| dashuria eshte gjithcka per ju apo sa per te kaluar kohen dhe vazhdimi i termit dashuri | |
|
+9dj X rapper_girl Mars odise play_boy don corleone Come As You Are Soldier Of Fortune metallica_death 13 posters |
Autori | Mesazh |
---|
metallica_death Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 235 Mosha : 32 Vendndodhja : asgjekundi Hobi : muzika rock / metal Koha e lire : tatuazhet dhe piktura Piket : 10 Data e regjistrimit : 01/09/2008
| Titulli: dashuria eshte gjithcka per ju apo sa per te kaluar kohen dhe vazhdimi i termit dashuri Wed Sep 10, 2008 9:18 pm | |
| e di qe sme besoni por une gjithmone kam dashuruar marrezisht dhe te gjitha vajzat qe kam dashuruar me kane lenduar kam qene tip shume i dashur me njerezit (shoke shoqe familje ) por tani jam bere tip shume i eger pra tip qe vetem arren se kam kuptuar se disa njerez jane rrob te flliqur te merzitshem pa shpirt etj....se duhet nje liste e gjate per keta njerez qe sduhet te jetojne vajzat e sotme kerkojne shume nga djemte por ka edhe nga ato vajzat qe skerkojen asgje por qe jane shume te rralla termi dashuri ne te tashmen eshte kuptuar gabim nga njerez te ndryshem i uroj fat dhe qejf ne dashuri te gjitheve qe dashurojne dhe me behet qejfi qe dashuroni se une smund te dashuroj me se ska nonje vajze qe te me pelqeje apo te me dashuroje duhet te ndodhe ndonje mrrekulli per mua por mrrekullite sndodhin sot tung | |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: dashuria eshte gjithcka per ju apo sa per te kaluar kohen dhe vazhdimi i termit dashuri Wed Sep 10, 2008 9:52 pm | |
| jo kaq pesimist lal, dhe mos thuaj qe jam bere njeri i eger se nuk je i tille. une nuk te njoh mire, po me aq sa kam fol me ty je ndryshe. | |
|
| |
Come As You Are Adoleshent
Numri i postimeve : 53 Mosha : 34 Vendndodhja : Pezull ne fillin e jetes! Hobi : Fotografia Piket : 0 Data e regjistrimit : 01/09/2008
| Titulli: Re: dashuria eshte gjithcka per ju apo sa per te kaluar kohen dhe vazhdimi i termit dashuri Thu Sep 11, 2008 1:03 pm | |
| Nese arsyeton sakte nuk mund te thuash qe eshte gjithcka, por ne asnje menyre menyre nuk eshte per te kaluar kohen. Ti metallica_deth duhet ta shoqesh jeten me me shume optimizem. Pas diteve me shi ka gjithmone dite me diell! | |
|
| |
don corleone Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2525 Mosha : 33 Vendndodhja : cuba with fidel castro Hobi : just nothing special Koha e lire : shfrytezim maksimal Piket : 1448 Data e regjistrimit : 23/08/2008
| Titulli: Re: dashuria eshte gjithcka per ju apo sa per te kaluar kohen dhe vazhdimi i termit dashuri Thu Sep 11, 2008 2:06 pm | |
| dashuria eshte gjithshka por ka dhe ajo pengesat e veta po nuk u rrezove nuk meson te ngrihesh prape | |
|
| |
play_boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2748 Mosha : 31 Vendndodhja : DURRES Piket : -33 Data e regjistrimit : 12/09/2008
| Titulli: Re: dashuria eshte gjithcka per ju apo sa per te kaluar kohen dhe vazhdimi i termit dashuri Mon Oct 06, 2008 2:13 pm | |
| | |
|
| |
odise Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1278 Mosha : 33 Vendndodhja : durres Hobi : lloto Koha e lire : gjithandej Piket : 45 Data e regjistrimit : 21/08/2008
| Titulli: Re: dashuria eshte gjithcka per ju apo sa per te kaluar kohen dhe vazhdimi i termit dashuri Tue Oct 07, 2008 6:10 pm | |
