| keni puth ndonjeher person te te njejtit seks??? | |
|
+28Lacuna_Coil doni hot_spicy sweet_girl LaLuC-I odise Venus S.A.M--->2 Kosova mel-L Tarjaholic dj jero Child In Time smart devil Assy SupergirL saturno free spirit Darkangel fefe_ almir_metallica_4ever Mars Soldier Of Fortune angel boy rapper_girl Endi RioT Enny-Art 32 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Enny-Art Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 362 Mosha : 32 Vendndodhja : kopshti botanik* Hobi : prej kartoni Koha e lire : Nitirum in Vetitum...sic thot poeti latin Ovid Piket : 186 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: keni puth ndonjeher person te te njejtit seks??? Thu Jul 31, 2008 12:56 pm | |
| | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: keni puth ndonjeher person te te njejtit seks??? Thu Jul 31, 2008 12:57 pm | |
| | |
|
| |
Numri i postimeve : 362 Mosha : 32 Vendndodhja : kopshti botanik* Hobi : prej kartoni Koha e lire : Nitirum in Vetitum...sic thot poeti latin Ovid Piket : 186 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: keni puth ndonjeher person te te njejtit seks??? Thu Jul 31, 2008 1:09 pm | |
| yyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeepppppppppp!!!! | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: keni puth ndonjeher person te te njejtit seks??? Thu Jul 31, 2008 1:11 pm | |
| - Enny-Art shkruajti:
- yyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeepppppppppp!!!!
do u like it? | |
|
| |
| Titulli: Re: keni puth ndonjeher person te te njejtit seks??? Thu Jul 31, 2008 1:13 pm | |
| | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
| Titulli: Re: keni puth ndonjeher person te te njejtit seks??? Thu Jul 31, 2008 1:16 pm | |
| - Enny-Art shkruajti:
- sure,I love it!!!...:D
cool | |
|
| |
Endi Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4605 Mosha : 29 Vendndodhja : pse me 1 vend rri un kshu?? Koha e lire : msn Piket : -132 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: keni puth ndonjeher person te te njejtit seks??? Thu Jul 31, 2008 2:43 pm | |
| | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: keni puth ndonjeher person te te njejtit seks??? Thu Jul 31, 2008 2:55 pm | |
| o my god ma shpifen si te puth une nje femet ne buze mo jeni mire ee jo po hajde tani ndonje cun ktu nga forumi yne te puthi nje cun tjeter iii sa e shpifur o zot, kot ska bere zoti gjinit e ndryshme, mash me femren e jo femer me femer apo mash me mash :x it really sucks for me se kam ber kurre nej gje te tille a as nuk do e beja vetem me mashk poo eshte qe normale kaq kisha | |
|
| |
angel boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10377 Mosha : 33 Vendndodhja : aty miii..nuk po me shef Hobi : te permbush nje premtim te dhene..... Koha e lire : mbaj familjen me buke..se qajn kalamajt pastaj po te mos jem une Piket : 1150 Data e regjistrimit : 26/07/2008
| Titulli: Re: keni puth ndonjeher person te te njejtit seks??? Thu Jul 31, 2008 3:27 pm | |
| looooooooool asnjehere .......une nje cun bllleh sa e shpif/... | |
|
| |
Endi Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4605 Mosha : 29 Vendndodhja : pse me 1 vend rri un kshu?? Koha e lire : msn Piket : -132 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: keni puth ndonjeher person te te njejtit seks??? Thu Jul 31, 2008 6:58 pm | |
| - rapper_girl shkruajti:
- o my god ma shpifen si te puth une nje femet ne buze mo jeni mire ee
jo po hajde tani ndonje cun ktu nga forumi yne te puthi nje cun tjeter iii sa e shpifur o zot, kot ska bere zoti gjinit e ndryshme, mash me femren e jo femer me femer apo mash me mash :x it really sucks for me se kam ber kurre nej gje te tille a as nuk do e beja vetem me mashk poo eshte qe normale kaq kisha shum dakort me mendimin e rapper_girl!! | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
| Titulli: Re: keni puth ndonjeher person te te njejtit seks??? Thu Jul 31, 2008 7:10 pm | |
| she si bojn,,mos flisni kot pa e provu! | |
|
| |
Endi Adoleshent energjik
| Titulli: Re: keni puth ndonjeher person te te njejtit seks??? Thu Jul 31, 2008 7:17 pm | |
| - RioT shkruajti:
- she si bojn,,mos flisni kot pa e provu!
e vertet qe se kam provu po me duket gje shum e shpifet....Po ti e ke provu nai her? | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
| Titulli: Re: keni puth ndonjeher person te te njejtit seks??? Thu Jul 31, 2008 7:21 pm | |
| - Endi shkruajti:
- RioT shkruajti:
- she si bojn,,mos flisni kot pa e provu!
e vertet qe se kam provu po me duket gje shum e shpifet....Po ti e ke provu nai her? e kam dhen pergjigjen lart,,poooooooo | |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: keni puth ndonjeher person te te njejtit seks??? Thu Jul 31, 2008 11:14 pm | |
| Cpo me eksiton ideja qe keto dy vajzat kane puthur vajza. Hell yeah!
