| 14 shkurti...dita e dashurise | |
|
+11LaLuC-I hot_spicy Jeta Eshte Mundesia the doctor 2000 Mars Blue Paradise Slash Darkangel 123bla returns Lacuna_Coil Child In Time 15 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: 14 shkurti...dita e dashurise Sat Feb 14, 2009 1:29 am | |
| epo...nuk esht fjala vetem per dashurine mes dy gjinive te kunderta, po per dashurine per nenen, babain, motren, vellain, femijen, shoqen, shokun, njerzit, natyren mund te mos jet kshu por kshu e kuptoj un gezuar tgjithve shkruni ca tdoni | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: 14 shkurti...dita e dashurise Sat Feb 14, 2009 1:33 am | |
| po ska ardh miiii. nejse,kurse per mua kjo esht thjesht dita e dy te dashuruarve. une e dua mamin tim,motren shuum por nuk jam e dashuruar me to,mendoj se esht 8 marsi psh dita kur mund te shfaqesh dashurin qe ke ndaj nenes. nejse kjo varet nha ckendveshtirm e shikon secili nga ne 14 shkurtin. esht dita me e bukur e cifteveee,vetem se nuk me pelqen se ne qytet zbret i gjith mali | |
|
| |
123bla returns Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 995 Mosha : 35 Vendndodhja : diku ne nje realiteti i cili eshte i gabuar..... Hobi : maskaroj kohen.... Koha e lire : eshte masakruar..... Piket : -27 Data e regjistrimit : 17/01/2009
| Titulli: Re: 14 shkurti...dita e dashurise Sat Feb 14, 2009 1:34 am | |
| do doja te thoja vetem qe elbasani mbushet plot me jabanxhi ne kete dite... ke divino iher ka vetem vendali, sbehet fjale..... ps. ket temen doja me e hap iher dje ne darke po pertoja .... gjths per mendimin tim nuk eshte nevoja te presesh nje dite te caktuar per ti bere dhurate apo ksoj lloj gjerash por per dy qe me verte e "duan" njeri-tjetrin cdo dite eshte nje s"shen-valentin".. mendimi im ky.... | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: 14 shkurti...dita e dashurise Sat Feb 14, 2009 1:36 am | |
| po, por mendoj se esht shum mir qe i dedikohet nje dit dashurise apo jo pavarsisht se po tjesh me njerzit qe do ke shen valentin per dit | |
|
| |
Numri i postimeve : 995 Mosha : 35 Vendndodhja : diku ne nje realiteti i cili eshte i gabuar..... Hobi : maskaroj kohen.... Koha e lire : eshte masakruar..... Piket : -27 Data e regjistrimit : 17/01/2009
| |
| |
Child In Time Moderatore
| Titulli: Re: 14 shkurti...dita e dashurise Sat Feb 14, 2009 1:41 am | |
| | |
|
| |
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: 14 shkurti...dita e dashurise Sat Feb 14, 2009 1:49 am | |
| - Child In Time shkruajti:
- Lacuna_Coil shkruajti:
- po ska ardh miiii.
