| Sa ndikojne thashemthemet tek ju? | |
|
+10anisa Child In Time hot_spicy Lacuna_Coil don corleone Soldier Of Fortune odise SupergirL Venus vdekja_eshte_mundesia 14 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Sa ndikojne thashemthemet tek ju? Fri Aug 15, 2008 12:33 pm | |
| | |
|
| |
Venus Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 502 Mosha : 33 Vendndodhja : Elbasan Piket : 0 Data e regjistrimit : 05/07/2008
| Titulli: Re: Sa ndikojne thashemthemet tek ju? Fri Aug 15, 2008 12:36 pm | |
| Ndonjehere them: rendesi ka qe flasin per mua, qofte per mire apo per keq, sepse do te thote qe i interesoj. Per aq kohe sa jam e qete me veten time, dhe e sinqerte me njerezit me te dashur, mbeten vetem pickime te lehta qe kalojne kollaj. | |
|
| |
SupergirL Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1322 Mosha : 29 Vendndodhja : shpi Piket : 215 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: Sa ndikojne thashemthemet tek ju? Fri Aug 15, 2008 10:08 pm | |
| aspak mua per vete nuk me interesojne fare thashethemet qe njerezit bejene per mua
qente lehin karvani ecen perpara | |
|
| |
odise Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1278 Mosha : 33 Vendndodhja : durres Hobi : lloto Koha e lire : gjithandej Piket : 45 Data e regjistrimit : 21/08/2008
| Titulli: Re: Sa ndikojne thashemthemet tek ju? Fri Oct 17, 2008 10:05 pm | |
| | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Sa ndikojne thashemthemet tek ju? Fri Oct 17, 2008 11:22 pm | |
| sme plas fare as nuk me bejne me pershtypje jam mesuar sme intereson shume se ca thojne te tjeret per mua |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: Sa ndikojne thashemthemet tek ju? Sat Oct 18, 2008 12:37 am | |
| Nuk jane perhap ndonjehere thashetheme per mua ndaj nuk mund te pergjigjem. | |
|
| |
don corleone Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2525 Mosha : 33 Vendndodhja : cuba with fidel castro Hobi : just nothing special Koha e lire : shfrytezim maksimal Piket : 1448 Data e regjistrimit : 23/08/2008
| Titulli: Re: Sa ndikojne thashemthemet tek ju? Sat Oct 18, 2008 3:58 pm | |
| as e caj koken fare jam tip qe se vras menjen per llafe grash :D | |
|
| |
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: Sa ndikojne thashemthemet tek ju? Sat Feb 28, 2009 2:16 pm | |
| ndikojn pak por kur verteton qe nuk jan vetem thashatheme ateher .. | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: Sa ndikojne thashemthemet tek ju? Sat Feb 28, 2009 8:56 pm | |
| i urrej thashethemet pergojimet,me bejn te ndihem keq dreqi ta haj cdo psh. nje i huaj qe me pergojon mua,nqs ka kohe edhe mund ta bej,sme intereson shum ndonjeher mjafton qe kam ndergjegjen e paster, por me vjen me shum inat me ato thashetheme qe te prishin pun kot,sepse njerzit e pafuqishem per te luftuar ndaj ktyre thashethemeve te kqija,sado te p[aster te jen perbrenda,prap vuajn dhe ehajn,sepse thjesht nuk i luftojn dot,nuk jan me te fort se thashethemaxhit. nga ana tjeter (sepse thashethemi ka ane pozitive dhe an negative) esht dhe kjo qe tha antari lart. esht dhe nje fjale e urt per kte pun por spo me kujtohet.. dhe dicka,,,,,gjeja qe urrej me shum me shumm,jan njerzit qe merren me thashetheme idjote,te shpifme ndaj nje personi tjeter,nderkohe qe dhe vet mund te jen me plot kuptimin e gojes plehra,njerez pa vler... | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: Sa ndikojne thashemthemet tek ju? Sat Feb 28, 2009 9:11 pm | |
