Darkangel Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10720 Mosha : 35 Vendndodhja : Andej-Kendej-Gjithandej Hobi : Tallje Bythe Me Paramendim Koha e lire : jam busy skam koh te lir fare :PpPpPp Piket : 83 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Windows Vista në gjuhën shqipe Fri Aug 08, 2008 10:32 am | |
| Sot Microsoft-i bëri publikimin e paketit të ndërfaqes së Windows Vista-s në gjuhën shqipe.
Ky paket kthen Windows Vistën në shqip.
Të interesuarit mund ta marrin pakon nga: www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=sq
Ky paket është për verzionin e 32-bit të Vistës dhe nuk do të punojë në verzionet 64-bitëshe të sistemit operativ. | |
|
The_Sentinel Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 112 Mosha : 37 Vendndodhja : Tirane Hobi : Web-master Piket : 0 Data e regjistrimit : 25/07/2008
| Titulli: Re: Windows Vista në gjuhën shqipe Tue Aug 19, 2008 9:39 am | |
| me sa kam degju vista ska pas sukses fare | |
|
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: Windows Vista në gjuhën shqipe Tue Aug 19, 2008 12:37 pm | |
| eshte nje barsalete per visten
djali pyet babain. o babi, cfare jane ikonat! Figura shejntoresh te keqen babi, - pergjigjet i ati O ba po pse windows vista ka aq shume ikona? Se duhet nje mrekulli qe te punoje! | |
|
The_Sentinel Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 112 Mosha : 37 Vendndodhja : Tirane Hobi : Web-master Piket : 0 Data e regjistrimit : 25/07/2008
| Titulli: Re: Windows Vista në gjuhën shqipe Tue Aug 19, 2008 11:27 pm | |
| - Soldier Of Fortune shkruajti:
- eshte nje barsalete per visten
djali pyet babain. o babi, cfare jane ikonat! Figura shejntoresh te keqen babi, - pergjigjet i ati O ba po pse windows vista ka aq shume ikona? Se duhet nje mrekulli qe te punoje! :duartrokitje: | |
|
THE HACKER Adoleshent
Numri i postimeve : 12 Mosha : 33 Vendndodhja : elbasan Hobi : INTERNET Koha e lire : LIMEWIRE Piket : 0 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: Windows Vista në gjuhën shqipe Fri Sep 05, 2008 2:21 pm | |
| SHOKENI MOS E MERNI VISTEN SE SHUMICA E DRIVERA S`PUNOJNE ME KETE SISTEM.KOPJUTRAT QE VIJNE KETU TEK NE DHE DRIVERAT JENE PER XP SP2.PO DONI TE HARXHONI CA LEK... SHKONI TEK WWW.CRYSTALXP.NET DHE SHKARKONI SOFTE PA FUND QE TA BEJNE XP TE DUKET SI VISTA.... VISTA VETEM GRAFIKEN KA TE BUKUR SE PER THJESHTESI EHE KAM PATUR RASTIN TE PUNOJA NE NJE PORTABEL ME VISTA ISHTE.... TE DILNIN THINJAT MEZI PUNONTE PO JO ME TE KEQEN E XP SP2.. | |
|
aurel_m131 Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 222 Mosha : 33 Vendndodhja : ---- Hobi : ---- Koha e lire : ---- Piket : 0 Data e regjistrimit : 08/09/2008
| Titulli: Re: Windows Vista në gjuhën shqipe Fri Sep 26, 2008 7:15 pm | |
| o THE HACKER provo te marresh xp SP3 final se esht i papam fare.... vista per mu esht kot fare.... per te shkuar tek nji komand duhet te kryesh shum veprime ..ndersa te xp esht em e thjesht.....me sa kam degjuar vista esht bere me shum per kto faqet e internetit ku behen shkarkimet se per ato esht i papam ... | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: Windows Vista në gjuhën shqipe | |
| |
|