Adoleshentėt
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Adoleshentėt

Nuk jeni tė mirėpritur nėse nuk jeni apo nuk ndjeheni njė adoleshent nė shpirt!

PortaliForumKėrkoLatest imagesRegjistrohuidentifikimi
identifikimi
Identifikimi:
Fjalėkalimi:
Mė Identifiko Automatikisht: 
:: Harrova fjalkalimin
Tema Fundit
» imazhe interesante
Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1Tue Apr 12, 2016 12:16 am nga don corleone

» Antari Siper
Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1Mon Jun 22, 2015 4:50 pm nga Big_Boss

» A ka njerez ?
Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1Sun May 12, 2013 2:24 pm nga Amadeus

» pallati 176 versioni +18 (dirty) :-)
Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1Sat Mar 30, 2013 3:23 am nga Amadeus

» Sygjerimet tuaja
Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1Sat Mar 30, 2013 3:17 am nga Amadeus

» AME PRANONI EDHE MUE NE MESIN E KSAJ SHOQERIJE
Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1Sat Mar 30, 2013 3:14 am nga Amadeus

» Prezantohuni
Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1Sat Mar 30, 2013 2:59 am nga Amadeus

» Pershendesni antaret qe keni perzemer
Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1Thu Oct 25, 2012 12:48 am nga ani

» Besoni ne Zot ?!
Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1Mon Jun 11, 2012 1:56 pm nga Big_Boss

Facebook Page
Photobucket
Me pas sygjeroja dhe miqve;)
Sondazh
cfare preferoni te pini me shpesh?
cigare
Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 I_vote_lcap17%Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 I_vote_rcap
 17% [ 6 ]
birre
Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 I_vote_lcap29%Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 I_vote_rcap
 29% [ 10 ]
pije te ftohta (sheno cfare)
Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 I_vote_lcap31%Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 I_vote_rcap
 31% [ 11 ]
pije te nxehta (sheno cfare)
Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 I_vote_lcap23%Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 I_vote_rcap
 23% [ 8 ]
Totali i votave : 35
Kėrko

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Top posters
Lacuna_Coil
Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 I_vote_lcapSi do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 I_voting_barSi do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 I_vote_rcap 
hot_spicy
Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 I_vote_lcapSi do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 I_voting_barSi do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 I_vote_rcap 
Darkangel
angel boy
vdekja_eshte_mundesia
Child In Time
Blue Paradise
Child Of Darkness
rapper_girl
Mars
Keywords
shoqeria dashuri fate Njerez
November 2024
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Stafi
Administratore: Child Of Darkness, Lacuna_Coil
Moderatore: Child In Time

S.O.F 2008-2009
©

Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL?

Shko poshtė 
+25
vdekja_eshte_mundesia
Darkangel
dj jero
Big_Boss
Enny-Art
mario
Kauhajoki
LaLuC-I
Zhana
RioT
Rej
Hyqmeti '97
Blue Paradise
angel boy
the space
Ernesto_Guevara
Child In Time
bituku85
toni'world
hot_spicy
elbasanlli-puro
total overdose1
saturno
fefe_
Soldier Of Fortune
29 posters
Shko tek faqja : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutoriMesazh
Ernesto_Guevara
Adoleshent progresiv
Adoleshent progresiv
Ernesto_Guevara

Male
Numri i postimeve : 333
Mosha : 34
Vendndodhja : at the world ends
Hobi : cybernetic
Piket : 2
Data e regjistrimit : 26/09/2008

Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Empty
MesazhTitulli: Re: Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL?   Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1Sat Dec 20, 2008 1:27 am

sa per temen s`ka shance qe te me lindi ndonje femi anormal sepse fatmiresisht jam shume ne rregull nga hormonet(se "semundja" eshte gjenetike)normalisht kush ka pasur femijeri pak te kundert dhe vazhdon te kete adoleshence akoma me te kundert te ruhet se ne rastin me te mire mund te marri femijen ne qafe,se ne rastin me te keq s`do beje femije fare(me sa di une nga martesat midis GAY-ve nuk para lindin kalamaj...) Cool
Mbrapsht nė krye Shko poshtė
angel boy
Adoleshent energjik
Adoleshent energjik
angel boy

Male
Numri i postimeve : 10377
Mosha : 33
Vendndodhja : aty miii..nuk po me shef
Hobi : te permbush nje premtim te dhene.....
Koha e lire : mbaj familjen me buke..se qajn kalamajt pastaj po te mos jem une
Piket : 1150
Data e regjistrimit : 26/07/2008

Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Empty
MesazhTitulli: Re: Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL?   Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1Sat Dec 20, 2008 1:31 am

do ja shkulja aato topat..dhe do ja coja para syve dhe do i thoja...
o budall perse ti beri zoti ty kto..per ti mbajtur me dore Laughing Laughing
http://www.forumivirtual.com
Blue Paradise
Adoleshent energjik
Adoleshent energjik
Blue Paradise

