| a ju pelqejn genjeshtrat?sa genjeshtar jeni duke filluar nga 1 deri te10? | |
|
+15smart devil LaLuC-I Lacuna_Coil Blue Paradise anisa doni hot_spicy odise Child In Time fefe_ Mars Venus Burzgoroth vdekja_eshte_mundesia dead angel 19 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
dead angel Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1985 Mosha : 31 Vendndodhja : ne hene Hobi : muzika Koha e lire : ngjoj muzik Piket : 63 Data e regjistrimit : 18/08/2008
| Titulli: a ju pelqejn genjeshtrat?sa genjeshtar jeni duke filluar nga 1 deri te10? Fri Sep 05, 2008 12:09 pm | |
| mua sme pelqejne.dhe jam 2% genjeshtare | |
|
| |
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: a ju pelqejn genjeshtrat?sa genjeshtar jeni duke filluar nga 1 deri te10? Fri Sep 05, 2008 1:12 pm | |
| nuk me pelqejn fare genjeshtrat,e kam fjalen per ato genjeshtra qe te lendojne qe te bejn te vuash.ndersa per "RRENA"te vogla sprish pun un nga 1 te 10 jam 2% si kjo siper | |
|
| |
Burzgoroth Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 906 Mosha : 31 Vendndodhja : Far away in the dark... Bergen,NORWAY Hobi : Black metal Koha e lire : Erblicket die tochter des firmaments Piket : 0 Data e regjistrimit : 14/08/2008
| Titulli: Re: a ju pelqejn genjeshtrat?sa genjeshtar jeni duke filluar nga 1 deri te10? Sat Sep 06, 2008 10:16 am | |
| genjeshtrat duhen ne raste shum te rralla por gjithmon pa e tepruar.per mua esht me mir te themi te vertetn sepse nuk jetojme me frik se mos merret vesh apo dicka e tille. | |
|
| |
Venus Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 502 Mosha : 33 Vendndodhja : Elbasan Piket : 0 Data e regjistrimit : 05/07/2008
| Titulli: Re: a ju pelqejn genjeshtrat?sa genjeshtar jeni duke filluar nga 1 deri te10? Sat Sep 06, 2008 6:25 pm | |
| Jo vetem qe s'me pelqejne, por as edhe nuk genjej, madje edhe per gjera te kota me pelqen te them te verteten. Per te mos thene 1, po them 2 edhe une. | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: a ju pelqejn genjeshtrat?sa genjeshtar jeni duke filluar nga 1 deri te10? Sun Sep 07, 2008 12:08 am | |
| Zakonisht genjej kshu per budalliqe jo per gjera te renda!Seshte qe eshte ne deshiren time te genjej po shpeshhere ndihem e detyruar! | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: a ju pelqejn genjeshtrat?sa genjeshtar jeni duke filluar nga 1 deri te10? Sun Sep 07, 2008 12:17 am | |
| un i kam vdekje ! as vet si perdor genjeshtrat! dhe per gjen me te vogel acarohem kur me genjejn | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: a ju pelqejn genjeshtrat?sa genjeshtar jeni duke filluar nga 1 deri te10? Sun Sep 07, 2008 12:18 am | |
| sme pelqen kur me genjejn, dhe perpiqem ti genjej robt sa me pak (PERVEC PRINDERVE) | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: a ju pelqejn genjeshtrat?sa genjeshtar jeni duke filluar nga 1 deri te10? Sun Sep 07, 2008 12:20 am | |
| - Child In Time shkruajti:
- sme pelqen kur me genjejn, dhe perpiqem ti genjej robt sa me pak (PERVEC PRINDERVE)
E diskutuam kete punen e genjeshtrave ndaj prinderve ne kur erdha ne TR te kujtohet! | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: a ju pelqejn genjeshtrat?sa genjeshtar jeni duke filluar nga 1 deri te10? Sun Sep 07, 2008 12:24 am | |
| uu si llogarita fare te shtepis un ato i genjej keq fare ku ishe , si them 1her vendin e sakte ose per lek ke lek ? skam fare i them , ne xhep sa te dush haha e per gjera te tjera kur kam ik ne tr | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| |
| |
