| ke grup apo kg tuajin te preferuar do te donit ta shihnit ne nje koncert LIVE :D | |
|
+45Mrs.perfect NIKI Big_Boss Glamours' Master kitty 0014 Sex De Fer Nightmare vdekja_eshte_mundesia Iron Snake dj jero toni'world hot_spicy wooow Stratovarius angel_wolf odise death & black Shpirti-pist metallica_death play_boy dead angel Slash don corleone Burzgoroth bad boy Tarjaholic the doctor 2000 free spirit smart devil RioT fifi Enny-Art almir_metallica_4ever Une SupergirL COLORED_SPIRIT fefe_ Mars Child In Time Darkangel Soldier Of Fortune total overdose1 Child Of Darkness Lacuna_Coil rapper_girl 49 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: ke grup apo kg tuajin te preferuar do te donit ta shihnit ne nje koncert LIVE :D Sat Jul 19, 2008 4:12 am | |
| tgjithe kengetaret qe i perkasin rrymes HIP HOP, RAP, R&B por me shuuum G-UNIT and EMINEM fiksim i kam sidomos G-UNIT - is MY LOVE :D | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: ke grup apo kg tuajin te preferuar do te donit ta shihnit ne nje koncert LIVE :D Sat Jul 19, 2008 10:15 am | |
| | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: ke grup apo kg tuajin te preferuar do te donit ta shihnit ne nje koncert LIVE :D Sat Jul 19, 2008 10:25 am | |
| EDHE HIM mos e harro Lacuna_Coil |
|
| |
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: ke grup apo kg tuajin te preferuar do te donit ta shihnit ne nje koncert LIVE :D Sat Jul 19, 2008 10:27 am | |
| | |
|
| |
Child Of Darkness Administratore
Numri i postimeve : 7438 Mosha : 29 Vendndodhja : ...... Hobi : ......... Piket : 206 Data e regjistrimit : 11/07/2008
| Titulli: Re: ke grup apo kg tuajin te preferuar do te donit ta shihnit ne nje koncert LIVE :D Sat Jul 19, 2008 10:55 am | |
| iced earth dhe nightwish. | |
|
| |
| Titulli: Re: ke grup apo kg tuajin te preferuar do te donit ta shihnit ne nje koncert LIVE :D Sat Jul 19, 2008 10:57 am | |
| ja po e shof une tani iced earth live. ueee o chil of darkness ca qefi bejn kto qe jan jasht ne koncert. ahhh sa keq ne te dyja.... | |
|
| |
Child Of Darkness Administratore
Numri i postimeve : 7438 Mosha : 29 Vendndodhja : ...... Hobi : ......... Piket : 206 Data e regjistrimit : 11/07/2008
| Titulli: Re: ke grup apo kg tuajin te preferuar do te donit ta shihnit ne nje koncert LIVE :D Sat Jul 19, 2008 11:08 am | |
| - Lacuna_Coil shkruajti:
- ja po e shof une tani iced earth live.
ueee o chil of darkness ca qefi bejn kto qe jan jasht ne koncert. ahhh sa keq ne te dyja.... ehhh sa keq po varja ama se nje dite dhe ne do ti shohim po he:D | |
|
| |
total overdose1 Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1938 Mosha : 33 Vendndodhja : Shtepi ose Alkimi!!!! Hobi : Piktur Koha e lire : Alkimi!!! Piket : 87 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: ke grup apo kg tuajin te preferuar do te donit ta shihnit ne nje koncert LIVE :D Sat Jul 19, 2008 12:11 pm | |
| SliPKnoT,Iron Maiden,Cradle Of Filth,Cannibal Corpse,Dimmu Borgir.. | |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: ke grup apo kg tuajin te preferuar do te donit ta shihnit ne nje koncert LIVE :D Sat Jul 19, 2008 10:29 pm | |
| - Child Of Darkness shkruajti:
- iced earth dhe nightwish.
hell yeaaaaaaaaaaaah!!!! Po mua qe me ka mbet fiksim ta kendoj nje here vete live i died 4 u, se tekstin jo vetem ja di permendesh, po edhe ne enderr me del. | |
|
| |
Darkangel Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10720 Mosha : 35 Vendndodhja : Andej-Kendej-Gjithandej Hobi : Tallje Bythe Me Paramendim Koha e lire : jam busy skam koh te lir fare :PpPpPp Piket : 83 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: ke grup apo kg tuajin te preferuar do te donit ta shihnit ne nje koncert LIVE :D Sat Jul 19, 2008 10:32 pm | |
| linkin park,ja rule,nelly, | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: ke grup apo kg tuajin te preferuar do te donit ta shihnit ne nje koncert LIVE :D Mon Jul 21, 2008 2:23 am | |
| METALLICAAAAAAAAAAAAAAT I DUUUUUUUUUU AAAAAAAAAAAA GUNSAAAAAT ANATHEMA HELLOWEEN ICED EARTH IRON MAIDEN MUSE dhe pastaj gjith grupet e mija te preferuara me rradhe po kto qe kam ven i du sipas ksaj rradhe e | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: ke grup apo kg tuajin te preferuar do te donit ta shihnit ne nje koncert LIVE :D Fri Jul 25, 2008 12:29 pm | |
| METALLICA DHE ICED EARTH,MGJS EDHE TE TJ SDO ISHTE KEQ SI KUNDERSHTOJME DNONJEHERE NE :D | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: ke grup apo kg tuajin te preferuar do te donit ta shihnit ne nje koncert LIVE :D Fri Jul 25, 2008 12:30 pm | |
| | |
|
| |
COLORED_SPIRIT Adoleshent
Numri i postimeve : 85 Mosha : 32 Vendndodhja : Rainbow Hobi : HOBI..DUA TJETOJ.. Koha e lire : ART MUSIC..SK8..XHIRO..JETOJ.. Piket : 0 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: ke grup apo kg tuajin te preferuar do te donit ta shihnit ne nje koncert LIVE :D Fri Jul 25, 2008 2:27 pm | |
| SEPULTURAAAAAT ca sdo jepja me i pa jan grupi im i zemres dhe LA BOUCHE..2ekstreme po kshu jam un skam ci bej ekstremiste.. | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: ke grup apo kg tuajin te preferuar do te donit ta shihnit ne nje koncert LIVE :D Fri Jul 25, 2008 6:11 pm | |
| - COLORED_SPIRIT shkruajti:
- SEPULTURAAAAAT ca sdo jepja me i pa jan grupi im i zemres dhe LA BOUCHE..2ekstreme po kshu jam un skam ci bej ekstremiste..