Female
Numri i postimeve : 8513
Vendndodhja : ♥♥ne zemren e dikujt♥♥
Hobi : te iki shpesh te vendodhja lart :P
Koha e lire : snuk
Piket : 215
Data e regjistrimit : 24/07/2008

MesazhTitulli: Re: Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL?   Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1Sat Dec 20, 2008 1:33 am

ue ue ue ue ue ngela tu qesh re ca bohet kshu :gaga:
sa te forta jan kto postimet
Ernesto_Guevara
Adoleshent progresiv
Adoleshent progresiv
Ernesto_Guevara

Male

MesazhTitulli: Re: Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL?   Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1Sat Dec 20, 2008 1:34 am

angel boy shkruajti:

Po mire ja cunit ia zgjidhke hallin po me gocen qysh dreqin do ia bash???(se mund te qelloje edhe goca lezbike) Cool
Blue Paradise
Adoleshent energjik
Adoleshent energjik
Blue Paradise

Female
Numri i postimeve : 8513
Vendndodhja : ♥♥ne zemren e dikujt♥♥
Hobi : te iki shpesh te vendodhja lart :P
Koha e lire : snuk
Piket : 215
Data e regjistrimit : 24/07/2008

MesazhTitulli: Re: Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL?   Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1Sat Dec 20, 2008 1:36 am

Ernesto_Guevara shkruajti:
angel boy shkruajti:

Po mire ja cunit ia zgjidhke hallin po me gocen qysh dreqin do ia bash???(se mund te qelloje edhe goca lezbike) Cool
nuk kam qesh nai her me shum se sot
po me dalin lot nga syt nga te qeshmet me ueee
angel boy
Adoleshent energjik
Adoleshent energjik
angel boy

Male

MesazhTitulli: Re: Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL?   Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1Sat Dec 20, 2008 1:37 am

angel boy shkruajti:

kurse goces do i thoja...
po ty zoti per ca ta ka bere ate,,,per ta mbajt mbyllur...qe te te zene myshk Laughing
the space
Adoleshent progresiv
Adoleshent progresiv
the space

Male
Numri i postimeve : 263
Mosha : 35
Vendndodhja : Tirane
Piket : 66
Data e regjistrimit : 10/12/2008

MesazhTitulli: Re: Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL?   Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1Sat Dec 20, 2008 1:40 am

angel boy shkruajti:
angel boy shkruajti:

po ty zoti per ca ta ka bere ate,,,per ta mbajt mbyllur...qe te te zene myshk Laughing

pse re lezbiket mbyll e mbajn e, ca thu mo plako Laughing
Ernesto_Guevara
Adoleshent progresiv
Adoleshent progresiv
Ernesto_Guevara

Male

MesazhTitulli: Re: Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL?   Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1Sat Dec 20, 2008 1:40 am

O lale paske probleme serioze ti ngjo mu shko e bej nje vizite tek mekaniku se te rrjedh pompa e naftes...shnet e pare :D(e kam me angel_boy)

Edituar pėr herė tė fundit nga Ernesto_Guevara nė Sat Dec 20, 2008 1:42 am, edituar 1 herė gjithsej
angel boy
Adoleshent energjik
Adoleshent energjik
angel boy

Male

MesazhTitulli: Re: Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL?   Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1Sat Dec 20, 2008 1:41 am

the space shkruajti:
angel boy shkruajti:
angel boy shkruajti:

pse re lezbiket mbyll e mbajn e, ca thu mo plako Laughing

nuk po them per gjona kallcuku une lale..po them per gjona natyrale..duhet vajisur nganjehere
Ernesto_Guevara
Adoleshent progresiv
Adoleshent progresiv
Ernesto_Guevara

Male

MesazhTitulli: Re: Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL?   Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1Sat Dec 20, 2008 1:43 am

Po ti do ia qike nanen ne kuptimin e plote te fjales kalamajve mer burr!!!
angel boy
Adoleshent energjik
Adoleshent energjik
angel boy

Male

MesazhTitulli: Re: Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL?   Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1Sat Dec 20, 2008 1:44 am

Po ti do ia qike nanen ne kuptimin e plote te fjales kalamajve mer burr!!!

nese dalin kunder vullnetit te zotit ...normale lale
Ernesto_Guevara
Adoleshent progresiv
Adoleshent progresiv
Ernesto_Guevara

Male

MesazhTitulli: Re: Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL?   Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1Sat Dec 20, 2008 1:45 am

Hahaha sa i papame ky t`ruj zoti shnet e pare(shnet n`radhe te pare se tjerat vine vete).
angel boy
Adoleshent energjik
Adoleshent energjik
angel boy