| per moshen qe kam eshte sa per te shtyre kohen......... nuk kam menduar akoma per nje dashuri te perjetshme......... | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: dashuria eshte gjithcka per ju apo sa per te kaluar kohen dhe vazhdimi i termit dashuri Tue Oct 07, 2008 10:18 pm | |
| Gjithmone e kam menduar dashurine si gjene me te rendesishme tenden,shpresoj dhe besoj se ashtu do jete kur te vije momenti | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: dashuria eshte gjithcka per ju apo sa per te kaluar kohen dhe vazhdimi i termit dashuri Tue Oct 07, 2008 10:22 pm | |
| Dashuria eshte gjithcka per ne, qoft dashuri prinderore, ne shoqeri apo edhe ne nje marredhenie, pa te sdo kishte kuptim asgje pasi kjo bote do ishte shum e eger, e lige, e keqe, ska gje me te bukur se dashuria cfaredo lloj dashurie qoft | |
|
| |
dj X Adoleshent
Numri i postimeve : 23 Mosha : 32 Vendndodhja : durres Piket : 0 Data e regjistrimit : 13/09/2008
| Titulli: Re: dashuria eshte gjithcka per ju apo sa per te kaluar kohen dhe vazhdimi i termit dashuri Tue Oct 07, 2008 10:35 pm | |
| | |
|
| |
3bla Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 665 Mosha : 35 Vendndodhja : ne itali Hobi : ska..... Koha e lire : ska kohe te lire per asgje pervec internetit Piket : 0 Data e regjistrimit : 21/09/2008
| Titulli: Re: dashuria eshte gjithcka per ju apo sa per te kaluar kohen dhe vazhdimi i termit dashuri Tue Oct 07, 2008 11:00 pm | |
| | |
|
| |
metallica_death Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 235 Mosha : 32 Vendndodhja : asgjekundi Hobi : muzika rock / metal Koha e lire : tatuazhet dhe piktura Piket : 10 Data e regjistrimit : 01/09/2008
| Titulli: Re: dashuria eshte gjithcka per ju apo sa per te kaluar kohen dhe vazhdimi i termit dashuri Thu Oct 09, 2008 9:52 pm | |
| me fal qe po te bezdis me kete kurjozitetin tim por pse thua "ishte gjithcka" dhe pse seshte me ajo gjeja qe ka qene? per ty 3 bla | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: dashuria eshte gjithcka per ju apo sa per te kaluar kohen dhe vazhdimi i termit dashuri Thu Oct 09, 2008 9:58 pm | |
| kur te bie ne dashuri do flas |
|
| |
angel_wolf Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1058 Mosha : 36 Piket : -26 Data e regjistrimit : 18/09/2008
| Titulli: Re: dashuria eshte gjithcka per ju apo sa per te kaluar kohen dhe vazhdimi i termit dashuri Sun Oct 12, 2008 11:38 pm | |
| | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: dashuria eshte gjithcka per ju apo sa per te kaluar kohen dhe vazhdimi i termit dashuri Sun Jul 19, 2009 10:25 pm | |
| dashuria eshte jete tpakten per mua pa te eshte teper e veshtire te jetosh,behet fjale dhe per dashurine per familjen njerezit qe te rrethojne etj etj... Nuk mund te cilesohet dashuri dicka per te kaluar kohen ajo eshte lidhje qefi per mua dashuria eshte pikenisja e jetes.Perderisa te gjithe jemi fryt i nje dashurie :D | |
|
| |
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: dashuria eshte gjithcka per ju apo sa per te kaluar kohen dhe vazhdimi i termit dashuri Mon Jul 20, 2009 12:55 pm | |
| per mua esht gjithcka | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: dashuria eshte gjithcka per ju apo sa per te kaluar kohen dhe vazhdimi i termit dashuri | |
| |
|
| |
| dashuria eshte gjithcka per ju apo sa per te kaluar kohen dhe vazhdimi i termit dashuri | |
|