ua ca grupi na kujtoi kjooo, "where do u go, my lovely, i need to..." uh ca kengesh kan ktoo :D njs te lista ime lart shtoj edht EVERGREY DHE HAMMERFALL | |
|
| |
SupergirL Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1322 Mosha : 29 Vendndodhja : shpi Piket : 215 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: ke grup apo kg tuajin te preferuar do te donit ta shihnit ne nje koncert LIVE :D Fri Jul 25, 2008 10:57 pm | |
| do doja shume po shume te shihja METALLICAT | |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: ke grup apo kg tuajin te preferuar do te donit ta shihnit ne nje koncert LIVE :D Fri Jul 25, 2008 11:00 pm | |
| Nightwish, sikur te kishin edhe nje here vokaliste Tarjan. | |
|
| |
Une Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 146 Mosha : 37 Vendndodhja : ... Piket : 0 Data e regjistrimit : 20/07/2008
| Titulli: Re: ke grup apo kg tuajin te preferuar do te donit ta shihnit ne nje koncert LIVE :D Fri Jul 25, 2008 11:24 pm | |
| - Child In Time shkruajti:
- COLORED_SPIRIT shkruajti:
- SEPULTURAAAAAT ca sdo jepja me i pa jan grupi im i zemres dhe LA BOUCHE..2ekstreme po kshu jam un skam ci bej ekstremiste..
ua ca grupi na kujtoi kjooo, "where do u go, my lovely, i need to..." uh ca kengesh kan ktoo :D
njs te lista ime lart shtoj edht EVERGREY DHE HAMMERFALL Where do you,where do you goo,my lovely,I wanna now,where do you go? oooo ooo hahah dance i viteve '90 o zot ca ndjesie qe me japin,na kujtohet femijeria Sa per temen,dua te shoh MetallicA live,se sben,do ti shoh njehere ne jeten time sikur nami te behet | |
|
| |
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: ke grup apo kg tuajin te preferuar do te donit ta shihnit ne nje koncert LIVE :D Fri Jul 25, 2008 11:56 pm | |
| i ke ne turqi ne fund te muajit dhe ne mal te zi muajin tjeter | |
|
| |
| Titulli: Re: ke grup apo kg tuajin te preferuar do te donit ta shihnit ne nje koncert LIVE :D Fri Jul 25, 2008 11:58 pm | |
| 2008-07-27 Flag of Turkey Istanbul, Turkey
ne mal te zi e paskan anulluar mesa duket | |
|
| |
Une Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 146 Mosha : 37 Vendndodhja : ... Piket : 0 Data e regjistrimit : 20/07/2008
| Titulli: Re: ke grup apo kg tuajin te preferuar do te donit ta shihnit ne nje koncert LIVE :D Sat Jul 26, 2008 12:02 am | |
| E di mo djale,e kisha planifikuar te shkoja dhe une po s'me moren | |
|
| |
| Titulli: Re: ke grup apo kg tuajin te preferuar do te donit ta shihnit ne nje koncert LIVE :D Sat Jul 26, 2008 12:05 am | |
| tani qe pash ate , mu kujtu qe dhe 1 shoku im do ikte ne bullgari per ti pare , thoshte qe ne mars kshu , do ja kujtoj cik neser lol | |
|
| |
Une Adoleshent progresiv
| Titulli: Re: ke grup apo kg tuajin te preferuar do te donit ta shihnit ne nje koncert LIVE :D Sat Jul 26, 2008 12:12 am | |
| Eh,nje shoku im vajti per ti pare Tani pres te me sjelle ndonje foto :D | |
|
| |
| Titulli: Re: ke grup apo kg tuajin te preferuar do te donit ta shihnit ne nje koncert LIVE :D Sat Jul 26, 2008 12:30 am | |
| dhe ky kishte mundesi se i iku plaku atje ... gjithsesi shofim kush do vije ne shqiperi ndonje grup tjeter , ishall metal jo rock | |
|
| |
Une Adoleshent progresiv
| Titulli: Re: ke grup apo kg tuajin te preferuar do te donit ta shihnit ne nje koncert LIVE :D Sat Jul 26, 2008 12:45 am | |
| Keshtu si larg e larg,thuhet dhe per Metallicat qe do vijne...Po po s erdhen ata ketu,do shkojn une atje po he | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: ke grup apo kg tuajin te preferuar do te donit ta shihnit ne nje koncert LIVE :D | |
| |
|
| |
| ke grup apo kg tuajin te preferuar do te donit ta shihnit ne nje koncert LIVE :D | |
|