| Vincent Van Gogh | |
|
+7fefe_ Mars LiKe A sTaR Endi COLORED_SPIRIT Soldier Of Fortune Enny-Art 11 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Enny-Art Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 362 Mosha : 32 Vendndodhja : kopshti botanik* Hobi : prej kartoni Koha e lire : Nitirum in Vetitum...sic thot poeti latin Ovid Piket : 186 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Vincent Van Gogh Tue Jul 22, 2008 3:12 pm | |
| E meriton te jete i pari ne kete teme. Impresionisti i shkelqyer,piktori i ndjenjes qe shiti nje pikture gjithe jetes,nenvlersuesi i vetes por ama me i vlersuari nga te gjithe,ka kaq shume per te thene mbi te...ama te gjithe bashk! | |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: Vincent Van Gogh Tue Jul 22, 2008 3:18 pm | |
| Nuk esht se marr vesh shume nga piktura, por po shof ca piktura te Vincent Van Gogh me qen se u hap kjo teme. Njera po m pelqeka shume. | |
|
| |
Numri i postimeve : 362 Mosha : 32 Vendndodhja : kopshti botanik* Hobi : prej kartoni Koha e lire : Nitirum in Vetitum...sic thot poeti latin Ovid Piket : 186 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: Vincent Van Gogh Wed Jul 23, 2008 2:32 pm | |
| ah Vincenti e pinte shum duhanin,dhe ne kte pikture ka pasqyruar veten ne kornizat e duhanit... | |
|
| |
COLORED_SPIRIT Adoleshent
Numri i postimeve : 85 Mosha : 32 Vendndodhja : Rainbow Hobi : HOBI..DUA TJETOJ.. Koha e lire : ART MUSIC..SK8..XHIRO..JETOJ.. Piket : 0 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: Vincent Van Gogh Fri Jul 25, 2008 4:00 pm | |
| Hmmm..di qe ka qen nje nga bohemet e pare ne lagjen franceze BOHEM..di qe ka pas shpirt artistik shum te madh..enny mund te mkorigjoj nqs gabohem.. | |
|
| |
Endi Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4605 Mosha : 29 Vendndodhja : pse me 1 vend rri un kshu?? Koha e lire : msn Piket : -132 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: Vincent Van Gogh Fri Jul 25, 2008 4:12 pm | |
| babi im i ka shum qejf pikturat edhe shpin plot me piktura e kam.edhe babi kur dilte jashte blinte albume(libra)me piktura te piktoreve te famshem.dhe kam ne shpi disa albume te Van Gogh dhe kur i kam pa pikturat e atij te libri me kan perlqyer shum madje kam hap ne internet dhe kam lexu rreth jetes se Van Gogh ngaqe me pelqyen pikturat. | |
|
| |
LiKe A sTaR Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 122 Mosha : 29 Vendndodhja : Elbasan Hobi : Basketbolli si sport; Matematika si lende. Koha e lire : shof TV; PC... Piket : 0 Data e regjistrimit : 25/07/2008
| Titulli: Re: Vincent Van Gogh Fri Jul 25, 2008 8:22 pm | |
| - Endi shkruajti:
- babi im i ka shum qejf pikturat edhe shpin plot me piktura e kam.edhe babi kur dilte jashte blinte albume(libra)me piktura te piktoreve te famshem.dhe kam ne shpi disa albume te Van Gogh dhe kur i kam pa pikturat e atij te libri me kan perlqyer shum madje kam hap ne internet dhe kam lexu rreth jetes se Van Gogh ngaqe me pelqyen pikturat.
gjithashtu | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Vincent Van Gogh Sat Jul 26, 2008 12:11 pm | |
| Po kam degjuar qe ka prere veshin per tia dhuruar te dashures sepse ajo i kishte thene qe gjeja qe pelq me shume tek ai ishte veshi i tij | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: Vincent Van Gogh Sat Jul 26, 2008 12:16 pm | |
| kurse un kam degjuar qe ky e ka prere veshin qe te behet i famshem per kte gje !
se 1 shoku im ka then po nuk hapa 1 ekspozit do vras veten , dhe ai van gogh tha u mbajt mend per 1 vesh , sdo mbahem un haha | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Vincent Van Gogh Sat Jul 26, 2008 12:20 pm | |
| Une kete e dija arsyen qe ka prere veshin,njs qe e ka pre e ka pre dmth! | |
|
| |
COLORED_SPIRIT Adoleshent
Numri i postimeve : 85 Mosha : 32 Vendndodhja : Rainbow Hobi : HOBI..DUA TJETOJ.. Koha e lire : ART MUSIC..SK8..XHIRO..JETOJ.. Piket : 0 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: Vincent Van Gogh Sat Jul 26, 2008 7:33 pm | |
| - Mars shkruajti:
- Po kam degjuar qe ka prere veshin per tia dhuruar te dashures sepse ajo i kishte thene qe gjeja qe pelq me shume tek ai ishte veshi i tij
jo ai e ka prer veshin per te bere piktur veshin e tij ngaqe nuk e shifte dot e preu dhe e mbante si model para syve+pikturen e lyu me gjakun e tij..kur e maroi pikturen si pelqeu e grisi te gjithen dhe veshin ia dhe si dhurat nje prostitute qe e kishte per zemer.. | |
|
| |
Endi Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4605 Mosha : 29 Vendndodhja : pse me 1 vend rri un kshu?? Koha e lire : msn Piket : -132 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: Vincent Van Gogh Mon Jul 28, 2008 1:48 am | |
| - COLORED_SPIRIT shkruajti:
- Mars shkruajti:
- Po kam degjuar qe ka prere veshin per tia dhuruar te dashures sepse ajo i kishte thene qe gjeja qe pelq me shume tek ai ishte veshi i tij
jo ai e ka prer veshin per te bere piktur veshin e tij ngaqe nuk e shifte dot e preu dhe e mbante si model para syve+pikturen e lyu me gjakun e tij..kur e maroi pikturen si pelqeu e grisi te gjithen dhe veshin ia dhe si dhurat nje prostitute qe e kishte per zemer.. Arsyeja e vertet eshte qe e ka prer veshin vetem se e dashura e tij(ishte prostitute me verte) i kishte then qe ishte gjeja me e bukur qe ai kishte. Gjithashtu une di qe nje here per te treguar qe donte nje vjaze ka djeg doren perpara prinderve te vajzes. Nje gje tj per te: periudha qe ka pikturuar me shume ka qene kur ka qene i shtuar ne cmendine. Kaq per sot meqe eshte von | |
|
| |
| Titulli: Re: Vincent Van Gogh Mon Jul 28, 2008 12:34 pm | |
| - COLORED_SPIRIT shkruajti:
- Hmmm..di qe ka qen nje nga bohemet e pare ne lagjen franceze BOHEM..di qe ka pas shpirt artistik shum te madh..enny mund te mkorigjoj nqs gabohem..
nfakt nperiudhen kur Vincent u zhvendos nParis,filloi tkalonte kohe ne lagjen Montmartre e cila ishte e populluar nga njerzit boheme,nqs i kini parasysh,bohemet ishin tipa te lir me shpirt artistik per pikturen dhe letersine kryesisht,pa nje vend tcaktuar jetese,te dashuruar pas substancave sidomos alkoolit..gjithashtu dhe me shpirt revolucionar.pjes e bohemeve kan qene dhe artist te medhenj,si psh Van Gogh megjithse ishteme shum adhurues dhe shoqerues i tyre,Viktor Hygo dhe Sharl Bodler,qe hoqen dor nga parat dhe aristokraciaperkulturen boheme.se dolem pak jasht temepor gjithsesi dhe kto jan gjera interesante rreth artit,dhe Vincent ishte Artist. | |
|
| |
| Titulli: Re: Vincent Van Gogh Mon Jul 28, 2008 12:37 pm | |
| sa per te dashuren e Van Gogh,ishte prostitute,ishte dhe me shume se e dashura ai e trajtonte si grua,jetonte me te,pavarsisht nzanatit,megjithse Teo vellai i tij sishte dakort,dhe ishte Teo ai qe e mbante me para Vincentit.V.Gogh gjith jetes se tij u dashurua ,me femrat e plakura nga jeta,te lodhura e te shfrytezuara... | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
| Titulli: Re: Vincent Van Gogh Mon Jul 28, 2008 12:38 pm | |
| - Endi shkruajti:
- COLORED_SPIRIT shkruajti:
- Mars shkruajti:
jo ai e ka prer veshin per te bere piktur veshin e tij ngaqe nuk e shifte dot e preu dhe e mbante si model para syve+pikturen e lyu me gjakun e tij..kur e maroi pikturen si pelqeu e grisi te gjithen dhe veshin ia dhe si dhurat nje prostitute qe e kishte per zemer.. Arsyeja e vertet eshte qe e ka prer veshin vetem se e dashura e tij(ishte prostitute me verte) i kishte then qe ishte gjeja me e bukur qe ai kishte. Gjithashtu une di qe nje here per te treguar qe donte nje vjaze ka djeg doren perpara prinderve te vajzes. Nje gje tj per te: periudha qe ka pikturuar me shume ka qene kur ka qene i shtuar ne cmendine. Kaq per sot meqe eshte von Po pra kete arsye thashe e une per te cilin kishte pre veshin | |
|
| |
Endi Adoleshent energjik
| Titulli: Re: Vincent Van Gogh Mon Jul 28, 2008 12:42 pm | |
| ok se kisha me ty se ti je ne rregull | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
| Titulli: Re: Vincent Van Gogh Mon Jul 28, 2008 12:45 pm | |
| - Endi shkruajti:
- ok se kisha me ty se ti je ne rregull
Jo ne fakt skishte si ta dinim ndryshe ne se mua Kosova ma ka thene kete kuriozitet rreth tij! :D Meqe ra fj mi bej sh sh te fala | |
|
| |
Endi Adoleshent energjik
| Titulli: Re: Vincent Van Gogh Mon Jul 28, 2008 11:11 pm | |
| edhe kosova te ben shum shum te fala se shpar kur do te te ktheja pergjigje ti kishe IK. | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: Vincent Van Gogh Tue Nov 25, 2008 1:48 am | |
| un per vete nuk e krahasoj me pikason qe e kam si shpirt!!!!!!ku ka ma mir se pikaso mi????te knaqet syri kur e sheh pikturen!!!!!!gjith ngjyra,gjith sharm,gjith kolore te ndezura....i mrekullushem | |
|
| |
Darkangel Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10720 Mosha : 35 Vendndodhja : Andej-Kendej-Gjithandej Hobi : Tallje Bythe Me Paramendim Koha e lire : jam busy skam koh te lir fare :PpPpPp Piket : 83 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Vincent Van Gogh Tue Nov 25, 2008 1:43 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: Vincent Van Gogh Wed Jan 21, 2009 8:28 pm | |
| ket pikturen q eshte kafeneja q v.v.g parapelqente e kam riprodhu dhe un:) hey "hot spicy" normale qe smundesh ta krahasosh PICASSON me V.V.G sepse pik s pari i perkasin rrymave krejt te ndryshme,njeri kubizmit dhe tjetri impresionizmit.:)smund ti krahasosh nga ky aspekt,preferenca mpas esh pune tjeter. | |
|
| |
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: Vincent Van Gogh Tue Jan 27, 2009 10:54 am | |
| pse?pikaso eshte i preferuari im :D sve asnji mbi ate | |
|
| |
| |
| |
lovelygirl Adoleshent
Numri i postimeve : 53 Mosha : 29 Vendndodhja : diku gjithandej pastaj s'esht puna jote Hobi : te lexoj revista Koha e lire : te dal me shoqet Piket : 3 Data e regjistrimit : 14/12/2008
| Titulli: Re: Vincent Van Gogh Sat Feb 07, 2009 7:47 pm | |
| edhe pse e kam babin skulptor-piktor sia pres shum per boten e artit por van gogh e njof plus qe edhe pikturat e tij i kam shum qef. ma shum me pelq piktura "vajza me vath perle" qe e kam pa film me personazh kryesor scarlett johansson dhe colin firth :D plus qe e kam lexu dhe liber dhe esht fantastik | |
|
| |
| Titulli: Re: Vincent Van Gogh Wed Apr 01, 2009 11:38 am | |
| Johannes Vermeer eshte autori i vajzes me veth perle,kshu q ska lidhje me Van Goghun fare:S duhet t degjosh icik nga babi m mir | |
|
| |
| Titulli: Re: Vincent Van Gogh Mon Sep 07, 2009 9:00 pm | |
| Duke marre shkas nga tema hapa ne net piktura te tij dhe me terhoqi vertet piktura qe po postoj... nuk e di ka kaq qetesi brenda kaq bukuri ato yjet e pasqyruara...nuk e di por ndoshta paraqet nje pjese te enderrimeve te mia | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Vincent Van Gogh | |
| |
|
| |
| Vincent Van Gogh | |
|