| Shoku/shoqja juaj | |
|
+9fefe_ Mars Venus RioT Child In Time dj jero don corleone Soldier Of Fortune rapper_girl 13 posters |
Autori | Mesazh |
---|
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Shoku/shoqja juaj Mon Sep 08, 2008 3:12 am | |
| si do te donit te ishte shoku/shoqja juaj?? mendoni se e keni gjetur shokun/shoqen e vertet?? cmendim keni per te ??
Edituar pėr herė tė fundit nga rapper_girl nė Mon Sep 08, 2008 3:23 am, edituar 1 herė gjithsej | |
|
| |
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Shoku/shoqja juaj Mon Sep 08, 2008 3:20 am | |
| pjesen me te madhe te shoqerise e kam ne el kurse ne tir vetem nje shoqe te ngusht kam e cila me ka ndihmuar shum, me ka bere shum ndere dhe e falenderoj vertet shuum ah po edhe yllin blue paradise qe e duaa shuuuuuum si dhe bukulooshen RioT ne durres :D:D jane goca shuum te mira persa i perket shoqerise qe kam ne el, jane te mrekullueshem, shuum te mire te gjithe dhe jam krenare qe i kam shok e shoqe :D sidomos my best friend qe e kam njohur te parin fare, eshte cun me zemer te madhe, me ka duruar shum me ka ndihmuar e perkrahur gjtihmon, e dua shuum, tashme e kam si vella po ashtu sic kam edhe grupin, jane goca shsh te mira gjtihashtu edhe S.O.F, sgjej fjale ti pershkruaj :D do doja shuum qe mos te prishja shoqerine me asnjerin prej tyre prej asgjeje e prej askund ne bote pasi i dua e i vleresoj vertet shuuuuuum :D | |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: Shoku/shoqja juaj Mon Sep 08, 2008 9:54 am | |
| avash se na preke | |
|
| |
don corleone Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2525 Mosha : 33 Vendndodhja : cuba with fidel castro Hobi : just nothing special Koha e lire : shfrytezim maksimal Piket : 1448 Data e regjistrimit : 23/08/2008
| Titulli: Re: Shoku/shoqja juaj Mon Sep 08, 2008 1:33 pm | |
| | |
|
| |
dj jero Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: Shoku/shoqja juaj Mon Sep 08, 2008 4:13 pm | |
| kam nje shoqeri jo per tu mburrur por qe do ta kishin zili te tere | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: Shoku/shoqja juaj Mon Sep 08, 2008 4:16 pm | |
| BLUE PARADISE, RIOT, ALBA MY TOP FRIENDS NUK PO FLAS ME SHUM SE MJAFTON TI PERMEND DHE KUPTOHET SA NJISH JAN DHE SA I DU | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: Shoku/shoqja juaj Mon Sep 08, 2008 4:18 pm | |
| tashme kam shoqerin qe gjithmon kan dashur ta kem,,ndoshta eshte edhe me mire sec i kisha imajginuar!!i dua shume!!child in time,u r my best friend!!! | |
|
| |
Venus Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 502 Mosha : 33 Vendndodhja : Elbasan Piket : 0 Data e regjistrimit : 05/07/2008
| Titulli: Re: Shoku/shoqja juaj Mon Sep 08, 2008 11:26 pm | |
| Nuk kam vetem nje, por disa shoqe te ngushta me te cilat jam shuuuuuume e lidhur dhe qe pothuajse cdo gje e ndajme bashke. Ndjehem e bekuar qe kam pasur fatin t'i njoh e t'i kem pjese te rendesishme te jetes time. | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Shoku/shoqja juaj Mon Sep 08, 2008 11:31 pm | |
| Per mua ka fol dhe kjo siper!Perderisa une jam njera prej shoqeve te saj me te ngushta e tille eshte dhe ajo per mua!Pervec saj nje nder miket e mia me te mira ketu ne forum eshte dhe Saturno!Per keto dy goca dhe pj tj te shoqeve tona te ngushta jam e afte te bej gjithcka dhe bashke kemi ndare gjithashtu gjithcka!LUV YA GURLS! | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: Shoku/shoqja juaj Tue Sep 09, 2008 12:19 am | |