nejse,kurse per mua kjo esht thjesht dita e dy te dashuruarve. une e dua mamin tim,motren shuum por nuk jam e dashuruar me to,mendoj se esht 8 marsi psh dita kur mund te shfaqesh dashurin qe ke ndaj nenes. nejse kjo varet nha ckendveshtirm e shikon secili nga ne 14 shkurtin. esht dita me e bukur e cifteveee,vetem se nuk me pelqen se ne qytet zbret i gjith mali po per ate pun ka edhe dite per babain, por e kisha me kuptimin qe esht dita e dashurise ne kuptimin e gjer te fjales, anyway e kapisha miiii mjafton qe esht dita kur ne plan te par del dashuria qe kan njerzit per njeri tjeterin. sa mire do ishte qe kjo dit,dmth ''flladi'' i ksaj dite te dnejhej ne cdo moment te jetes son... | |
|
| |
Darkangel Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10720 Mosha : 35 Vendndodhja : Andej-Kendej-Gjithandej Hobi : Tallje Bythe Me Paramendim Koha e lire : jam busy skam koh te lir fare :PpPpPp Piket : 83 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| |
| |
Slash Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1384 Mosha : 31 Vendndodhja : LOST Hobi : te eci rrugeve.... Koha e lire : numeroj yjet Piket : 549 Data e regjistrimit : 09/09/2008
| Titulli: Re: 14 shkurti...dita e dashurise Sat Feb 14, 2009 10:43 am | |
| Gezuar Shen Valentin te gjitheve...ja kalofshi sa me mire | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: 14 shkurti...dita e dashurise Sat Feb 14, 2009 11:39 am | |
| |
|
| |
Blue Paradise Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 8513 Mosha : 34 Vendndodhja : ♥♥ne zemren e dikujt♥♥ Hobi : te iki shpesh te vendodhja lart :P Koha e lire : snuk Piket : 215 Data e regjistrimit : 24/07/2008
| Titulli: Re: 14 shkurti...dita e dashurise Sat Feb 14, 2009 12:34 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: 14 shkurti...dita e dashurise Sat Feb 14, 2009 2:27 pm | |
| sa foto te bukuraaaa. shum shum shum nice GEZUAR EVERYBODY. JUST LOVE AS MUCH AS U CAN | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: 14 shkurti...dita e dashurise Sat Feb 14, 2009 4:59 pm | |
| Gezuar! | |
|
| |
the doctor 2000 Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 519 Mosha : 32 Vendndodhja : elbasan Hobi : gjumi,basketball Koha e lire : dal me shoket Piket : 0 Data e regjistrimit : 03/08/2008
| Titulli: Re: 14 shkurti...dita e dashurise Sat Feb 14, 2009 5:41 pm | |
| KETE poezi ja kushtoj nje goce.eshte pak e shkurter por un sjam tipi letrar keshtu qe mos me gjykoni. SA HER QE MENDOJ PER TY ZEMRA IME RREH SA PER DY SA HER QE TE KAM PRAN ZEMRA BAM BAM PRANDAJ PO TE SHPREH KET MENDIM DHE TE UROJ GEZUAR KET SHEN VALENTIN | |
|
| |
| Titulli: Re: 14 shkurti...dita e dashurise Sat Feb 14, 2009 5:43 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: 14 shkurti...dita e dashurise Sat Feb 14, 2009 5:45 pm | |
| - the doctor 2000 shkruajti:
- KETE poezi ja kushtoj nje goce.eshte pak e shkurter por un sjam tipi letrar keshtu qe mos me gjykoni.
SA HER QE MENDOJ PER TY ZEMRA IME RREH SA PER DY SA HER QE TE KAM PRAN ZEMRA BAM BAM PRANDAJ PO TE SHPREH KET MENDIM DHE TE UROJ GEZUAR KET SHEN VALENTIN aaaa sa bukur denis. nuk e dija qe kishe talent. shum bukur | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: 14 shkurti...dita e dashurise Sat Feb 14, 2009 6:42 pm | |
| 14 shkurti ne elbasaaaaannnnnnnnnn boooooooooooooo kishe qejf te dilje te shikoje katunaret krah per krahu edhe ngrifeshin te thuash sikur kane cliruar shqiperine |
|
| |
Jeta Eshte Mundesia Adoleshent
Numri i postimeve : 39 Mosha : 32 Vendndodhja : elbasan city Hobi : basket,not,llafe,kafe,pc Koha e lire : hic rri merrem me llafe dashamirse Piket : 0 Data e regjistrimit : 14/02/2009
| Titulli: Re: 14 shkurti...dita e dashurise Sat Feb 14, 2009 6:48 pm | |
| - EroldCeka shkruajti:
- 14 shkurti ne elbasaaaaannnnnnnnnn boooooooooooooo kishe qejf te dilje te shikoje katunaret krah per krahu edhe ngrifeshin te thuash sikur kane cliruar shqiperine