odise Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1278 Mosha : 33 Vendndodhja : durres Hobi : lloto Koha e lire : gjithandej Piket : 45 Data e regjistrimit : 21/08/2008
| Titulli: Re: a ju pelqejn genjeshtrat?sa genjeshtar jeni duke filluar nga 1 deri te10? Tue Oct 21, 2008 10:25 am | |
| jo se me pelqejne shume por nganjeher e do dhe puna vet | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: a ju pelqejn genjeshtrat?sa genjeshtar jeni duke filluar nga 1 deri te10? Tue Oct 21, 2008 10:26 am | |
| ka raste qe genjejme po edhe na genjejme mua nuk me genjejne dot sepse jam ke 10 per te genjyer |
|
| |
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: a ju pelqejn genjeshtrat?sa genjeshtar jeni duke filluar nga 1 deri te10? Wed Feb 04, 2009 10:12 pm | |
| vetem ato jan gjeja qe uurrej me shum ne jettt e them me gjith zemer.me mir bago dhe prano sesa te gabosh dhe te genjesh te thuash se nuk gabova,me keq per te 2 fish gabim | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: a ju pelqejn genjeshtrat?sa genjeshtar jeni duke filluar nga 1 deri te10? Wed Feb 04, 2009 10:14 pm | |
| 100000000000000000 | |
|
| |
doni Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1641 Mosha : 31 Vendndodhja : tirane Hobi : palester,boks Koha e lire : internet, kafe Piket : 197 Data e regjistrimit : 09/08/2008
| Titulli: Re: a ju pelqejn genjeshtrat?sa genjeshtar jeni duke filluar nga 1 deri te10? Wed Feb 04, 2009 10:21 pm | |
| te me genjejn sme pelq po te genjej heheheh kom icik qef genjeshtar jam 9.999999999999 | |
|
| |
anisa Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1337 Mosha : 32 Vendndodhja : ne te njejtin vend me maria gracian Hobi : kompjuteri dhe interneti Koha e lire : verdall neper shqiperi Piket : 705 Data e regjistrimit : 27/01/2009
| Titulli: Re: a ju pelqejn genjeshtrat?sa genjeshtar jeni duke filluar nga 1 deri te10? Wed Feb 04, 2009 10:22 pm | |
| nuk me pelqen qe te me genjejne. | |
|
| |
Blue Paradise Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 8513 Mosha : 34 Vendndodhja : ♥♥ne zemren e dikujt♥♥ Hobi : te iki shpesh te vendodhja lart :P Koha e lire : snuk Piket : 215 Data e regjistrimit : 24/07/2008
| Titulli: Re: a ju pelqejn genjeshtrat?sa genjeshtar jeni duke filluar nga 1 deri te10? Fri Feb 06, 2009 11:46 pm | |
| kujt i pelqen qe ta genjejne? un per vete gjeja qe urrej me shum jan genjeshtrat,sa do e hidhur te jete,e vleresoj me shum sinqeritetin
do genjeja po te thoja qe nuk genjej,por mundohem mos ti them genjeshtra,dhe nese genjej ndonjeher do ishin te tilla qe mos ti prshinin pun asnjerit nga 1-10 un them se jam ose 2 ose 3. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: a ju pelqejn genjeshtrat?sa genjeshtar jeni duke filluar nga 1 deri te10? Fri Feb 06, 2009 11:47 pm | |
| na 1-10,genjej 3.per arsye te vogla dhe te parendesishme . |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
| Titulli: Re: a ju pelqejn genjeshtrat?sa genjeshtar jeni duke filluar nga 1 deri te10? Fri Feb 06, 2009 11:49 pm | |
| Spara ndodh te genjej,vetem kur kam arsye sh te forta,e shoh qe skam rrugezgjidgje tj!dhe une 3 po them | |
|
| |
Child In Time Moderatore
| Titulli: Re: a ju pelqejn genjeshtrat?sa genjeshtar jeni duke filluar nga 1 deri te10? Tue Feb 10, 2009 4:03 pm | |
| - Child In Time shkruajti:
- sme pelqen kur me genjejn, dhe perpiqem ti genjej robt sa me pak (PERVEC PRINDERVE)
well...po filloj te ndihem keq duke marr parasysh sa shum i kam genjyer dhe ta mendosh qe kam akoma plane ndermend per tu genjy por...it's the only way | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: a ju pelqejn genjeshtrat?sa genjeshtar jeni duke filluar nga 1 deri te10? Tue Feb 10, 2009 4:13 pm | |