Male

MesazhTitulli: Re: Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL?   Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1Sat Dec 20, 2008 1:47 am

Hahaha sa i papame ky t`ruj zoti shnet e pare(shnet n`radhe te pare se tjerat vine vete).

amin plako..
dhe ti gjithashtu...shnet e pare... :D :D
Hyqmeti '97
Adoleshent
Adoleshent

Male
Numri i postimeve : 60
Mosha : 36
Piket : 0
Data e regjistrimit : 20/12/2008

MesazhTitulli: Re: Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL?   Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1Sat Dec 20, 2008 6:11 pm

Ska per tba vaki najher!
Rej
Adoleshent progresiv
Adoleshent progresiv
Rej

Male
Numri i postimeve : 488
Mosha : 32
Vendndodhja : Up and Up
Hobi : StreetBall
Koha e lire : StreetBall, Music, Net, PC, Pub
Piket : 3
Data e regjistrimit : 22/11/2008

MesazhTitulli: Re: Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL?   Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1Sat Dec 20, 2008 9:50 pm

mA miRe rri beQar
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL?   Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1Sat Dec 20, 2008 9:52 pm

hehe.je pederast ti eeeee Twisted Evil
shaka
eshte zgjedhja e tij dhe e respektoj
Hyqmeti '97
Adoleshent
Adoleshent

Male
Numri i postimeve : 60
Mosha : 36
Data e regjistrimit : 20/12/2008

MesazhTitulli: Re: Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL?   Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1Sun Dec 21, 2008 12:31 pm

there with out me shkruajti:
hehe.je pederast ti eeeee Twisted Evil
shaka
eshte zgjedhja e tij dhe e respektoj

Po sikur t'thoshte : "o ma, shoket me thon qe sjam pederast, por b***q**".
Po ime ca do i thoje cunit? Twisted Evil
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL?   Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1Sun Dec 21, 2008 12:33 pm

nuk eshte po e njejta gje???
RioT
Adoleshent energjik
Adoleshent energjik
RioT

Female
Numri i postimeve : 4242
Mosha : 30
Vendndodhja : burg
Hobi : te dal nga burgu
Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu
Piket : 175
Data e regjistrimit : 22/07/2008

MesazhTitulli: Re: Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL?   Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1Sat Dec 27, 2008 7:58 pm

ne jemi kalamaj per vete,ca pytje kjo,ncncn
anyway femija eshte i joti edhe nuk e mohon dot,se gjaku sbehet uje,se kshu thoni tani,por do ndryshoni mendim kur ta kemi tuajin,edhe me i keqi i botes e don prap
Zhana
Adoleshent progresiv
Adoleshent progresiv
Zhana

Female
Numri i postimeve : 160
Vendndodhja : Prishtina
Hobi : NOTI
Koha e lire : Ne internet
Piket : 209
Data e regjistrimit : 10/11/2008

MesazhTitulli: Re: Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL?   Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1Sat Dec 27, 2008 8:29 pm

nuk di nuk eshteedhe qa tragjike thjesht eshte zgjidhja e tij dhe jeta e tij
LaLuC-I
Adoleshent energjik
Adoleshent energjik

Male
Numri i postimeve : 4078
Mosha : 31
Vendndodhja : NEPER SHQIPERIII DUK BRREDH SA ANEJ KNEJ...
Piket : 207
Data e regjistrimit : 19/12/2008

MesazhTitulli: Re: Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL?   Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1Sat Dec 27, 2008 9:25 pm

do i kisha ca me thik pastaj do e mersha zvarr ne rrug....do i beja nje torture te madhe do e kisha bere te met.....
po larg o zot se nuk ka per te bon vaki as i here.
Kauhajoki
Adoleshent fillestar
Adoleshent fillestar

Male
Numri i postimeve : 3
Mosha : 37
Vendndodhja : Tirane
Data e regjistrimit : 05/12/2008

MesazhTitulli: Re: Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL?   Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1Sun Dec 28, 2008 10:25 pm

Jam bisex...dhe nėse fėmija do mė thoshte se ėshtė homoseksual do ta pranoja pasi e di ēfarė ndjen dhe qė nė fakt ėsh gjė normale, fundja homosexualiteti & bisexualiteti janė ashtu si heterosexualiteti dėshira sexuale tė njeriut...Do ta pranoja edhe sepse nė atė moshė dhe kohė ai/ajo do tė kishte nevojė pėr mbėshtetje tė madhe sepse ėshtė ndryshe nga njė pjesė e tė tjerėve dhe e shoqėrisė...Megjithatė bota ėsh e bukur sepse tė gjithė janė ndryshe...