katunari me i madh je ti ketu qe paragjukon 2 te dashuruar se si ecin, | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: 14 shkurti...dita e dashurise Sat Feb 14, 2009 6:51 pm | |
| - Jeta Eshte Mundesia shkruajti:
- EroldCeka shkruajti:
- 14 shkurti ne elbasaaaaannnnnnnnnn boooooooooooooo kishe qejf te dilje te shikoje katunaret krah per krahu edhe ngrifeshin te thuash sikur kane cliruar shqiperine
katunari me i madh je ti ketu qe paragjukon 2 te dashuruar se si ecin, ej goce me mu maje icik gojen se e para punes qenke dhe e re po sdeshe te te coj me pushime bashke me ropt e shpise e more vesh? nqs jam une katunar ketu mendoje pak se ca duhe te jesh ti po nejse here tjeter mati mire fjalet para se te flasesh jam icik me i vjeter ketu ne forum nuk hyra sot diten e te dashuruarve. sa per paragjykime thjesht paragjykoj ato qe hapen qe kane njeren edhe hapen sikur kane 100 ok? |
|
| |
| Titulli: Re: 14 shkurti...dita e dashurise Sat Feb 14, 2009 6:58 pm | |
| - Jeta Eshte Mundesia shkruajti:
- EroldCeka shkruajti:
katunari me i madh je ti ketu qe paragjukon 2 te dashuruar se si ecin, te paragjykosh nuk do te thote jesh katunar te jesh katunar do te thote te pragjykohesh.. jane ca gjera qe sduhen ngaterruar.. jo per cdo pohim vlen e anasjellta... | |
|
| |
Jeta Eshte Mundesia Adoleshent
Numri i postimeve : 39 Mosha : 32 Vendndodhja : elbasan city Hobi : basket,not,llafe,kafe,pc Koha e lire : hic rri merrem me llafe dashamirse Piket : 0 Data e regjistrimit : 14/02/2009
| Titulli: Re: 14 shkurti...dita e dashurise Sat Feb 14, 2009 7:00 pm | |
| Erold dukesh ca njeriu kot qe je. ato ropt shko tregoja mamit tend ne shpi dhe jo mua se kur nuk i njeh njerzit mund ta pesosh rende vellai. mos e harro kete. mos fol pa i njohur njerzit. 1234567blaaa ke shum te drejte por sme pelqen ai robi aty lart | |
|
| |
| Titulli: Re: 14 shkurti...dita e dashurise Sat Feb 14, 2009 7:02 pm | |
| - EroldCeka shkruajti:
- Jeta Eshte Mundesia shkruajti:
- EroldCeka shkruajti:
katunari me i madh je ti ketu qe paragjukon 2 te dashuruar se si ecin, ej goce me mu maje icik gojen se e para punes qenke dhe e re po sdeshe te te coj me pushime bashke me ropt e shpise e more vesh? nqs jam une katunar ketu mendoje pak se ca duhe te jesh ti po nejse here tjeter mati mire fjalet para se te flasesh jam icik me i vjeter ketu ne forum nuk hyra sot diten e te dashuruarve. sa per paragjykime thjesht paragjykoj ato qe hapen qe kane njeren edhe hapen sikur kane 100 ok? edhe ti or shoku im kur nuk i njef njerezit mos i jep llapes kot se do digjesh??ok?? hajt mos e vrit mendjen se do rrugullohesh me kalimine kohes.. | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: 14 shkurti...dita e dashurise Sat Feb 14, 2009 7:32 pm | |
| 14 shkurti festa e te dashuruarve u festua sot shum bukur ne qytetin tone.....rruges kishte njerez te perqafuar qe kishin ardhur nga periferia per te festuar po kishte dhe cifte me makina te veshur bukur..... :D :D :D .....gezuar te gjitheve ato qe e festojne | |
|
| |
LaLuC-I Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4078 Mosha : 31 Vendndodhja : NEPER SHQIPERIII DUK BRREDH SA ANEJ KNEJ... Piket : 207 Data e regjistrimit : 19/12/2008
| Titulli: Re: 14 shkurti...dita e dashurise Sat Feb 14, 2009 7:34 pm | |
| | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: 14 shkurti...dita e dashurise Sat Feb 14, 2009 9:00 pm | |
| - hot spicy shkruajti:
- 14 shkurti festa e te dashuruarve u festua sot shum bukur ne qytetin tone.....rruges kishte njerez te perqafuar qe kishin ardhur nga periferia per te festuar po kishte dhe cifte me makina te veshur bukur..... :D :D :D .....gezuar te gjitheve ato qe e festojne
edhe me nje lule mllage ne dore. sot ma dit koti nuk bahet.shif njanen,buzkuqi me i kuq se ky ktu . shif tjeteren me fustan te bukur klasik.e pash nga kamet,me atlete. po car jane kto me |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: 14 shkurti...dita e dashurise | |
| |
|
| |
| 14 shkurti...dita e dashurise | |
|