| Eshte ok te komunikosh me nje ish kur je ne nje lidhje te re | |
|
+16Slash toni'world vdekja_eshte_mundesia Rej odise Darkangel rapper_girl elbasanlli-puro hot_spicy wooow Child In Time Blue Paradise don corleone Lacuna_Coil fefe_ Soldier Of Fortune 20 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Eshte ok te komunikosh me nje ish kur je ne nje lidhje te re Wed Dec 24, 2008 7:13 pm | |
| un per vete nuk flas me ate qe kam qene e lidhur | |
|
| |
3bla Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 665 Mosha : 35 Vendndodhja : ne itali Hobi : ska..... Koha e lire : ska kohe te lire per asgje pervec internetit Piket : 0 Data e regjistrimit : 21/09/2008
| Titulli: Re: Eshte ok te komunikosh me nje ish kur je ne nje lidhje te re Tue Dec 30, 2008 9:59 pm | |
| mund te jete ok po varet cfare ke ndier per ishin... ndonjehere mund te jete shume e veshtire... | |
|
| |
*...BE YOURSELF...* Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2335 Mosha : 34 Vendndodhja : nga pak brenda te gjitheve Koha e lire : miq, libra, foto, pishina, internet, gjume, shetitja, tv ... Piket : 1262 Data e regjistrimit : 13/12/2008
| Titulli: Re: Eshte ok te komunikosh me nje ish kur je ne nje lidhje te re Fri Jan 02, 2009 11:02 pm | |
| varet nga menyra si ndahesh po mendoj se ka asgje te keqe te flasesh un e kam shuuuume shok tani | |
|
| |
metallica_death Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 235 Mosha : 32 Vendndodhja : asgjekundi Hobi : muzika rock / metal Koha e lire : tatuazhet dhe piktura Piket : 10 Data e regjistrimit : 01/09/2008
| Titulli: Re: Eshte ok te komunikosh me nje ish kur je ne nje lidhje te re Tue Jan 13, 2009 12:57 pm | |
| ska rendesi kjo gje eshte e rendesishme qe ta kam shok per te tjerat nothing | |
|
| |
metallica_death Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 235 Mosha : 32 Vendndodhja : asgjekundi Hobi : muzika rock / metal Koha e lire : tatuazhet dhe piktura Piket : 10 Data e regjistrimit : 01/09/2008
| Titulli: Re: Eshte ok te komunikosh me nje ish kur je ne nje lidhje te re Tue Jan 13, 2009 12:58 pm | |
| | |
|
| |
the doctor 2000 Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 519 Mosha : 32 Vendndodhja : elbasan Hobi : gjumi,basketball Koha e lire : dal me shoket Piket : 0 Data e regjistrimit : 03/08/2008
| Titulli: Re: Eshte ok te komunikosh me nje ish kur je ne nje lidhje te re Tue Jan 13, 2009 5:13 pm | |
| per mua po sepse shprehja"te dy pergjithmone" sdo te thote tamam pergjithmone.jeta ecen perpara. | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: Eshte ok te komunikosh me nje ish kur je ne nje lidhje te re Tue Jan 13, 2009 5:27 pm | |
| maybe,I'm not sure | |
|
| |
3bla Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 665 Mosha : 35 Vendndodhja : ne itali Hobi : ska..... Koha e lire : ska kohe te lire per asgje pervec internetit Piket : 0 Data e regjistrimit : 21/09/2008
| Titulli: Re: Eshte ok te komunikosh me nje ish kur je ne nje lidhje te re Wed Jan 14, 2009 10:14 pm | |
| se besoj.... po varet..... | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Eshte ok te komunikosh me nje ish kur je ne nje lidhje te re | |
| |
|
| |
| Eshte ok te komunikosh me nje ish kur je ne nje lidhje te re | |
|