P.s.1: Mendoj se edhe ata qė thonė qė sdo ta pranonin fėmijėn, e thonė se nuk ju ka ndodhur me vėrte sepse ėshtė e vėshtirė tė mos pranosh njė qėnie qė ėsht fryt i njė dashurie mes teje dhe dhe njeriut tė zemrės dhe pėr mė tepėr kur e ke rritur dhe ke investuar pėr jetėn e tij/saj...

P.s.2: Kto komente tbojn dhe me qesh se gjithmon kur flitet pėr homosexual imagjimohet nje gay pasiv, nfakt homoseksual janė edhe gay aktiv, lezbike...etj. Kjo ndodh se meshkujt jan nēik si egoistėr kurse femrat i ēik si kopjace po prapė e pranojnė mė shumė ktė gjė...Le ca qė thon mu smė ndodh, sikur ėsht noj smundje gjenetike, po qe se tlind hetero, mund tlindi edhe homo fėmija..
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL?   Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1Tue Jan 06, 2009 2:14 pm

Do i pranoja se ne fund te fundit esht gjeja qe me dha zoti nqs se kam ber ndonje gabim me denoi me fmijen homoseksual prape se prape ashtu e krijoi zoti...gjithsesi do mbetet fmija im dhe sikur me sida te ishte askush se largon nga un Wink
mario
Adoleshent
Adoleshent
mario

Male
Numri i postimeve : 34
Vendndodhja : ...
Hobi : ......
Koha e lire : ......
Piket : 20
Data e regjistrimit : 09/06/2009

MesazhTitulli: Re: Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL?   Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1Tue Jun 09, 2009 4:34 pm

LaLuC-I shkruajti:
do i kisha ca me thik pastaj do e mersha zvarr ne rrug....do i beja nje torture te madhe do e kisha bere te met.....
po larg o zot se nuk ka per te bon vaki as i here.

po po me fjal te gjith te fort jeni ju. dhe njeriu i nandertalit kishte me shum horizont se ty... i mjere!
Enny-Art
Adoleshent progresiv
Adoleshent progresiv
Enny-Art

Female
Numri i postimeve : 362
Mosha : 32
Vendndodhja : kopshti botanik*
Hobi : prej kartoni
Koha e lire : Nitirum in Vetitum...sic thot poeti latin Ovid
Piket : 186
Data e regjistrimit : 21/07/2008

MesazhTitulli: Re: Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL?   Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1Tue Jun 09, 2009 4:38 pm

Kauhajoki shkruajti:
Jam bisex...dhe nėse fėmija do mė thoshte se ėshtė homoseksual do ta pranoja pasi e di ēfarė ndjen dhe qė nė fakt ėsh gjė normale, fundja homosexualiteti & bisexualiteti janė ashtu si heterosexualiteti dėshira sexuale tė njeriut...Do ta pranoja edhe sepse nė atė moshė dhe kohė ai/ajo do tė kishte nevojė pėr mbėshtetje tė madhe sepse ėshtė ndryshe nga njė pjesė e tė tjerėve dhe e shoqėrisė...Megjithatė bota ėsh e bukur sepse tė gjithė janė ndryshe...

P.s.1: Mendoj se edhe ata qė thonė qė sdo ta pranonin fėmijėn, e thonė se nuk ju ka ndodhur me vėrte sepse ėshtė e vėshtirė tė mos pranosh njė qėnie qė ėsht fryt i njė dashurie mes teje dhe dhe njeriut tė zemrės dhe pėr mė tepėr kur e ke rritur dhe ke investuar pėr jetėn e tij/saj...

P.s.2: Kto komente tbojn dhe me qesh se gjithmon kur flitet pėr homosexual imagjimohet nje gay pasiv, nfakt homoseksual janė edhe gay aktiv, lezbike...etj. Kjo ndodh se meshkujt jan nēik si egoistėr kurse femrat i ēik si kopjace po prapė e pranojnė mė shumė ktė gjė...Le ca qė thon mu smė ndodh, sikur ėsht noj smundje gjenetike, po qe se tlind hetero, mund tlindi edhe homo fėmija..

:duartrokitje:
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL?   Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL? - Faqe 2 Icon_minitime1

Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL?
Mbrapsht nė krye 
Faqja 2 e 4Shko tek faqja : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» si do te silleshit nese merrni vesh se nje qe eshte ne forumin tuaj eshte i semure me zemer
» Si do te reagoni nqs merrni vesh se partneri juaj eshte me side???
» Nese jeta juaj do te ishte nje roman,si do ta titullonit?
» Cili eshte Idoli juaj?!
» Sa djallezore eshte mendja juaj??????:p

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Adoleshentėt :: Debatet e adoleshenteve :: Tema sociale-
Kėrce tek: