| nese ju del perpara nje xhind dhe ju thote se do ju plotesoj 3 deshira cfare do ti kerkoni? | |
|
+3hot_spicy 123bla returns don corleone 7 posters |
Autori | Mesazh |
---|
don corleone Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2525 Mosha : 33 Vendndodhja : cuba with fidel castro Hobi : just nothing special Koha e lire : shfrytezim maksimal Piket : 1448 Data e regjistrimit : 23/08/2008
| Titulli: nese ju del perpara nje xhind dhe ju thote se do ju plotesoj 3 deshira cfare do ti kerkoni? Thu Mar 12, 2009 11:00 pm | |
| un vetem nje kam,si deshire ;dije te medha se te tjerat vin vete | |
|
| |
123bla returns Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 995 Mosha : 35 Vendndodhja : diku ne nje realiteti i cili eshte i gabuar..... Hobi : maskaroj kohen.... Koha e lire : eshte masakruar..... Piket : -27 Data e regjistrimit : 17/01/2009
| Titulli: Re: nese ju del perpara nje xhind dhe ju thote se do ju plotesoj 3 deshira cfare do ti kerkoni? Thu Mar 12, 2009 11:03 pm | |
| e di ate barsaletin ti??? ishte njeri dhe i doli zoti para dhe i tha:cfare do dije apo para? i tha ky: dije... duke i tregu shokeve per kete ndodhi i thone shoket : po na thuja ndonje gje qe ta provosh qe je me i ditur tani...." duhej te kisha zgjedhur parate"-thote ai... hahaha
nejse sa per temen nuk ka xhinde , eshte e vertetuar shnkencerisht keshtu qe kjo teme eshte per ne kosh, pa ofendim per ate qe e ka hapur... | |
|
| |
don corleone Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2525 Mosha : 33 Vendndodhja : cuba with fidel castro Hobi : just nothing special Koha e lire : shfrytezim maksimal Piket : 1448 Data e regjistrimit : 23/08/2008
| Titulli: Re: nese ju del perpara nje xhind dhe ju thote se do ju plotesoj 3 deshira cfare do ti kerkoni? Thu Mar 12, 2009 11:05 pm | |
| - 123bla returns shkruajti:
- e di ate barsaletin ti???
ishte njeri dhe i doli zoti para dhe i tha:cfare do dije apo para? i tha ky: dije... duke i tregu shokeve per kete ndodhi i thone shoket : po na thuja ndonje gje qe ta provosh qe je me i ditur tani...." duhej te kisha zgjedhur parate"-thote ai... hahaha
nejse sa per temen nuk ka xhinde , eshte e vertetuar shnkencerisht keshtu qe kjo teme eshte per ne kosh, pa ofendim per ate qe e ka hapur... :gaga: :gaga: me shkriu kjo barsaleta/gjths mendimi yt,pastaj un nuk thash qe ekziston apo jo xhindi,un thash po sikur te egzistonte,me fjale te pakta prralla me mret | |
|
| |
123bla returns Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 995 Mosha : 35 Vendndodhja : diku ne nje realiteti i cili eshte i gabuar..... Hobi : maskaroj kohen.... Koha e lire : eshte masakruar..... Piket : -27 Data e regjistrimit : 17/01/2009
| Titulli: Re: nese ju del perpara nje xhind dhe ju thote se do ju plotesoj 3 deshira cfare do ti kerkoni? Thu Mar 12, 2009 11:07 pm | |
| hahahaha.. ok pra.. 1 vetem kisha une .. te jem mire me shnet se te tjerat i arrij vete... | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: nese ju del perpara nje xhind dhe ju thote se do ju plotesoj 3 deshira cfare do ti kerkoni? Thu Mar 12, 2009 11:10 pm | |
| | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: nese ju del perpara nje xhind dhe ju thote se do ju plotesoj 3 deshira cfare do ti kerkoni? Thu Mar 12, 2009 11:15 pm | |
| nuk jam aq idiote sa t`besoj se ekzistojn xhindet, pluuuus edhe sikur te ekzistojn xhindet jan te keqinj mduket, ska si te tplotsojn deshira, cjan kto tema pa pik sensi. | |
|
| |
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: nese ju del perpara nje xhind dhe ju thote se do ju plotesoj 3 deshira cfare do ti kerkoni? Tue Jul 21, 2009 8:54 pm | |
| jete e perjetshme dituri dashuri (por dyfish edhe per vdekjen) :D | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: nese ju del perpara nje xhind dhe ju thote se do ju plotesoj 3 deshira cfare do ti kerkoni? Tue Jul 21, 2009 8:55 pm | |
| mos mbej plak...vetem kaq te vdes pa rrudha dhe semundje | |
|
| |
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: nese ju del perpara nje xhind dhe ju thote se do ju plotesoj 3 deshira cfare do ti kerkoni? Tue Jul 21, 2009 8:56 pm | |
| deshira e par: ti plotesoje melut kto 3 deshira qe ka deshira e dyte:te plotesoje mua kte te paren deshira e trete: po e le per dit te veshira | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: nese ju del perpara nje xhind dhe ju thote se do ju plotesoj 3 deshira cfare do ti kerkoni? Wed Jul 22, 2009 10:57 pm | |
| u bera pishman..nqs do me dilte perpara ky xhaxhi xhindi do i kerkoja vetem jete te luuuuuumtur per mamin tim....duke filluar nga ai moment deri ne fund te jetes....vetem kte se e meriton ajo....tjerat vl | |
|
| |
H_boy354 Web-master
Numri i postimeve : 3566 Mosha : 33 Vendndodhja : around in elbasan or somewhere else... Hobi : makinat, ma heqin trunin po edhe un ama!!! Koha e lire : kafe, internet, xhiro me makine Piket : 3475 Data e regjistrimit : 30/05/2009
| Titulli: Re: nese ju del perpara nje xhind dhe ju thote se do ju plotesoj 3 deshira cfare do ti kerkoni? Mon Aug 10, 2009 12:43 pm | |
| e para dua te me plotesosh me shum se 3 deshira.... dhe pastaj do filloja rradh gjith teka e mia | |
|
| |
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: nese ju del perpara nje xhind dhe ju thote se do ju plotesoj 3 deshira cfare do ti kerkoni? Mon Aug 10, 2009 12:58 pm | |
| du te jem i pavdekshem dua te jetoj ne hene me amoren dua tmi plotesosh kto dy deshira :D | |
|
| |
| Titulli: Re: nese ju del perpara nje xhind dhe ju thote se do ju plotesoj 3 deshira cfare do ti kerkoni? Mon Aug 10, 2009 1:06 pm | |
| 1-te bej dy cuna binjake 2te jem e pavdekshme 3-te jetoj e lumtur me zemren time | |
|
| |
| Titulli: Re: nese ju del perpara nje xhind dhe ju thote se do ju plotesoj 3 deshira cfare do ti kerkoni? Mon Aug 10, 2009 1:07 pm | |
| per ty un jam xhindi
deshirat tu plotesuan :D | |
|
| |
| Titulli: Re: nese ju del perpara nje xhind dhe ju thote se do ju plotesoj 3 deshira cfare do ti kerkoni? Mon Aug 10, 2009 1:07 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: nese ju del perpara nje xhind dhe ju thote se do ju plotesoj 3 deshira cfare do ti kerkoni? | |
| |
|
| |
| nese ju del perpara nje xhind dhe ju thote se do ju plotesoj 3 deshira cfare do ti kerkoni? | |
|