| kush ju ben me shume te qeshni ose ju ngren moralin? | |
|
+38doni kitty ajo goca klasial Nightmare vdekja_eshte_mundesia hot_spicy odise ceku serial killer play_boy CiarA metallica_death bad boy dead angel the beatle dj jero total overdose1 Lacuna_Coil free spirit ani don corleone The_Sentinel Venus smart devil mel-L Kosova Tarjaholic SupergirL Child In Time Endi rapper_girl Assy Child Of Darkness fefe_ Mars Soldier Of Fortune RioT 42 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: kush ju ben me shume te qeshni ose ju ngren moralin? Sun Aug 03, 2008 7:53 pm | |
| mu fifi me shkrin,,kurse per moral nje shoqa ime sara quhet sesht ne forum | |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: kush ju ben me shume te qeshni ose ju ngren moralin? Sun Aug 03, 2008 11:33 pm | |
| thuaji te vije ne forum
Me shkrin tuj qesh feraldi dhe lacuna ndonjehere, po feraldi perhere.
Edituar pėr herė tė fundit nga Soldier Of Fortune nė Sun Aug 03, 2008 11:39 pm, edituar 1 herė gjithsej | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: kush ju ben me shume te qeshni ose ju ngren moralin? Sun Aug 03, 2008 11:36 pm | |
| 2 shoke te mi,perhere qe rri me ta shkrihem duke qesh,kenaqem kushedi sa ma kane zgjat jeten nga e qeshura :D ,per te me ngrit moralin se ben asnje tj me mire sesa MY BFF! | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: kush ju ben me shume te qeshni ose ju ngren moralin? Mon Aug 04, 2008 12:11 am | |
| 1 goc ne klas qe eshte gallat dhe 1 shoqja ime ne vit te 3 qe shkoj shume , dal cdo dit ne dark , dhe sot ikem bem foto te parku te pemet qe ishin thy nga era haha pastaj eshte 1 tjeter qe ska nevoje te flasi qe te me ngreje moralin haha | |
|
| |
Child Of Darkness Administratore
Numri i postimeve : 7438 Mosha : 29 Vendndodhja : ...... Hobi : ......... Piket : 206 Data e regjistrimit : 11/07/2008
| Titulli: Re: kush ju ben me shume te qeshni ose ju ngren moralin? Mon Aug 04, 2008 1:07 am | |
| - Mars shkruajti:
- 2 shoke te mi,perhere qe rri me ta shkrihem duke qesh,kenaqem kushedi sa ma kane zgjat jeten nga e qeshura :D ,per te me ngrit moralin se ben asnje tj me mire sesa MY BFF!
EHH E DI PER KE E KE FJ MI EDHE UNE THEM PER ATO :D TJ ESHTE KY ANTARI SIPER :D SI DHE CA SHOQET E MIA. | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: kush ju ben me shume te qeshni ose ju ngren moralin? Mon Aug 04, 2008 1:54 am | |
| ma ngrin humorin dhe 1 shoqja ime qe eshte barbi roz haha gallat fare me ate dhe kjo lart kur flas ne msn | |
|
| |
Child Of Darkness Administratore
Numri i postimeve : 7438 Mosha : 29 Vendndodhja : ...... Hobi : ......... Piket : 206 Data e regjistrimit : 11/07/2008
| Titulli: Re: kush ju ben me shume te qeshni ose ju ngren moralin? Mon Aug 04, 2008 3:26 pm | |
| - fefe_ shkruajti:
- ma ngrin humorin dhe 1 shoqja ime qe eshte barbi roz haha
gallat fare me ate
dhe kjo lart kur flas ne msn HAHHAH VETEM ASAJ SMUND TI THUASH QE TE NGREN HUMORIN ME STRESANTE SKA. | |
|
| |
Assy Adoleshent
Numri i postimeve : 51 Mosha : 32 Vendndodhja : Hene Piket : 0 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: kush ju ben me shume te qeshni ose ju ngren moralin? Mon Aug 04, 2008 4:00 pm | |
| Me ngrin moralin perher po PERHER melinushja,shoqja ime.esht regjistruar dhe te ky forumi me nick-un mel-L...esht njeri fantastik,duhet ta njihni te gjithe.edhe njeriu me me nerva ne bote te jem mjafton te shofesh fytyren e melines dhe qesh instinktivisht.dhe sjam e vetmja qe e them.:D:D:D:D | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: kush ju ben me shume te qeshni ose ju ngren moralin? Mon Aug 04, 2008 4:10 pm | |
| DarkAngel ktu ne forum qe eshte gallate fare ne msn, me kenaq gjithashtu edhe my best friend kur flas ne msn, ka lezet kur flet me te ne msn :D se harrova edhe RioT qe vdes se qeshuri me te, goc yll, cool fare :D | |
|
| |
Endi Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4605 Mosha : 29 Vendndodhja : pse me 1 vend rri un kshu?? Koha e lire : msn Piket : -132 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: kush ju ben me shume te qeshni ose ju ngren moralin? Mon Aug 04, 2008 4:18 pm | |
| qe me ngrene moralin dhe qe me bejne te qesh jane dy shok te mit sh te ngushte dhe qe i kam sh sh xhan!! | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: kush ju ben me shume te qeshni ose ju ngren moralin? Mon Aug 04, 2008 5:23 pm | |
| | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: kush ju ben me shume te qeshni ose ju ngren moralin? Mon Aug 04, 2008 5:29 pm | |
| | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: kush ju ben me shume te qeshni ose ju ngren moralin? Tue Aug 05, 2008 1:27 am | |
