| a takohen anetaret e forumit ne jeten reale | |
|
+64RockAngel Slash LaLuC-I NIKI anisa doni DarkGirl *...BE YOURSELF...* 123bla returns maria gracia Ernesto_Guevara 3bla Hyqmeti '97 Iron Snake kitty Rej cun nga kombinati the space bituku85 toni'world hot_spicy elbasanlli-puro GoLdEn BoY Shpirti-pist barbi brune renato17 angel_wolf Blue Paradise Realkatil Nejona odise cobain Darkangel vdekja_eshte_mundesia alex_anto ceku play_boy wooow Mrs.perfect aurel_m131 Burzgoroth dead angel free spirit Lacuna_Coil Child Of Darkness don corleone the doctor 2000 saturno 3rrorr ani Child In Time Venus Soldier Of Fortune RioT smart devil SupergirL bad boy Mars angel boy Endi fefe_ rapper_girl total overdose1 dj jero 68 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Blue Paradise Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 8513 Mosha : 34 Vendndodhja : ♥♥ne zemren e dikujt♥♥ Hobi : te iki shpesh te vendodhja lart :P Koha e lire : snuk Piket : 215 Data e regjistrimit : 24/07/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Fri Jan 02, 2009 8:25 pm | |
| - Child In Time shkruajti:
- dje tak angel boy-n
dhe sigurt kalova naten me blue paradise dhe rapper girl, hehe ca knaqsie te vereshe ne krahun e blue paradises nderkoh qe ishe dru dhe duke pir cigare e duke u ngec me robt rrugve olta tdu shum per vit te ri takova gysin dhe gjith naten kam ndenjur me child in time dhe rapper skishe gje me te bukur te gdhije diten e par te vitit me shoqen me te mir qe kam qe mka shkri tu qesh ate nat dhe u knaqa shum me tyy te dua edhe un shuuuuuum | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Fri Jan 02, 2009 8:29 pm | |
| - Blue Paradise shkruajti:
- Child In Time shkruajti:
- dje tak angel boy-n
dhe sigurt kalova naten me blue paradise dhe rapper girl, hehe ca knaqsie te vereshe ne krahun e blue paradises nderkoh qe ishe dru dhe duke pir cigare e duke u ngec me robt rrugve olta tdu shum per vit te ri takova gysin dhe gjith naten kam ndenjur me child in time dhe rapper skishe gje me te bukur te gdhije diten e par te vitit me shoqen me te mir qe kam qe mka shkri tu qesh ate nat dhe u knaqa shum me tyy te dua edhe un shuuuuuum edhe un e takova angel boy per vit te ri, hera e 1, me i mir live se sa ne forum lol na thau se ftohti duke ndenjur jasht jemi knaq ate dite me child in time (qe naiher na cante t.. si shum) dhe blue paradise, jemi shkatarru tu qesh me ato qe bente child in time hahaha kemi kenduar e kercyer rruges madje mua me kane care mender menderin ca katnare qe na propozonin, pupu mer zot sa ropsha haha pastaj u ulem edhe tek 1 fast food ku u flliqa fare nuk shkoj me aty un hahaha kam pire 1 birre AMSTEL dhe 1 RED BULL tek ai lokali pastaj ne shpi piva 1 CORONA EXTRA edhe 1 HEINEKEN tek xhaja ne dark dhe taaaaaap dje una hihi :D du tbehem prap taap | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Fri Jan 02, 2009 8:31 pm | |
| SIGURISHT QE PO.DISA EDHE PERDITE :D | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Fri Jan 02, 2009 8:32 pm | |
| Per vit te ri takova dhe don carleonen per here te pare | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Fri Jan 02, 2009 8:35 pm | |
| - hot spicy shkruajti:
- SIGURISHT QE PO.DISA EDHE PERDITE :D
kte e kam taku thejsht rastesisht,edhe nuk ma priste menja qe do ta takoja |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Fri Jan 02, 2009 8:36 pm | |
| EDHE UNA.....PO SA I MIR QE ISHTE....SIMPATIK CUNI | |
|
| |
Child Of Darkness Administratore
Numri i postimeve : 7438 Mosha : 29 Vendndodhja : ...... Hobi : ......... Piket : 206 Data e regjistrimit : 11/07/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sun Jan 04, 2009 2:04 am | |
| ja Mars tani afer e kam | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sun Jan 11, 2009 11:39 pm | |
| Yep :D sot psh dola me Kittyn,3blen,Soldier dhe Venus vtm se spatem mundesi te rrinim shume,po njs kemi raste tj | |
|
| |
angel boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10377 Mosha : 33 Vendndodhja : aty miii..nuk po me shef Hobi : te permbush nje premtim te dhene..... Koha e lire : mbaj familjen me buke..se qajn kalamajt pastaj po te mos jem une Piket : 1150 Data e regjistrimit : 26/07/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sun Jan 11, 2009 11:45 pm | |
