Facebook Page | Me pas sygjeroja dhe miqve;)
|
Sondazh | | cfare preferoni te pini me shpesh? | cigare | | 17% | [ 6 ] | birre | | 29% | [ 10 ] | pije te ftohta (sheno cfare) | | 31% | [ 11 ] | pije te nxehta (sheno cfare) | | 23% | [ 8 ] |
| Totali i votave : 35 |
|
November 2024 | Mon | Tue | Wed | Thu | Fri | Sat | Sun |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Del sekreti i Nėnės Tereze | |
| | Autori | Mesazh |
---|
RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Del sekreti i Nėnės Tereze Wed Aug 27, 2008 6:30 pm | |
| VIDEO - Del se Nėna Terezė ishte aq e dyshimtė ndaj besimit tė saj saqė frikohej se po bėhej hipokrite.
"Ku ėshtė besimi im?" shkruan ajo. "Edhe thellė poshtė nuk ka asgjė pos zbrazėtirės dhe territ. Nėse diku ka Zot tė lutem mė fal."
Gjatė jetės sė saj ajo ishte ikonė pėr besimtarėt e veprės sė Zotin nė Botė. Shėrbesa e saj pėr tė varfrit ishte simbol i mirėnjohur botėror i dhembshurisė fetare. Ajo u shpėrblye me Ēmimin e Paqes sė Nobelit.
Por tash, del se Nėna Terezė ishte aq e dyshimtė ndaj besimit tė saj saqė frikohej se po bėhej hipokrite, raporton korrespodenti i CBS News, Mark Phillips. Nė njė libėr tė ri qė pėrmbledhė letrat qė ajo ua shkroi miqve, eprorėve dhe rrėfyesve, dyshimet e saja janė evidente. Sė shpejti pasi qė filloi punėn nė Kalkutė, shpirti e la atė.
"Ku ėshtė besimi im?" shkruan ajo. "Edhe thellė poshtė...nuk ka asgjė pos zbrazėtirės dhe territ...Nėse diku ka Zot tė lutem mė fal."
Tetė vite mė vonė ajo ende po kėrkon besimin qė e ka humbur.
"Aq dėshirim i thellė pėr Zotin," shkruan ajo."...e zmbrapsur, e zbrazėt, pa besim, pa dashuri, pa zell."
Ashtu si fama e saj rritej, besimi i saj refuzonte tė kthehej. Buzėqeshja e saj, thotė ajo, ėshtė maskė.
"Pėr ēka unė punoj?" pyet ajo. "Po tė mos kishte Zot, nuk do tė kishte shpirt. Po tė mos kishte shpirt atėherė, Jezus, Ti gjithashtu nuk je i vėrtetė."
"Kėto ishin letrat qė u mbajtėn nė shtėpinė e kryepeshkopit," thotė "Imzot"Brian Kolodiejchuk.
Letrat u mblodhėn nga "Imzot" Kolodiejchuk, prift ky i cili po apelon nė Vatikan pėr shenjtėrimin e propozuar tė Nėnės Terezė. Ai thotė se tortura evidente shpirtėrore e saj nė fakt i ndihmon kauzės sė saj.
"Ne tash kemi kėtė njohuri tė re, kėtė dritare tė re tė jetės sė saj tė brendshme, dhe pėr mua kjo mė duket tė jetė mė heroikja," tha "Imzot" Kolodiejchuk,
Sipas letrave tė saja, Nėnė Terezė vdiq me dyshimet e saja. Ajo bile edhe i kishte ndalur lutjet, kishte thėnė ajo njė herė.
Kisha vendosi tė mbante letrat e saja, edhe pse njė nga dėshirat e saj tė vdekjes ishte qė ato letra tė shkatėrroheshin. Ndoshta tash e dimė se pėr cfarė arsye.