| Supergirl ktu ne forum | |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: kush ju ben me shume te qeshni ose ju ngren moralin? Tue Aug 05, 2008 4:37 pm | |
| - Soldier Of Fortune shkruajti:
- thuaji te vije ne forum
Me shkrin tuj qesh feraldi dhe lacuna ndonjehere, po feraldi perhere. te kjo lista e atyre qe me bejne te qesh do shtoj edhe mars se sa here jam me ate do qeshim me te madhe! | |
|
| |
SupergirL Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1322 Mosha : 29 Vendndodhja : shpi Piket : 215 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: kush ju ben me shume te qeshni ose ju ngren moralin? Tue Aug 05, 2008 4:47 pm | |
| nje shoku im me dhi , i papam eshte , jam tu fol me ate tani | |
|
| |
Tarjaholic Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 387 Mosha : 32 Vendndodhja : F:\seeking_for_the_reign.docx Koha e lire : gallinabianchabulbul (*-*) (:P) (!) Piket : 0 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: kush ju ben me shume te qeshni ose ju ngren moralin? Tue Aug 05, 2008 6:36 pm | |
| Nuk e di, shoqeria ne rradhe te pare. Nje nje lokal ne pranine e nje kafeje dhe te nje pakete cigare "Lucky Strike". | |
|
| |
Kosova Adoleshent
Numri i postimeve : 40 Mosha : 35 Vendndodhja : Elbasan Piket : 0 Data e regjistrimit : 04/08/2008
| Titulli: Re: kush ju ben me shume te qeshni ose ju ngren moralin? Tue Aug 05, 2008 11:54 pm | |
| Ka shum pak persona te cilet mund te me ngren moralin por ne vend te pare qendron vetja. Mendoj se cdo gje eshte psikologjike. Pstaj kam nje shoqe timen qe se di po eshte shume alegro gjithnje dhe kete alegri di ta trasmetoj shum mire. | |
|
| |
mel-L Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 112 Mosha : 32 Vendndodhja : ne natyre Hobi : futbolli Koha e lire : bej detyrat Piket : 1 Data e regjistrimit : 02/08/2008
| Titulli: Re: kush ju ben me shume te qeshni ose ju ngren moralin? Sun Aug 17, 2008 2:51 pm | |
| - Assy shkruajti:
- Me ngrin moralin perher po PERHER melinushja,shoqja ime.esht regjistruar dhe te ky forumi me nick-un mel-L...esht njeri fantastik,duhet ta njihni te gjithe.edhe njeriu me me nerva ne bote te jem mjafton te shofesh fytyren e melines dhe qesh instinktivisht.dhe sjam e vetmja qe e them.:D:D:D:D
hahaha si se kisha pare me perpara kete koment un. sa bole qe jam. :D.te meka meshu naxh.puc. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: kush ju ben me shume te qeshni ose ju ngren moralin? Sun Aug 17, 2008 2:53 pm | |
| shoqeria |
|
| |
smart devil Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2617 Mosha : 29 Vendndodhja : amerik Piket : 72 Data e regjistrimit : 01/08/2008
| Titulli: Re: kush ju ben me shume te qeshni ose ju ngren moralin? Sun Aug 17, 2008 2:53 pm | |
| | |
|
| |
Venus Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 502 Mosha : 33 Vendndodhja : Elbasan Piket : 0 Data e regjistrimit : 05/07/2008
| Titulli: Re: kush ju ben me shume te qeshni ose ju ngren moralin? Mon Aug 18, 2008 3:22 pm | |
| Shoqet e mia te ngushta. Megjithese nuk qellon shpesh te jem poshte me moralin dhe te dua dike per te me ngritur lart. Jam tip optimiste ne pergjithesi. | |
|
| |
The_Sentinel Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 112 Mosha : 37 Vendndodhja : Tirane Hobi : Web-master Piket : 0 Data e regjistrimit : 25/07/2008
| Titulli: Re: kush ju ben me shume te qeshni ose ju ngren moralin? Mon Aug 18, 2008 9:12 pm | |
| | |
|
| |
don corleone Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2525 Mosha : 33 Vendndodhja : cuba with fidel castro Hobi : just nothing special Koha e lire : shfrytezim maksimal Piket : 1448 Data e regjistrimit : 23/08/2008
| Titulli: Re: kush ju ben me shume te qeshni ose ju ngren moralin? Sat Aug 23, 2008 9:23 pm | |
| mua nuk me ben njeri per te qeshur por bej te tjeret te qeshin me batutat e mia :gaga: | |
|
| |
smart devil Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2617 Mosha : 29 Vendndodhja : amerik Piket : 72 Data e regjistrimit : 01/08/2008
| Titulli: Re: kush ju ben me shume te qeshni ose ju ngren moralin? Sat Aug 23, 2008 9:30 pm | |
| rapper girl sot me ka bere per te qesh bashke me bad boy | |
|
| |
ani Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 691 Mosha : 32 Vendndodhja : atje ku nuk jam!!! Hobi : filmat Piket : 50 Data e regjistrimit : 14/08/2008
| Titulli: Re: kush ju ben me shume te qeshni ose ju ngren moralin? Sat Aug 23, 2008 9:37 pm | |
| me ben te qesh shume Eni shoqja ime she Eri kushriri ime,,, | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: kush ju ben me shume te qeshni ose ju ngren moralin? | |
| |
|
| |
| kush ju ben me shume te qeshni ose ju ngren moralin? | |
|