| SKENDERBEU-filmi dhe historia e nje gjigandi | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: SKENDERBEU-filmi dhe historia e nje gjigandi Wed Apr 08, 2009 11:56 am | |
| Ai ishte luftėtari, prijėsi dhe njėkohėsisht heroi mė i madh nė histori. flisni rreth heroit ton te pa mposhtur. disa gjera po ti them dhe un ----Mund tė thuhet pėr kėtė burrė, se ai ishte heroi mė i madh nė histori, dhe askush, as nė historinė e vjetėr dhe as nė atė tė re, nuk mund tė krahasohet me tė. Pasi asgjė nuk ėshtė mė madhėshtore, se sa tė shohėsh njė princ tė vogėl me njė grusht njerėzisht tė drejtojė luftėn kundėr dy monarkėve, nga tė cilėt Persia, Egjipti dhe e gjithė Evropa u dridhėn dhe u tmerruan. Ai shkatėrroi plotėsisht 20 ushtri tė fuqishme, shumicėn e komandantėve dhe luftėtarėve, qė e sfiduan atė, i vrau me dorėn e vet. Dhe shkruesit e kohės dėshmojnė, se nė kėto konflikte ai ka vrarė rreth 3000 vetė me shpatėn e tij, gjė qė ėshtė mė shumė se ē'mund tė thuhet pėr ēdo njeri tjetėr mbi tokė. | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: SKENDERBEU-filmi dhe historia e nje gjigandi Wed Apr 08, 2009 3:03 pm | |
| KOHET E FUNDIT MESA KAM DEGJUAR UNE PO VIHET NE DYSHIM SE SKENDERBEU NUK EHTE ME ORIGJINE SHQIPTARE .AI MENDOHET TE ETE SERB..GJITHSESI RENDESI KA QE FALE TIJ OSE MA SAKTE FALE MITIT TE TIJ NE JEMI AKOMA KTU,JEMI NJE KOMB,ME NJE GJUHE DHE ME NJE UNIFIKIM TE VETEM.... SA PER FILMIN SE KAM PARE ASNJEHERE TE GJITHIN POR AQ SA KAM PARE ME PELQEN JASHTEZAKONISHT SIDOMOS KOLONA ZANORE E TIJ :D | |
|
| |
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| |
| |
dj jero Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: SKENDERBEU-filmi dhe historia e nje gjigandi Wed Apr 08, 2009 9:55 pm | |
| - hot spicy shkruajti:
- KOHET E FUNDIT MESA KAM DEGJUAR UNE PO VIHET NE DYSHIM SE SKENDERBEU NUK EHTE ME ORIGJINE SHQIPTARE .AI MENDOHET TE ETE SERB..GJITHSESI RENDESI KA QE FALE TIJ OSE MA SAKTE FALE MITIT TE TIJ NE JEMI AKOMA KTU,JEMI NJE KOMB,ME NJE GJUHE DHE ME NJE UNIFIKIM TE VETEM....
SA PER FILMIN SE KAM PARE ASNJEHERE TE GJITHIN POR AQ SA KAM PARE ME PELQEN JASHTEZAKONISHT SIDOMOS KOLONA ZANORE E TIJ :D serbet i thone ato gjera me qellime te caktuara politike poor,por nuk duhet mohuar fakti qe mamaja e skenderbeut Vojsava ishte serbe.por prape ai mbetet shqiptare krenar qe luftoi dhe mbrojti vendin e tij | |
|
| |
| Titulli: Re: SKENDERBEU-filmi dhe historia e nje gjigandi Wed Jun 17, 2009 10:12 pm | |
| Mel Gibson, gati tė luajė rolin e Skėnderbeut nė Holliwood
Mel Gibson do tė luajė Skėnderbeun. Njė nga aktorėt mė tė njohur tė Hollivudit do tė mund ta shohim nėn rrobat e Heroit tonė Kombėtar dhe sė shpejti do tė jetė njė kolosal i Hollivudit. Nuk ėshtė fantazi dhe as njė dėshirė e fshehur, por njė mundėsi qė mund tė bėhet realitet. Lajmi i publikuar nga "Tirana Observer" njė vit mė parė ėshtė konfirmuar edhe nga regjisori amerikano-shqiptar dhe producenti i filmit dokumentar "Mbreti Luftėtar". Nik Gjonaj tha pėr "Gazetėn Shqiptare" se ėshtė vėnė nė kontakt dhe po bashkėbisedon me "Icon Production", tė aktorit australian Mel Gibson pėr filmin mbi Heroin tonė Kombėtar, Skėnderbeu. Nuk ėshtė ende e konfirmuar, por ai shprehu lumturinė e tij se "Illyria Entertainment" ka lidhur kontakte edhe me regjisorin e famshėm amerikan, Francis Ford Coppola, i njohur nga tė gjithė pėr kryeveprat e tij kinematografike dhe pėr mė shumė pėr filmin "Kumbari". | |
|
| |
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: SKENDERBEU-filmi dhe historia e nje gjigandi Wed Jun 17, 2009 10:14 pm | |
| mos me thuaj :D jam shum i lumtur per kte fakt
kjo shprehje vlen, ...historia e nje gjigandil.ka qen dhe mbetet legjende heroi yn kombetar | |
|
| |
| Titulli: Re: SKENDERBEU-filmi dhe historia e nje gjigandi Wed Jun 17, 2009 10:16 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: SKENDERBEU-filmi dhe historia e nje gjigandi Wed Jun 17, 2009 10:17 pm | |
| po po edhe un edhe pse u habita njekohesisht dhe u lumturova.shqiptaret kan se me cfar krenohen :D | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: SKENDERBEU-filmi dhe historia e nje gjigandi Sat Jun 20, 2009 5:16 pm | |
| e pash un..nuk esht tamam film, esht dokumentar qe flet per gjith jeten e Skernderbeut.. m`pelqeu,tben tndihesh shum krenar | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: SKENDERBEU-filmi dhe historia e nje gjigandi | |
| |
|
| |
| SKENDERBEU-filmi dhe historia e nje gjigandi | |
|