Burimi: Aol News
Video: Shqiptarėt e Britanisė sė Madhe, United Kingdom Albanians | |
| | | SupergirL Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1322 Mosha : 29 Vendndodhja : shpi Piket : 215 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: Del sekreti i Nėnės Tereze Wed Aug 27, 2008 7:02 pm | |
| ej ceshte kjo teme edhe ktu sna late rehat u be shqiperia nene tereza boooooooooo na acarut mother fucking tereza ajo ska bere gje per shqipetaret une se duroj dot ate plakushen | |
| | | fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: Del sekreti i Nėnės Tereze Thu Aug 28, 2008 12:28 am | |
| - SupergirL shkruajti:
- ej ceshte kjo teme edhe ktu sna late rehat
u be shqiperia nene tereza boooooooooo na acarut mother fucking tereza ajo ska bere gje per shqipetaret une se duroj dot ate plakushen ka ber per shqiperin me shum sesa mendon ti e ka ber emrin e shqiperis te njohur qe vlen me shum sesa te kishte ndihmu te varferit ktu | |
| | | Une Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 146 Mosha : 37 Vendndodhja : ... Piket : 0 Data e regjistrimit : 20/07/2008
| Titulli: Re: Del sekreti i Nėnės Tereze Thu Aug 28, 2008 2:27 am | |
| Nene Tereza ka qene e madhe,eshte e vertete ajo ka bere qe me prejardhjen e saj shqiptaret te njihen neper bote,madje kam nje Indian ne msn,dhe per here te pare me ka thene qe e ka per nder te flase me mua meqe vij nga vendi i Nene Terezes. SupergirL edhe nqs do te donte,ajo s'mund te bente gje per ne sepse ne ne ato kohe kemi qene te izoluar,dhe me pas kemi kaluar ate periudhen e tranzicionit qe mund te themi se vete ja beme vetes, e vete e zgjdhem,prandaj ska qene faji i saj,te pakten ajo na la emrin | |
| | | Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: Del sekreti i Nėnės Tereze Thu Aug 28, 2008 9:29 am | |
| une besoj ne gjithcka qe ajo ka bere dhe esht ikona e te mires. sa permendet emri Albania, te huajve u shkon ne mendje Nene Tereza se ishte nje nga fig. e pakta me origjine shqiptare qe e beri vendin tone te njohur. Vertet ndoshta nuk ju perkushtua Shqiperise aq sa India apo vendet e tjera shuume te varfra, por ajo ate mision zgjodhi, ishte fati i saj te sherbente ne vende ndoshta ndoshta me nivel ekonomik shum me te keq se Shqiperia. | |
| | | Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Del sekreti i Nėnės Tereze Thu Aug 28, 2008 2:20 pm | |
| - Une shkruajti:
- Nene Tereza ka qene e madhe,eshte e vertete ajo ka bere qe me prejardhjen e saj shqiptaret te njihen neper bote,madje kam nje Indian ne msn,dhe per here te pare me ka thene qe e ka per nder te flase me mua meqe vij nga vendi i Nene Terezes.
SupergirL edhe nqs do te donte,ajo s'mund te bente gje per ne sepse ne ne ato kohe kemi qene te izoluar,dhe me pas kemi kaluar ate periudhen e tranzicionit qe mund te themi se vete ja beme vetes, e vete e zgjdhem,prandaj ska qene faji i saj,te pakten ajo na la emrin Jam shume dakort me ty!Dhe une e respektoj shume fguren e NENE TEREZES | |
| | | Endi Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4605 Mosha : 29 Vendndodhja : pse me 1 vend rri un kshu?? Koha e lire : msn Piket : -132 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: Del sekreti i Nėnės Tereze Thu Aug 28, 2008 4:56 pm | |
| dakort me gocat lart......e respektoj sh Nene Terezen!!! | |
| | | RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: Del sekreti i Nėnės Tereze Thu Aug 28, 2008 10:34 pm | |
| - SupergirL shkruajti:
- ej ceshte kjo teme edhe ktu sna late rehat
u be shqiperia nene tereza boooooooooo na acarut mother fucking tereza ajo ska bere gje per shqipetaret une se duroj dot ate plakushen uaaaaa ca jan keto qe thua moj???ajo eshte idhidh megjithse e kam hapur vete kete teme,,me vjen vertet keq qe flet keshtu,,per mua ajo eshte e madhe,,ajo ka bere dicka vertet me mundin e saj! | |
| | | odise Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1278 Mosha : 33 Vendndodhja : durres Hobi : lloto Koha e lire : gjithandej Piket : 45 Data e regjistrimit : 21/08/2008
| Titulli: Re: Del sekreti i Nėnės Tereze Thu Oct 16, 2008 10:19 pm | |
| nen tereza ka qene nje engjell mbrojtes per te gjith | |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: Del sekreti i Nėnės Tereze | |
| |
| | | | Del sekreti i Nėnės Tereze | |
|
Similar topics | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
| |
| |