| e kujt i pelqejn genjeshtrat asnjeriuu, dhe ai qe genjen dhe nuk e ka shum probl. kur vjen puna dhe behet ''viktim'' e nje genjeshtre,i vjen inat,keq dhe acarohet. genjeshtra te bardha edhe them dhe ne fakt do preferoja te me akuzonin per genjeshtra te mdhaja se sa per te vogla se gjithmon mendoj per mire,mos lendoj tjetrin dhe me merret per ters....dhe ndjehesh keq me veten pastaj. gjea qe urrej me shum te vetja esht kur genjej kto te shpis,booohh nuk di me ke ta kem inatin,me veten qe po veproj kshu me dike qe mka fal jeten apo me prindin qe me detyron tgenjej por cte bej,dhe kto futen te genjeshtrat e bardha se sdua te lendoj njeri plus me vret opinioni publik.ose nqs dikush qe me ka zemer me pyet si je,une i them mire nderkohe qe jam keq fare dhe kte e bej vetem e vetem qe mos i krijoj tjetrit nje gjendje si timen,por me vjen shum keq qe asnjeher nuk merret ana e mire e genjeshtrave,kuurr megjithse te gjith genjejn dhe esht fenomen mund te them qe kot nuk ekziston | |
|
| |
LaLuC-I Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4078 Mosha : 31 Vendndodhja : NEPER SHQIPERIII DUK BRREDH SA ANEJ KNEJ... Piket : 207 Data e regjistrimit : 19/12/2008
| Titulli: Re: a ju pelqejn genjeshtrat?sa genjeshtar jeni duke filluar nga 1 deri te10? Tue Feb 10, 2009 4:15 pm | |
| - dead angel shkruajti:
- mua sme pelqejne.dhe jam 2% genjeshtare
ja beshtes mendimin | |
|
| |
Child In Time Moderatore
| Titulli: Re: a ju pelqejn genjeshtrat?sa genjeshtar jeni duke filluar nga 1 deri te10? Tue Feb 10, 2009 4:15 pm | |
| - Lacuna_Coil shkruajti:
- e kujt i pelqejn genjeshtrat asnjeriuu, dhe ai qe genjen dhe nuk e ka shum probl. kur vjen puna dhe behet ''viktim'' e nje genjeshtre,i vjen inat,keq dhe acarohet.
genjeshtra te bardha edhe them dhe ne fakt do preferoja te me akuzonin per genjeshtra te mdhaja se sa per te vogla se gjithmon mendoj per mire,mos lendoj tjetrin dhe me merret per ters....dhe ndjehesh keq me veten pastaj. gjea qe urrej me shum te vetja esht kur genjej kto te shpis,booohh nuk di me ke ta kem inatin,me veten qe po veproj kshu me dike qe mka fal jeten apo me prindin qe me detyron tgenjej por cte bej,dhe kto futen te genjeshtrat e bardha se sdua te lendoj njeri plus me vret opinioni publik.ose nqs dikush qe me ka zemer me pyet si je,une i them mire nderkohe qe jam keq fare dhe kte e bej vetem e vetem qe mos i krijoj tjetrit nje gjendje si timen,por me vjen shum keq qe asnjeher nuk merret ana e mire e genjeshtrave,kuurr megjithse te gjith genjejn dhe esht fenomen mund te them qe kot nuk ekziston ja per kte ndihem keq naihier un, megjithse shumicen e rasteve qe te ndihem rehat me veten them "vet e kan detyru veten ti genjejm" | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: a ju pelqejn genjeshtrat?sa genjeshtar jeni duke filluar nga 1 deri te10? Tue Feb 10, 2009 4:31 pm | |
| Me pelqejn ne msn me rob qe sja kam iden kush jan Jam 9 genjeshtare |
|
| |
smart devil Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2617 Mosha : 29 Vendndodhja : amerik Piket : 72 Data e regjistrimit : 01/08/2008
| Titulli: Re: a ju pelqejn genjeshtrat?sa genjeshtar jeni duke filluar nga 1 deri te10? Tue Feb 10, 2009 4:32 pm | |
| pppppppppffffffff normal qe jemi te gjifffffffff genjeshtar hihihihihiihihihii | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: a ju pelqejn genjeshtrat?sa genjeshtar jeni duke filluar nga 1 deri te10? | |
| |
|
| |
| a ju pelqejn genjeshtrat?sa genjeshtar jeni duke filluar nga 1 deri te10? | |
|