| Nese prinderit marin vesh qe keni te dashur....? | |
|
+31Big_Boss andie17 H_boy354 bituku85 vdekja_eshte_mundesia hot_spicy 𗿃Y3♠ AURORA BOREALIS free spirit the doctor 2000 dead angel play_boy odise 3bla Blue Paradise metallica_death aurel_m131 CiarA Darkangel Venus Lacuna_Coil almir_metallica_4ever dj jero rapper_girl RioT don corleone Mars fefe_ Child In Time Endi Soldier Of Fortune 35 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: Nese prinderit marin vesh qe keni te dashur....? Mon Sep 01, 2008 10:45 pm | |
| [quote="fefe_"]o lacuna tu thuash ashtu ti , pastaj ngele gjith jeten ne elbasan[/quote
jo jo ta siguroj se jo. sjan gjith prinderit njosoj cuno. | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: Nese prinderit marin vesh qe keni te dashur....? Mon Sep 01, 2008 11:06 pm | |
| as te te gjith njerzit smendojn si ti skan te gjith 1 tru | |
|
| |
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: Nese prinderit marin vesh qe keni te dashur....? Mon Sep 01, 2008 11:09 pm | |
| | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Nese prinderit marin vesh qe keni te dashur....? Mon Sep 01, 2008 11:44 pm | |
| - Endi shkruajti:
- Lacuna_Coil shkruajti:
- euuuu e kam menduar dhe vallaj sdu ta vras mendjen shum. do thoja qe e kam shok te ngusht (se une nje te dashur e konsideroj dicka me shum se shok shum te ngushte) pastaj do i thoja : aman e si beni dhe ju, te merzisni, une dhe icik jam ne elb. pastaj ku te kam par. ta mbaj dhe pak.,mos kini merak se nuk e marr per burr jooo.
hahahahh sa kam qesh o lacuna!!!sa leht i merr edhe ti gjanat..hihihi Nga e thena ne te bere eshte ne mes nje lume i teri eshte nje fjale e urte me duket e them kete se mua sme duket aq e lehte sa e ke be ti lacuna_coil dhe jam e sig qe dhe ti sdo kishe guximin te pergjigjeshe ne ate menyre ne ato momente jo per gje po disi fajtore je ti kshu qe ske pse te besh rolin e viktimes | |
|
| |
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: Nese prinderit marin vesh qe keni te dashur....? Tue Sep 02, 2008 1:03 am | |
| bravo mars
ate doja ti thoja dhe un lacuna coil por jo ne menyr kaq te kulturuar e te gjate hahaha | |
|
| |
| Titulli: Re: Nese prinderit marin vesh qe keni te dashur....? Tue Sep 02, 2008 3:53 pm | |
| - Mars shkruajti:
- Endi shkruajti:
- Lacuna_Coil shkruajti:
- euuuu e kam menduar dhe vallaj sdu ta vras mendjen shum. do thoja qe e kam shok te ngusht (se une nje te dashur e konsideroj dicka me shum se shok shum te ngushte) pastaj do i thoja : aman e si beni dhe ju, te merzisni, une dhe icik jam ne elb. pastaj ku te kam par. ta mbaj dhe pak.,mos kini merak se nuk e marr per burr jooo.
