhe e kam pesuar | |
|
| |
bituku85 Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 311 Mosha : 32 Vendndodhja : elbasan Piket : -33 Data e regjistrimit : 23/11/2008
| Titulli: Re: Vetem kur e humb dicka ja kupton vleren e vertete....? Fri Dec 19, 2008 10:31 pm | |
| Me ndodh shum shpesh kjo gjo | |
|
| |
Come As You Are Adoleshent
Numri i postimeve : 53 Mosha : 34 Vendndodhja : Pezull ne fillin e jetes! Hobi : Fotografia Piket : 0 Data e regjistrimit : 01/09/2008
| Titulli: Re: Vetem kur e humb dicka ja kupton vleren e vertete....? Sun Dec 21, 2008 10:44 pm | |
| E sakte, vetem kur e humb i jep vlersimin e duhur | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Vetem kur e humb dicka ja kupton vleren e vertete....? Sun Dec 21, 2008 10:46 pm | |
| joo un per vete e vleresoj dicka ose dike edhe para se ta humb ose edhe kur se njoh mir dike e vleresoj shume ehhh | |
|
| |
Rej Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 488 Mosha : 32 Vendndodhja : Up and Up Hobi : StreetBall Koha e lire : StreetBall, Music, Net, PC, Pub Piket : 3 Data e regjistrimit : 22/11/2008
| Titulli: Re: Vetem kur e humb dicka ja kupton vleren e vertete....? Sun Dec 21, 2008 10:50 pm | |
| - rapper_girl shkruajti:
- joo un per vete e vleresoj dicka ose dike edhe para se ta humb ose edhe kur se njoh mir dike e vleresoj shume
ehhh Lum si tI | |
|
| |
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Vetem kur e humb dicka ja kupton vleren e vertete....? Sun Dec 21, 2008 10:58 pm | |
| - Rej shkruajti:
- rapper_girl shkruajti:
- joo un per vete e vleresoj dicka ose dike edhe para se ta humb ose edhe kur se njoh mir dike e vleresoj shume
ehhh Lum si tI lumturi seshte dhe aq jo se pastaj zgenjehesh nga disa njerez qe i vlereson shume | |
|
| |
Rej Adoleshent progresiv
| Titulli: Re: Vetem kur e humb dicka ja kupton vleren e vertete....? Sun Dec 21, 2008 11:04 pm | |
| - rapper_girl shkruajti:
- Rej shkruajti:
- rapper_girl shkruajti:
ehhh Lum si tI lumturi seshte dhe aq jo se pastaj zgenjehesh nga disa njerez qe i vlereson shume Me mire se te mos ia dish fare vleren e asaj qe ke | |
|
| |
| Titulli: Re: Vetem kur e humb dicka ja kupton vleren e vertete....? Sun Dec 21, 2008 11:12 pm | |
| - Rej shkruajti:
- rapper_girl shkruajti:
- Rej shkruajti:
- rapper_girl shkruajti:
ehhh Lum si tI lumturi seshte dhe aq jo se pastaj zgenjehesh nga disa njerez qe i vlereson shume Me mire se te mos ia dish fare vleren e asaj qe ke tkuptoj | |
|
| |
metallica_death Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 235 Mosha : 32 Vendndodhja : asgjekundi Hobi : muzika rock / metal Koha e lire : tatuazhet dhe piktura Piket : 10 Data e regjistrimit : 01/09/2008
| Titulli: Re: Vetem kur e humb dicka ja kupton vleren e vertete....? Tue Jan 13, 2009 12:09 pm | |
| e humba vajzen qe doja dhe tani po e kuptoj se sa ka vlejtur eshte shume vone per tja kuptuar vleren qe ajo ka patur se cdo gje ka marre fund | |
|
| |
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: Vetem kur e humb dicka ja kupton vleren e vertete....? Sun Jan 25, 2009 1:04 pm | |
| vetem kur e mendoj qe mund ta humb booo bahem keq | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: Vetem kur e humb dicka ja kupton vleren e vertete....? Sun Jan 25, 2009 3:19 pm | |
| | |
|
| |
angel boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10377 Mosha : 33 Vendndodhja : aty miii..nuk po me shef Hobi : te permbush nje premtim te dhene..... Koha e lire : mbaj familjen me buke..se qajn kalamajt pastaj po te mos jem une Piket : 1150 Data e regjistrimit : 26/07/2008
| Titulli: Re: Vetem kur e humb dicka ja kupton vleren e vertete....? Sun Jan 25, 2009 3:25 pm | |
| | |
|
| |
