Adoleshentėt Nuk jeni tė mirėpritur nėse nuk jeni apo nuk ndjeheni njė adoleshent nė shpirt! |
Facebook Page | Me pas sygjeroja dhe miqve;)
|
Sondazh | | cfare preferoni te pini me shpesh? | cigare | | 17% | [ 6 ] | birre | | 29% | [ 10 ] | pije te ftohta (sheno cfare) | | 31% | [ 11 ] | pije te nxehta (sheno cfare) | | 23% | [ 8 ] |
| Totali i votave : 35 |
|
November 2024 | Mon | Tue | Wed | Thu | Fri | Sat | Sun |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| My POEMS | |
| | Autori | Mesazh |
---|
sOnatica Adoleshent
Numri i postimeve : 54 Mosha : 35 Vendndodhja : GJILAN/Kosova Piket : 0 Data e regjistrimit : 22/02/2009
| Titulli: My POEMS Tue Feb 24, 2009 2:52 am | |
| Vazhdoj eci.
Nje here ne jete Vazhdova rrugen Pershkova detin Lexova mbi reren qe shkrove genjeshtra Nje here ne jete Mendova qe bera gjene e duhur Ishte gabuar rruga Qe na perqoi ne bashkim Kur eci mbi at reren e imte te detit Me vin verdall fjalt e nje genjeshtari Por prap vazhdoj Me tha mendja Luftoi zemra Kur nje here ne jete Bera diqka qka me tha zemra Luftoi por prap betejen e humbi Perplot gjake u largova Si nje pllumb i plagosur Ne duar me mbajti Edhe me la prap tplagosur Deti i heshtur ne mbremje Me tha te vazhdoj te degjoj zemren time Nje here ne jete luftova...
Funerali imė
Nje pike gjaku me eshte mbetur Kur te gjithe erdhen ne funeralin time Mbi arkivol pikonte gjaku Kur njerzit mbase qajshin mua me dukej se qeshnin Isha un e vdekur apo fantazma qe shtjellonte mendime kote Isha un ajo nen at arkivol apo kur me me mbjollen me dheun Un isha dogj une isha ikur Shikoja te gjith qeshnin e vetem une fantazma qe qante ...
Syt e mi me mbjollen diellin Mbi faqet e mua rezistonte hena Ne trupin time mbeshtjellja boten Ne zemren time mbeti gjithe dashuria Kur perqafoja njerzit me dukej perqafoja fantzma Kur ecja mu dukej se fluturoja Isha nen pelhuren e zez Apo nen vellen e mallkimit Mos te shikoja me emertimin e fjales shoqeri Meri!!!? Qudi un mendoja Kur papritem shfaqem perball qdo kujt I degjoja e heshtur por fjalt e tyre si kapsha dote Kur une mendoja se perfundoi Ajo rifillonte refrenin Syt e mi diell Apo ajo kishte fjal te teperta Shfaqeshin pergjithnje vetem qe ti kuptoja une E kote qe flisnin E kote qe ti degjoja pernjehere Kur papritur dielli iku mbeten syt e mi qe te benin drite ne henen time Kur hena buzqeshte une isha ajo qe duhej ti perqafoj Apo qdo gje zhdukej papritur une dhe syt e mi
Edituar pėr herė tė fundit nga sOnatica nė Tue Feb 24, 2009 2:53 am, edituar 1 herė gjithsej | |
| | | sOnatica Adoleshent
Numri i postimeve : 54 Mosha : 35 Vendndodhja : GJILAN/Kosova Piket : 0 Data e regjistrimit : 22/02/2009
| Titulli: Re: My POEMS Tue Feb 24, 2009 2:52 am | |
| E gjuaja me gur gjakoste tė zift ēka mė dhuruat ishte mallkuar
Njė zemėr tė zezė mė falėn,mė dhuruan mė zhveshėn nė mes tė rrugės, por askush s'qeshi me mua
Ecja mbi dushkun e bardhė n'xihej Koloja njė kopsht madhėshtor,shėmtohej
Pse mė dhuruat jetėn,kur kurr s'mė dashuruat pse mė dhuruat zemrėn e njė tė mjere kur, kurr se adhuruat s'me shikoni s'jam e vetmja shpresė qė nė fund tė eci mbi tė bardhė tė mos n'xihej jetėn e dikujt tjetėr
Mė lėshoni nga prangat mos mė burgosni unė kam shpirtin qė shėndris mbi dashurin tuaj
...mė falėt zemrėn e huaj ... | |
| | | Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: My POEMS Tue Feb 24, 2009 2:06 pm | |
| Sikur ekziston nje teme per poemat |
| | | sOnatica Adoleshent
| Titulli: Re: My POEMS Tue Feb 24, 2009 8:32 pm | |
| mFal nuk e kam ditur ... kam menduar qe poston secili antar poezit e veta me nje teme... | |
| | | dj jero Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: My POEMS Tue Feb 24, 2009 8:39 pm | |
| - sOnatica shkruajti:
- Vazhdoj eci.