hahahahh sa kam qesh o lacuna!!!sa leht i merr edhe ti gjanat..hihihi Nga e thena ne te bere eshte ne mes nje lume i teri eshte nje fjale e urte me duket e them kete se mua sme duket aq e lehte sa e ke be ti lacuna_coil dhe jam e sig qe dhe ti sdo kishe guximin te pergjigjeshe ne ate menyre ne ato momente jo per gje po disi fajtore je ti kshu qe ske pse te besh rolin e viktimes po mire pra, ca te them une? qe spo e vras shum mendjen kjo esht e sigurt se jam lodhur duke dhen shpjegime. nuk e di, nuk e kam menduar ndonjeher,ndoshta do sillesha si ju. kte donit ju te shkruaja une? ppfff ja e thash por une e di qe skam per te qar dhe do kem aq guxim sa ti them 2 fjale se ne fund te fundit nuk po bej krim. kam folur me mamin per kte pune prandaj jam kaq e qet. nejse...... | |
|
| |
Venus Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 502 Mosha : 33 Vendndodhja : Elbasan Piket : 0 Data e regjistrimit : 05/07/2008
| Titulli: Re: Nese prinderit marin vesh qe keni te dashur....? Sun Sep 07, 2008 5:09 pm | |
| Kur te ndodhe ajo, une do jem ne nje moshe qe s'eshte shume problem. Pastaj do i thoja qe e kam shume shok dhe po e njof akoma. Se nuk do e lejoja veten te gjendesha ne situata te papelqyeshme qe t'i merrnin vesh prinderit. | |
|
| |
Darkangel Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10720 Mosha : 35 Vendndodhja : Andej-Kendej-Gjithandej Hobi : Tallje Bythe Me Paramendim Koha e lire : jam busy skam koh te lir fare :PpPpPp Piket : 83 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Nese prinderit marin vesh qe keni te dashur....? Sun Sep 07, 2008 5:09 pm | |
| do me thone sille ne shpi ta shikojme | |
|
| |
CiarA Adoleshent
Numri i postimeve : 30 Mosha : 32 Vendndodhja : knej anej Piket : 0 Data e regjistrimit : 25/08/2008
| Titulli: Re: Nese prinderit marin vesh qe keni te dashur....? Sun Sep 07, 2008 8:35 pm | |
| po e moren vesh se di ne do jem gjalle apo e vdekme do zoti jam gjalle | |
|
| |
aurel_m131 Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 222 Mosha : 33 Vendndodhja : ---- Hobi : ---- Koha e lire : ---- Piket : 0 Data e regjistrimit : 08/09/2008
| Titulli: Re: Nese prinderit marin vesh qe keni te dashur....? Sat Sep 20, 2008 5:44 pm | |
| thjesht do ia prezantoja atyre...asigje me shum.. do i thoja se e kam te dashur dhe ia kaloj mir me ate...kaq | |
|
| |
metallica_death Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 235 Mosha : 32 Vendndodhja : asgjekundi Hobi : muzika rock / metal Koha e lire : tatuazhet dhe piktura Piket : 10 Data e regjistrimit : 01/09/2008
| Titulli: Re: Nese prinderit marin vesh qe keni te dashur....? Tue Sep 23, 2008 9:04 pm | |
| me behet qejfi se sjam i lidhur keshtu qe smendoj fare per kete problem hahahahahhh | |
|
| |
Blue Paradise Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 8513 Mosha : 34 Vendndodhja : ♥♥ne zemren e dikujt♥♥ Hobi : te iki shpesh te vendodhja lart :P Koha e lire : snuk Piket : 215 Data e regjistrimit : 24/07/2008
| Titulli: Re: Nese prinderit marin vesh qe keni te dashur....? Tue Sep 23, 2008 9:06 pm | |
| po e moren vesh aahhaaaa,i iken menja fare dhe una se takoj dot me yllin time | |
|
| |
Darkangel Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10720 Mosha : 35 Vendndodhja : Andej-Kendej-Gjithandej Hobi : Tallje Bythe Me Paramendim Koha e lire : jam busy skam koh te lir fare :PpPpPp Piket : 83 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Nese prinderit marin vesh qe keni te dashur....? Tue Sep 23, 2008 9:08 pm | |
| po e moren do vi te te rrembej | |
|
| |
Blue Paradise Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 8513 Mosha : 34 Vendndodhja : ♥♥ne zemren e dikujt♥♥ Hobi : te iki shpesh te vendodhja lart :P Koha e lire : snuk Piket : 215 Data e regjistrimit : 24/07/2008