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: Vetem kur e humb dicka ja kupton vleren e vertete....? Sun Jan 25, 2009 3:28 pm | |
| EHHH O GYS KUJT I THU AMAN....ASNJI NUK DO TA HUMBI ATE QE KA DHE QE DO :D | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: Vetem kur e humb dicka ja kupton vleren e vertete....? Sun Jan 25, 2009 3:30 pm | |
| do ndjehesha shuumm shuumm keq nqs do e humbja dicka apo dike qe e dua shumm dhe do ndjehesha akoma me keq nqs vleren e ketij dikujt apo dickaje do e kuptoja ne fund dhe jo ateher kur e kam pasur pran. por nqs jeta ime merr nje kthes jo ashu sic e pres une, nqs jam e detyruar ta humb personin qe dua,ateher skam cte bej,do ndjhesha tjesht e lenduar dhe pa fat... | |
|
| |
AURORA BOREALIS Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 257 Mosha : 32 Vendndodhja : ne shtepi............................HELP ME GET OUT OF HERE Hobi : MUSIC MAKES ME LOSE CONTROLE Koha e lire : music makes my day....ps:reading lovestory books too lol ;D Piket : 61 Data e regjistrimit : 23/10/2008
| Titulli: Re: Vetem kur e humb dicka ja kupton vleren e vertete....? Fri Jan 30, 2009 9:50 pm | |
| hmm..... kjo eshte vertetuar historikisht apo jo...? | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Vetem kur e humb dicka ja kupton vleren e vertete....? Fri Jan 30, 2009 9:55 pm | |
| jo ne te gjitha rastet.,ndodh qe ja kuptoj vlerat edhe kur i kam gjerat. |
|
| |
| Titulli: Re: Vetem kur e humb dicka ja kupton vleren e vertete....? Fri Jan 30, 2009 10:05 pm | |
| EDHE UN JAM DAKORT ME KTE SHPREHJEN | |
|
| |
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: Vetem kur e humb dicka ja kupton vleren e vertete....? Fri Jan 30, 2009 10:06 pm | |
| un jam dakort jo vetem me shprehjen por dhe me ate qe e ka then | |
|
| |
Burzgoroth Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 906 Mosha : 31 Vendndodhja : Far away in the dark... Bergen,NORWAY Hobi : Black metal Koha e lire : Erblicket die tochter des firmaments Piket : 0 Data e regjistrimit : 14/08/2008
| Titulli: Re: Vetem kur e humb dicka ja kupton vleren e vertete....? Fri Jan 30, 2009 10:16 pm | |
| kur krijon dicka me dike,je ti ai qe i shef vlerat njeher e pastaj lidhesh pra vlerat duken qe ne fillim. | |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: Vetem kur e humb dicka ja kupton vleren e vertete....? Sat Jan 31, 2009 4:22 pm | |
| Une nuk kisha ndermend vetem lidhjet kur e hapa kete teme. | |
|
| |
saturno Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 442 Mosha : 32 Vendndodhja : Jam aty ku duhet te isha Piket : -37 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: Vetem kur e humb dicka ja kupton vleren e vertete....? Sat Jan 31, 2009 4:26 pm | |
| MBase kupton se vlente me shume nga ce kishe vleruar ti por sjam dakort qe e kupton vleren e vertet.... un i vlersoj njerzit sa i kam.. dhe dua qe se sa vlen ai/ajo apo dicka ta kuptoj kur e kam jo kur ta kem humbur prandaj perpiqem gjithmone ti njof njerzit sa i kam afer sa me shum qe mundem.... | |
|
| |
lovelygirl Adoleshent
Numri i postimeve : 53 Mosha : 29 Vendndodhja : diku gjithandej pastaj s'esht puna jote Hobi : te lexoj revista Koha e lire : te dal me shoqet Piket : 3 Data e regjistrimit : 14/12/2008
| |
| |
Glamours' Master Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 410 Mosha : 39 Vendndodhja : Ne zemren e dikujt! Piket : 210 Data e regjistrimit : 06/02/2009
| Titulli: Re: Vetem kur e humb dicka ja kupton vleren e vertete....? Sat Feb 21, 2009 2:44 am | |
| Do merzitesha ca kohe!Por JD miku me i mire ne raste te veshtira do me ndihmonte! | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Vetem kur e humb dicka ja kupton vleren e vertete....? | |
| |
|
| |
| Vetem kur e humb dicka ja kupton vleren e vertete....? | |
|