| une spara takohem me shum veta te forumit..se jemi tr ne ktu shumica jan elbasanlli,.. ata qe takoj shpesh fare jan...doni dhe klaudio qe me jan merzit tu ja pa surratin cdo jav hahahhahahhah | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sun Jan 11, 2009 11:54 pm | |
| ehe takohen kur kan qef ose rastesisht | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Mon Jan 12, 2009 12:23 am | |
| | |
|
| |
Iron Snake Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 283 Mosha : 37 Vendndodhja : Pėrballė McLaren-it Piket : 100 Data e regjistrimit : 01/11/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Mon Jan 12, 2009 1:19 am | |
| Eh....kte siper e kam bashkevuajtesin tim....dhe ky kurbetli si une | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Mon Jan 12, 2009 1:20 am | |
| rri mos i thuaj te gjitha | |
|
| |
3bla Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 665 Mosha : 36 Vendndodhja : ne itali Hobi : ska..... Koha e lire : ska kohe te lire per asgje pervec internetit Piket : 0 Data e regjistrimit : 21/09/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Mon Jan 12, 2009 1:21 am | |
| - Iron Snake shkruajti:
- Eh....kte siper e kam bashkevuajtesin tim....dhe ky kurbetli si une
do i besh naiher update enciklopedise se 1943-it ti??? | |
|
| |
3bla Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 665 Mosha : 36 Vendndodhja : ne itali Hobi : ska..... Koha e lire : ska kohe te lire per asgje pervec internetit Piket : 0 Data e regjistrimit : 21/09/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Mon Jan 12, 2009 1:26 am | |
| - 3bla shkruajti:
- Iron Snake shkruajti:
- Eh....kte siper e kam bashkevuajtesin tim....dhe ky kurbetli si une
do i besh naiher update enciklopedise se 1943-it ti??? me fal... doja te thoja fjalorit enciklopedik se tani rash ne mend.... | |
|
| |
Ernesto_Guevara Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 333 Mosha : 34 Vendndodhja : at the world ends Hobi : cybernetic Piket : 2 Data e regjistrimit : 26/09/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Mon Jan 12, 2009 11:36 pm | |
| po ja kete bigorrin sa iki ne el e takoj direkt... | |
|
| |
3bla Adoleshent ambicioz
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Mon Jan 12, 2009 11:39 pm | |
| jo re... pse rren ti?? ne takohemi qe ne kilometrin e 28+1.... dal te pres aty... | |
|
| |
Numri i postimeve : 333 Mosha : 34 Vendndodhja : at the world ends Hobi : cybernetic Piket : 2 Data e regjistrimit : 26/09/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Mon Jan 12, 2009 11:43 pm | |
| ej kur vajte ne itali ti re mashtrus se ime po e shoh ke profili jot?!... | |
|
| |
3bla Adoleshent ambicioz
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Mon Jan 12, 2009 11:47 pm | |
| - Ernesto_Guevara shkruajti:
- ej kur vajte ne itali ti re mashtrus se ime po e shoh ke profili jot?!...
hahaha.. je i pari qe e ke vene re deri tani.... pse me ty do rri un??? | |
|
| |
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Mon Jan 12, 2009 11:48 pm | |
| boll ma me besarllukun se cmen ene derrin. | |
|
| |
maria gracia Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 339 Mosha : 32 Vendndodhja : disa banka larg hot spicy dhe komshije me lacuna coil Hobi : kompjuteri dhe interneti Koha e lire : verdall neper shqiperi Piket : 0 Data e regjistrimit : 08/01/2009
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Mon Jan 12, 2009 11:50 pm | |
| po takohen.psh un takohem perdite me hotin,lacunen,eroldin,fefendhe me kunin_elb(cdo te premte) | |
|
| |
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Mon Jan 12, 2009 11:55 pm | |
| [quote="maria gracia"]po takohen.psh un takohem perdite me hotin,lacunen,eroldin,fefendhe me kunin_elb(cdo te premte)[/quote] hahahahaah nga halli me duket? merre me sportivitet,mir? | |
|
| |
3bla Adoleshent ambicioz
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Tue Jan 13, 2009 12:02 am | |
| - Ernesto_Guevara shkruajti:
- boll ma me besarllukun se cmen ene derrin.
vete kshu?? | |
|
| |
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Tue Jan 13, 2009 5:34 pm | |
| ja psh sot takova hotin dhe lacunen | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale | |
| |
|
| |
| a takohen anetaret e forumit ne jeten reale | |
|