| Titulli: Re: Nese prinderit marin vesh qe keni te dashur....? Tue Sep 23, 2008 9:10 pm | |
| | |
|
| |
3bla Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 665 Mosha : 35 Vendndodhja : ne itali Hobi : ska..... Koha e lire : ska kohe te lire per asgje pervec internetit Piket : 0 Data e regjistrimit : 21/09/2008
| Titulli: Re: Nese prinderit marin vesh qe keni te dashur....? Wed Sep 24, 2008 11:56 pm | |
| ne pergjithesi e kan dit qe kam qen i lidh se ishte pretxti per ti marr lek po se me ke , kur dhe si- kto jo... pastaj kan pa foto ato neper shpi , neper pc... vllai ka lexu sms sa te dush dhe ja ka then si me lezet... pak a shum se caj koken.... | |
|
| |
odise Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1278 Mosha : 33 Vendndodhja : durres Hobi : lloto Koha e lire : gjithandej Piket : 45 Data e regjistrimit : 21/08/2008
| Titulli: Re: Nese prinderit marin vesh qe keni te dashur....? Tue Oct 07, 2008 5:31 pm | |
| e moren e moren re mos e vrisni mendjen shume se nuk ka noi gjo kushedi se ca...... per mua e dine qe kam te dashur.........hahahaha me kane pyt prej nga eshte/ku e ka shtepine etj etj edhe pse mosha ime aktualisht eshte 17 vjec ata na cajne veshet duke me bo pytje serioze.. | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Nese prinderit marin vesh qe keni te dashur....? Fri Oct 10, 2008 5:54 pm | |
| | |
|
| |
odise Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1278 Mosha : 33 Vendndodhja : durres Hobi : lloto Koha e lire : gjithandej Piket : 45 Data e regjistrimit : 21/08/2008
| Titulli: Re: Nese prinderit marin vesh qe keni te dashur....? Fri Oct 10, 2008 5:58 pm | |
| heeeeeeeeee goc e keqe pse iken pa lejen e prinderve ti eeeeeeeeee? hahahahaha :gaga: | |
|
| |
play_boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2748 Mosha : 31 Vendndodhja : DURRES Piket : -33 Data e regjistrimit : 12/09/2008
| Titulli: Re: Nese prinderit marin vesh qe keni te dashur....? Fri Oct 10, 2008 6:12 pm | |
| pun e madhe plaka ime e din | |
|
| |
| Titulli: Re: Nese prinderit marin vesh qe keni te dashur....? Fri Oct 10, 2008 6:14 pm | |
| do behen merak se thon po ta marri vesh vellai/babi asaj do zihesh | |
|
| |
dead angel Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1985 Mosha : 31 Vendndodhja : ne hene Hobi : muzika Koha e lire : ngjoj muzik Piket : 63 Data e regjistrimit : 18/08/2008
| Titulli: Re: Nese prinderit marin vesh qe keni te dashur....? Fri Oct 10, 2008 6:16 pm | |
| nejse un skam te dashur po dhe po te kisha po ta mernin vesh do vdisja | |
|
| |
play_boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2748 Mosha : 31 Vendndodhja : DURRES Piket : -33 Data e regjistrimit : 12/09/2008
| Titulli: Re: Nese prinderit marin vesh qe keni te dashur....? Fri Oct 10, 2008 6:18 pm | |
| | |
|
| |
dj jero Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: Nese prinderit marin vesh qe keni te dashur....? Fri Oct 10, 2008 9:38 pm | |
| - dead angel shkruajti:
- nejse un skam te dashur po dhe po te kisha po ta mernin vesh do vdisja
me verte? | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Nese prinderit marin vesh qe keni te dashur....? Fri Oct 10, 2008 10:36 pm | |
| e dine dhe me kane thene e gezofsh shaka e dine dhe nuk me kane thene gje |
|
| |
the doctor 2000 Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 519 Mosha : 32 Vendndodhja : elbasan Hobi : gjumi,basketball Koha e lire : dal me shoket Piket : 0 Data e regjistrimit : 03/08/2008
| Titulli: Re: Nese prinderit marin vesh qe keni te dashur....? Fri Oct 10, 2008 10:46 pm | |
| mua sdo me thonin asgje mami do me pyeste si aj kalova e gjera te tilla | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Nese prinderit marin vesh qe keni te dashur....? | |
| |
|
| |
| Nese prinderit marin vesh qe keni te dashur....? | |
|