| Deep Purple | |
|
+3Enny-Art Child In Time Slash 7 posters |
Autori | Mesazh |
---|
Slash Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1384 Mosha : 31 Vendndodhja : LOST Hobi : te eci rrugeve.... Koha e lire : numeroj yjet Piket : 549 Data e regjistrimit : 09/09/2008
| Titulli: Deep Purple Fri Dec 12, 2008 2:16 am | |
| | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: Deep Purple Tue Jan 06, 2009 3:51 am | |
| sa do doja ta kisha hap vet nje tem per kto... jan grup me tvertet deep, e kam then gjithmon dhe sdo rresht, jan tmrekullushem dhe unike ! | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Deep Purple Tue Jan 06, 2009 11:51 am | |
| Grupi i 1 qe kam njof ne jeten time...S'kam pas dit as me numru ...E shifja dhe doja ta lexoja po s'dija pastaj me kalimin e kohes i msova :D...per mu jan 1 nga grupet me te mire te te gjith kohve dhe gjithmon do jen... They ROCKK |
|
| |
Enny-Art Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 362 Mosha : 32 Vendndodhja : kopshti botanik* Hobi : prej kartoni Koha e lire : Nitirum in Vetitum...sic thot poeti latin Ovid Piket : 186 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: Deep Purple Tue Jan 27, 2009 6:28 pm | |
| jan te medhenjt,ska ca thuhet per legjendat,ata vetem mund ti degjosh dhe te knaqesh:) kenga preferume imja esh "sometimes I feel like screaming" sa kam kujtim sh tbukur nga kjo keng... | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: Deep Purple Tue Jan 27, 2009 6:37 pm | |
| meqe ju thoni tuey rock edhe un ashu them they rock..i kam ngju si emer grupui por jo kenget..nejse...emrin e kane te bukur | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: Deep Purple Sun Feb 08, 2009 3:45 pm | |
| ne facebook te grupi i Deep Purple-Albanian Tribute, me kan emruar si tip officer me titullin Child In Time, i feel so luckyyy :D:D:D sot u zgjova me perfect strangers hehe i love them - | |
|
| |
123bla returns Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 995 Mosha : 35 Vendndodhja : diku ne nje realiteti i cili eshte i gabuar..... Hobi : maskaroj kohen.... Koha e lire : eshte masakruar..... Piket : -27 Data e regjistrimit : 17/01/2009
| Titulli: Re: Deep Purple Sun Feb 08, 2009 3:48 pm | |
| - Enny-Art shkruajti:
- jan te medhenjt,ska ca thuhet per legjendat,ata vetem mund ti degjosh dhe te knaqesh:)
kenga preferume imja esh "sometimes I feel like screaming" sa kam kujtim sh tbukur nga kjo keng... po e imja gjithashtu... si grup?? kush do te isha une qe te flisja per ta??? | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: Deep Purple Sun Feb 08, 2009 4:09 pm | |
| - hot spicy shkruajti:
- meqe ju thoni tuey rock edhe un ashu them they rock..i kam ngju si emer grupui por jo kenget..nejse...emrin e kane te bukur
prandaj i ke shkruajtur te banga se te pelqen emri anyway ky grup esht me verte prindi i rock-ut (mami babi se di une ) jo se i degjoj shpesh shpesh pasi preferencat e mia jan paksa me ndryshe por ky grup bashk me disa te tjer degjohen nga te gjtih,si nga fansat e black-ut psh apo te heavy metal etj.jan te bukura tgjitha kenget ske cthua. ve bast qe kengen Solder of fortune ska ngelur njeri pa e degjuar ose smoke on the water,uhhh jan kenge qe do mbahen mend gjattttt | |
|
| |
sOnatica Adoleshent
Numri i postimeve : 54 Mosha : 35 Vendndodhja : GJILAN/Kosova Piket : 0 Data e regjistrimit : 22/02/2009
| Titulli: Re: Deep Purple Tue Feb 24, 2009 1:47 am | |
| Deep Purple - Love Conquers All ... mu pat bo si drog qikjo kang phaaaaaaaaa/// e ngojsha shummm i du kta legenda breee | |
|
| |
Child In Time Moderatore
| Titulli: Re: Deep Purple Sun Jul 05, 2009 2:48 pm | |
| eh kto jan bote me vete..kenga *Hush* esht shum..si ta them.. awsome | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: Deep Purple Sun Jul 05, 2009 4:08 pm | |
| kan nje kenge si nicku ksaj lart | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Deep Purple | |
| |
|
| |
| Deep Purple | |
|