Nje here ne jete Vazhdova rrugen Pershkova detin Lexova mbi reren qe shkrove genjeshtra Nje here ne jete Mendova qe bera gjene e duhur Ishte gabuar rruga Qe na perqoi ne bashkim Kur eci mbi at reren e imte te detit Me vin verdall fjalt e nje genjeshtari Por prap vazhdoj Me tha mendja Luftoi zemra Kur nje here ne jete Bera diqka qka me tha zemra Luftoi por prap betejen e humbi Perplot gjake u largova Si nje pllumb i plagosur Ne duar me mbajti Edhe me la prap tplagosur Deti i heshtur ne mbremje Me tha te vazhdoj te degjoj zemren time Nje here ne jete luftova...
Funerali imė
Nje pike gjaku me eshte mbetur Kur te gjithe erdhen ne funeralin time Mbi arkivol pikonte gjaku Kur njerzit mbase qajshin mua me dukej se qeshnin Isha un e vdekur apo fantazma qe shtjellonte mendime kote Isha un ajo nen at arkivol apo kur me me mbjollen me dheun Un isha dogj une isha ikur Shikoja te gjith qeshnin e vetem une fantazma qe qante ...
Syt e mi me mbjollen diellin Mbi faqet e mua rezistonte hena Ne trupin time mbeshtjellja boten Ne zemren time mbeti gjithe dashuria Kur perqafoja njerzit me dukej perqafoja fantzma Kur ecja mu dukej se fluturoja Isha nen pelhuren e zez Apo nen vellen e mallkimit Mos te shikoja me emertimin e fjales shoqeri Meri!!!? Qudi un mendoja Kur papritem shfaqem perball qdo kujt I degjoja e heshtur por fjalt e tyre si kapsha dote Kur une mendoja se perfundoi Ajo rifillonte refrenin Syt e mi diell Apo ajo kishte fjal te teperta Shfaqeshin pergjithnje vetem qe ti kuptoja une E kote qe flisnin E kote qe ti degjoja pernjehere Kur papritur dielli iku mbeten syt e mi qe te benin drite ne henen time Kur hena buzqeshte une isha ajo qe duhej ti perqafoj Apo qdo gje zhdukej papritur une dhe syt e mi ti i ke bere ketoooooooo??????????? | |
| | | Slash Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1384 Mosha : 31 Vendndodhja : LOST Hobi : te eci rrugeve.... Koha e lire : numeroj yjet Piket : 549 Data e regjistrimit : 09/09/2008
| Titulli: Re: My POEMS Tue Feb 24, 2009 8:39 pm | |
| te bukura sidomos ajo e 1... | |
| | | hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: My POEMS Tue Feb 24, 2009 9:07 pm | |
| shum te bukra kto poezite.....koplimenteeee :D | |
| | | Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: My POEMS Tue Feb 24, 2009 9:14 pm | |
| aaa sa te bukura, shyqyr i kuptova shumicen e fjalve kte her.. une i pelqej shum poezit por vet..aha sdi tbej serjoze... | |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: My POEMS | |
| |
| | | | My POEMS | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
| |
| |
| |
|