Une per vete nuk kam puth ndonjehere njeri te te njejtit seks dhe as qe e coj ndermend. Por kur e praktikojne vajzat me pelqen. | |
|
| |
Endi Adoleshent energjik
| Titulli: Re: keni puth ndonjeher person te te njejtit seks??? Thu Jul 31, 2008 11:16 pm | |
| hahaha sa i lezecem ky siper...!!Kur e praktikojn vajzat!!po kur e praktikojn djemt te pelqen? | |
|
| |
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: keni puth ndonjeher person te te njejtit seks??? Thu Jul 31, 2008 11:18 pm | |
| Kur e praktiokijne djemte? Mos ma shpif tani. | |
|
| |
Endi Adoleshent energjik
| Titulli: Re: keni puth ndonjeher person te te njejtit seks??? Thu Jul 31, 2008 11:21 pm | |
| hahahah.....mu ma shpif edhe ta mendoj jo ma ta provoj....se di pse po sme duket nai gja interesante te puthen dy njerez te te njejtit seks....MA SHPIF!!! | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: keni puth ndonjeher person te te njejtit seks??? Thu Jul 31, 2008 11:30 pm | |
| As qe behet fjale,edhe ata qe flasin apo veprojne ne kete moshe sa per tu duk interesante e nga mungesa e pjekurise u vjen!Cuditem me Soldier,se njifja kete ane tenden re,ca shef gje te bukur aty ti? | |
|
| |
almir_metallica_4ever Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 367 Mosha : 34 Vendndodhja : se di Piket : 2 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: keni puth ndonjeher person te te njejtit seks??? Thu Jul 31, 2008 11:31 pm | |
| jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo | |
|
| |
| Titulli: Re: keni puth ndonjeher person te te njejtit seks??? Thu Jul 31, 2008 11:34 pm | |
| - Mars shkruajti:
- As qe behet fjale,edhe ata qe flasin apo veprojne ne kete moshe sa per tu duk interesante e nga mungesa e pjekurise u vjen!Cuditem me Soldier,se njifja kete ane tenden re,ca shef gje te bukur aty ti?
Ku di gj une ca shof te bukur aty. | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: keni puth ndonjeher person te te njejtit seks??? Fri Aug 01, 2008 12:29 am | |
| hahaa kur lexova kte faqen e 2 mendova se eri donte me puth ndonje cun dhe e kam hap me shpejt nga faqja 1 hahaha kur lexova qe pelqenka te puthen gocat hahahahahaha | |
|
| |
| Titulli: Re: keni puth ndonjeher person te te njejtit seks??? Sat Aug 02, 2008 7:40 pm | |
| ej si esh puna...un shoqet e mia qe i du skam problem fare me i puth nbuz,jam free nga ky aspekt,femrat jan gjeja me e bukur e botes per mua...kam fat qe jam femer dhe shkoj mir me to!!!:D | |
|
| |
Darkangel Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10720 Mosha : 35 Vendndodhja : Andej-Kendej-Gjithandej Hobi : Tallje Bythe Me Paramendim Koha e lire : jam busy skam koh te lir fare :PpPpPp Piket : 83 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: keni puth ndonjeher person te te njejtit seks??? Sat Aug 02, 2008 7:42 pm | |
| jooooooo asnje here dhe sdo ta bej kurre | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
| Titulli: Re: keni puth ndonjeher person te te njejtit seks??? Sat Aug 02, 2008 9:13 pm | |
| - Enny-Art shkruajti:
- ej si esh puna...un shoqet e mia qe i du skam problem fare me i puth nbuz,jam free nga ky aspekt,femrat jan gjeja me e bukur e botes per mua...kam fat qe jam femer dhe shkoj mir me to!!!:D
sa mire qe mendon kshu :D | |
|
| |
free spirit Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1348 Mosha : 32 Vendndodhja : ppppppffffff Hobi : mmmmm ppppfffff Koha e lire : gjum dhe ha cokollata Piket : -33 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: keni puth ndonjeher person te te njejtit seks??? Sat Aug 02, 2008 9:17 pm | |
| yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sa gje e shpifur si femer me femer si mashkull me mashkull nuk ka gje me te shpifur dhe as nuk e kam bere as nuk do e bej yyyyyyyyyyyy me behet mishii puckuriza puckuriza vetem sa e mendoj jo me ta provosh yyyyyyy it sucks nanjehere them qe eshte e shpifur te puthesh dhe cunin | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: keni puth ndonjeher person te te njejtit seks??? | |
| |
|
| |
| keni puth ndonjeher person te te njejtit seks??? | |
|