| Cili nga personat ne Forum gezon besimin/respektin tuaj?? | |
|
+35terenc savior angel boy maria gracia Burzgoroth ToNI NbD alex_anto smart devil Ernesto_Guevara 3bla Child Of Darkness hot_spicy total overdose1 odise Mars ceku Venus aurel_m131 Soldier Of Fortune vdekja_eshte_mundesia metallica_death don corleone Lacuna_Coil fefe_ Endi ani Blue Paradise bad boy play_boy free spirit dj jero rapper_girl wooow Child In Time Darkangel 39 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Darkangel Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10720 Mosha : 35 Vendndodhja : Andej-Kendej-Gjithandej Hobi : Tallje Bythe Me Paramendim Koha e lire : jam busy skam koh te lir fare :PpPpPp Piket : 83 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| |
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: Cili nga personat ne Forum gezon besimin/respektin tuaj?? Tue Sep 16, 2008 3:06 pm | |
| BLUE PARADISE, RIOT, WOOW, SOLDIER, FEFE, MARS, CHILD OF DARKNESS, SUPERGIRL | |
|
| |
wooow Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 660 Mosha : 39 Vendndodhja : elbasan Hobi : Sporti Koha e lire : coffe (double) Piket : 0 Data e regjistrimit : 30/07/2008
| Titulli: Re: Cili nga personat ne Forum gezon besimin/respektin tuaj?? Tue Sep 16, 2008 3:25 pm | |
| te gjithe pervec atij dj jero | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Cili nga personat ne Forum gezon besimin/respektin tuaj?? Tue Sep 16, 2008 3:43 pm | |
| MARS, VENUS, S.O.F, CHILD OF DARKNESS, SATURNO, FREE SPIRIT, SMART DEVIL, LACUNA_COIL, MRS PERFECT, WOOOW, DARKANGEL, BLUE PARADISE AND MY SISTERS :D se di ne kam harruar ndonje | |
|
| |
dj jero Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: Cili nga personat ne Forum gezon besimin/respektin tuaj?? Tue Sep 16, 2008 3:55 pm | |
| rapper_girl,angel boy,bad boy lacuna..mendoj keq per anetarin wowww..eshte gjysh mooo.ahah ku vete ai.ka zene shoqeri me disa anetare te forumit.ahauahuahuah.mosha e atij njerezit jane me femij mo.ahahha | |
|
| |
Numri i postimeve : 660 Mosha : 39 Vendndodhja : elbasan Hobi : Sporti Koha e lire : coffe (double) Piket : 0 Data e regjistrimit : 30/07/2008
| Titulli: Re: Cili nga personat ne Forum gezon besimin/respektin tuaj?? Tue Sep 16, 2008 4:00 pm | |
| normale lale si mos zesh kur gjysmat ketu i kam kushurinje dhe gjysmat mik shpie? mosha ime qe i kane femijet i kane nga gabimet e moshes qe bejne si puna jote | |
|
| |
dj jero Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: Cili nga personat ne Forum gezon besimin/respektin tuaj?? Tue Sep 16, 2008 4:03 pm | |
| o lale po ik shifi shoket e tu si jane mo.nga 21 vjec.me njohje,me respekt,me personalitet jo si ty. ca gabimi kam bere une????qe thua si puna jote..ahhh..duhet te me njohesh ne jeten reale pastaj eja fol me mua... | |
|
| |
free spirit Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1348 Mosha : 32 Vendndodhja : ppppppffffff Hobi : mmmmm ppppfffff Koha e lire : gjum dhe ha cokollata Piket : -33 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: Cili nga personat ne Forum gezon besimin/respektin tuaj?? Tue Sep 16, 2008 4:05 pm | |
| besimin vetem lacuna coil dhe icik smarti dhe mrs.perfekt dhe shum shum wooow te dua shum lol | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili nga personat ne Forum gezon besimin/respektin tuaj?? Tue Sep 16, 2008 4:08 pm | |
| po shoket e mi jane pa personalitet dhe vk e lali sic jam dhe une se te ishte ndryshe do ishin duke te te rritur ty dhe duke te te ushqyer po nuk i futen halleve dhe problemeve qe ne kete moshe se kane akoma per ti dhene kesaj shoqerie kane akoma qefe e aventura per te bere po mesaduket e paskemi vertet nje gjysh qe mcifet pas moshes 16 adoleshente ne forum meqe baba jam une | |
|
| |
Numri i postimeve : 1348 Mosha : 32 Vendndodhja : ppppppffffff Hobi : mmmmm ppppfffff Koha e lire : gjum dhe ha cokollata Piket : -33 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: Cili nga personat ne Forum gezon besimin/respektin tuaj?? Tue Sep 16, 2008 4:09 pm | |
| o vlla ca thuj re po mos e vrit menjen se do sherohesh te dua shum | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili nga personat ne Forum gezon besimin/respektin tuaj?? Tue Sep 16, 2008 4:11 pm | |
| kur thashe qepare te gjithe kane besimin tim e kisha gabim free spirit nuk eshte hihihiihihihhihi eshte eshte po he | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili nga personat ne Forum gezon besimin/respektin tuaj?? Tue Sep 16, 2008 4:14 pm | |
| iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii me interes gjithsesi kane te tjere besim te una po nuk pate ti po te kam xhan gjithsesi me shum nga te gjith | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili nga personat ne Forum gezon besimin/respektin tuaj?? Tue Sep 16, 2008 4:15 pm | |
| yep e shef e fiton besimin per icik kjo dreq po nuk i harroj as smart devil dhe lacuna_coil meqe jane aty | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili nga personat ne Forum gezon besimin/respektin tuaj?? Tue Sep 16, 2008 4:17 pm | |
| ti me ke vjedh shprehjen take a look................... te pufim te gjitha po iki una te dua shum do vim te puna | |
|
| |
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Cili nga personat ne Forum gezon besimin/respektin tuaj?? Tue Sep 16, 2008 4:20 pm | |
| ato qe kam permendur me siper jo vetem qe i respektoj por kam edhe besim :D | |
|
| |
play_boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2748 Mosha : 31 Vendndodhja : DURRES Piket : -33 Data e regjistrimit : 12/09/2008
| Titulli: Re: Cili nga personat ne Forum gezon besimin/respektin tuaj?? Tue Sep 16, 2008 4:25 pm | |
| as njeri se nuk injof . por kam respekte per te gjthe. | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili nga personat ne Forum gezon besimin/respektin tuaj?? Tue Sep 16, 2008 4:29 pm | |
| ah se harrova edhe bad boy :D | |
|
| |
bad boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2276 Mosha : 33 Vendndodhja : Tirane Piket : -33 Data e regjistrimit : 09/08/2008
| Titulli: Re: Cili nga personat ne Forum gezon besimin/respektin tuaj?? Tue Sep 16, 2008 4:31 pm | |
| rapper girl e du shum prandaj megjithse smka shkrujt qe nfillim une e respektoj dhe gezon besimin tim | |
|
| |
Blue Paradise Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 8513 Mosha : 34 Vendndodhja : ♥♥ne zemren e dikujt♥♥ Hobi : te iki shpesh te vendodhja lart :P Koha e lire : snuk Piket : 215 Data e regjistrimit : 24/07/2008
| Titulli: Re: Cili nga personat ne Forum gezon besimin/respektin tuaj?? Tue Sep 16, 2008 4:33 pm | |
| esht child in time si fillim qe pa ate un nuk e dija se ca do beja rapper_girl dhe supergirl qe i du shuuuuum dhe ne vecanti darkangel qe esht nje cun shum i mir dhe e kam shum xhan | |
|
| |
ani Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 691 Mosha : 32 Vendndodhja : atje ku nuk jam!!! Hobi : filmat Piket : 50 Data e regjistrimit : 14/08/2008
| Titulli: Re: Cili nga personat ne Forum gezon besimin/respektin tuaj?? Tue Sep 16, 2008 4:48 pm | |
| | |
|
| |
Endi Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4605 Mosha : 29 Vendndodhja : pse me 1 vend rri un kshu?? Koha e lire : msn Piket : -132 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: Cili nga personat ne Forum gezon besimin/respektin tuaj?? Tue Sep 16, 2008 4:51 pm | |
| i respektoj te gjith anetaret!! | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili nga personat ne Forum gezon besimin/respektin tuaj?? Tue Sep 16, 2008 4:54 pm | |
| booooooooooooo si harrova un Endin time te vogel, vdeksha un per ty mi kuklla ime, te du shuum edhe ti ben pjese ktu shpirt, kam respekt dhe besim tek ty se je goc shshshsh e mire | |
|
| |
Numri i postimeve : 10720 Mosha : 35 Vendndodhja : Andej-Kendej-Gjithandej Hobi : Tallje Bythe Me Paramendim Koha e lire : jam busy skam koh te lir fare :PpPpPp Piket : 83 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Cili nga personat ne Forum gezon besimin/respektin tuaj?? Tue Sep 16, 2008 5:43 pm | |
| dhe repper se harrova une nada sorry lali | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili nga personat ne Forum gezon besimin/respektin tuaj?? Tue Sep 16, 2008 5:45 pm | |
| harrova dhe te lacunes dhe te riot kaq | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili nga personat ne Forum gezon besimin/respektin tuaj?? Tue Sep 16, 2008 5:49 pm | |
| - Darkangel shkruajti:
- harrova dhe te lacunes dhe te riot kaq
uaa lash nam edhe RioT xemla vogel, shpirtuuu te cilen vertet e respektoj dhe kam sh besim tek ajo luv ya girl | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Cili nga personat ne Forum gezon besimin/respektin tuaj?? | |
| |
|
| |
| Cili nga personat ne Forum gezon besimin/respektin tuaj?? | |
|