| as vet nuk e di ke kam shok te ngushte ose shoqje te ngushte ! kam ja 40 qe me duken si te till | |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: Shoku/shoqja juaj Tue Sep 09, 2008 10:01 am | |
| | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: Shoku/shoqja juaj Tue Sep 09, 2008 10:11 am | |
| si fillim per mua shoqe/shok i ngusht esht ai'ajo qe sa her qe i hapesh te degjon dhe te keshillon. nuk esht se hapem shuum por ama kur e bej , i drejtohem njerzve qe du shuum shuum ,me gjith zemer dhe nuk e kam problem ti flas dhe ti tregoj ndonje breng. e para listes deri para ca kohesh ishte nje shoqja ime dhe meqe me ka qendruar pran ne cdo moment kritik,megjithse tani me ka merzitur me sjellejt e saj,i jam aq mirenjohese sa e kam super xhan. tani e para esht free spirit qe kur emndoj se ndoshta nuk do ta kem gjith jeten me vete, dmth shoqe ne elb. me vjen per te qar. i dyti esht Ledio ose Metallica ne forum. deri tani nuk jam penduar asnjeher qe i jam hapur me shum se motres dhe gjithmon kam marr keshillen qe me duhet prej tij. njeriu ka nevoj per shoqe dhe shok te vertet. ka shuum nevoje qoft dhe per nje fjale nga ana tyre se pastaj te tjerat rregullohen vet. mjafton qe e di se ke pran njerez qe te duan dhe i do. | |
|
| |
odise Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1278 Mosha : 33 Vendndodhja : durres Hobi : lloto Koha e lire : gjithandej Piket : 45 Data e regjistrimit : 21/08/2008
| Titulli: Re: Shoku/shoqja juaj Tue Oct 21, 2008 10:41 am | |
| | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Shoku/shoqja juaj Tue Oct 21, 2008 10:42 am | |
| edhe kto qe km shyqyr qe i kam |
|
| |
| Titulli: Re: Shoku/shoqja juaj Sun Nov 09, 2008 9:13 pm | |
| shoket dhe shoqet ikam te gjtihe shuuume te mire :D kte muaj bej nje vit me nje shok timin, plot nje vit qe kur jemi njohur, e duam shume njeri tjetrin, me ka ndihmuar,me ka keshilluar gjtihmon per te mire, kemi bere shume per njeri tjetrin, e kam yv, si shpiiilt eshte, cun 1 :D e kam vella te madh fjala qe perdorim me shume eshte "ftyre" hihii :D e duuuuu, e kam shpiiiiiiiilt | |
|
| |
DARK LOVE Adoleshent
Numri i postimeve : 16 Mosha : 33 Vendndodhja : asgjekundi Piket : 0 Data e regjistrimit : 05/11/2008
| Titulli: Re: Shoku/shoqja juaj Thu Nov 13, 2008 2:43 am | |
| shoku im eshte angel wolf ndersa shoqja ime eshte ........ | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Shoku/shoqja juaj Fri Nov 14, 2008 2:12 pm | |
| Un se di ke kam shoqe/shok te ngusht....Per arsye se kam shum jo 1....Nqs se krijoj shoqeri me ndo1 se prish kurr vetem ne qoft se ndodh dicka qe s'mund te ma fali/s'mund tja fal...ka ndodh nja 2 her po te shkuara te harruara...Njs shoqeria ime prsh me 2 shoqe ka qe 13 vjet...dhe me i cun1 13 vjet...e me radh po ktyre su flas shum...Mgjth kam shoqerin me rremujaxhie (ne kuptimin e mir tfjales :P ) qe shum pak e kan...I dua shum mgjth s'jua them shpesh |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: Shoku/shoqja juaj Mon Jul 06, 2009 9:10 pm | |
| 1-xhenu:heart: 2-anisu 3-bibu | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: Shoku/shoqja juaj Mon Jul 06, 2009 9:11 pm | |
| kto qe tha hoti duke e perfshire plus free spirit,nje shoqe tjeter dhe dy shok qe i du shummm | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Shoku/shoqja juaj | |
| |
|
| |
| Shoku/shoqja juaj | |
|