| [quote="Lacuna_Coil"]i urrej thashethemet pergojimet,me bejn te ndihem keq dreqi ta haj cdo psh. nje i huaj qe me pergojon mua,nqs ka kohe edhe mund ta bej,sme intereson shum ndonjeher mjafton qe kam ndergjegjen e paster, por me vjen me shum inat me ato thashetheme qe te prishin pun kot,sepse njerzit e pafuqishem per te luftuar ndaj ktyre thashethemeve te kqija,sado te p[aster te jen perbrenda,prap vuajn dhe ehajn,sepse thjesht nuk i luftojn dot,nuk jan me te fort se thashethemaxhit. nga ana tjeter (sepse thashethemi ka ane pozitive dhe an negative) esht dhe kjo qe tha antari lart. esht dhe nje fjale e urt per kte pun por spo me kujtohet.. dhe dicka,,,,,gjeja qe urrej me shum me shumm,jan njerzit qe merren me thashetheme idjote,te shpifme ndaj nje personi tjeter,nderkohe qe dhe vet mund te jen me plot kuptimin e gojes plehra,njerez pa vler...[/quote]me duhet te te falenderoj????? | |
|
| |
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: Sa ndikojne thashemthemet tek ju? Sat Feb 28, 2009 9:17 pm | |
| [quote="hot spicy"] - Lacuna_Coil shkruajti:
- i urrej thashethemet pergojimet,me bejn te ndihem keq
dreqi ta haj cdo psh. nje i huaj qe me pergojon mua,nqs ka kohe edhe mund ta bej,sme intereson shum ndonjeher mjafton qe kam ndergjegjen e paster, por me vjen me shum inat me ato thashetheme qe te prishin pun kot,sepse njerzit e pafuqishem per te luftuar ndaj ktyre thashethemeve te kqija,sado te p[aster te jen perbrenda,prap vuajn dhe ehajn,sepse thjesht nuk i luftojn dot,nuk jan me te fort se thashethemaxhit. nga ana tjeter (sepse thashethemi ka ane pozitive dhe an negative) esht dhe kjo qe tha antari lart. esht dhe nje fjale e urt per kte pun por spo me kujtohet..
dhe dicka,,,,,gjeja qe urrej me shum me shumm,jan njerzit qe merren me thashetheme idjote,te shpifme ndaj nje personi tjeter,nderkohe qe dhe vet mund te jen me plot kuptimin e gojes plehra,njerez pa vler...[/quote]me duhet te te falenderoj????? ska pe te te djeg o mel (kte ''te djeg'' mos e merr per keq) por ska tbej fare me ty,hic fare,ti e di shum mire qe une jam ber pre e shum thashethemve,dhe ti nuk perfaqson gjith thashethemaxhinjt. une e thash,ka tbej me shum me ca persona qe kan vetem disa muaj qe me njohin dhe.... nejse se pertoj tflas | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: Sa ndikojne thashemthemet tek ju? Sat Feb 28, 2009 11:26 pm | |
| ha ha ha e fort kjo lart sa ndikojn te un?! ato per mua nuk ekzistojn fare, jan kokrriza rere te pademshme qe i shkel kollaj me kembe | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Sa ndikojne thashemthemet tek ju? Sat Feb 28, 2009 11:41 pm | |
| Jam ber shum her pre e thashethemeve...akoma behem...Ndoshta per gjera te verteta ndoshta per idiotlliqe...Thjesht mendimi im esht qe ne disa raste ja vlejn se me bejn me te fort...ne disa raste urrej sidomos thashetheme te pa verteta....qe skan as1 pik lidhje me mua..njerez injorant qe sju mjafton jeta tyre...duhet te nderhyn ne timen....sa iu djeg o zoot |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Sa ndikojne thashemthemet tek ju? Sat Feb 28, 2009 11:44 pm | |
| ne fakt me acarojne pak po shumicat i injoroj edhe nuk me interesojne shume |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: Sa ndikojne thashemthemet tek ju? Sat Feb 28, 2009 11:45 pm | |
| eh thashethemaxhijn jan zakonisht njerez qe skan gjera me tbukra per te ber dhe e gjejn si menyr argetimi, esht vetem injorance dhe prapambetje!! | |
|
| |
anisa Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1337 Mosha : 32 Vendndodhja : ne te njejtin vend me maria gracian Hobi : kompjuteri dhe interneti Koha e lire : verdall neper shqiperi Piket : 705 Data e regjistrimit : 27/01/2009
| Titulli: Re: Sa ndikojne thashemthemet tek ju? Sat Feb 28, 2009 11:45 pm | |
| me bezdisin ne fakt ose me sakte me acarojne | |
|
| |
valkir's angel Adoleshent fillestar
Numri i postimeve : 4 Mosha : 34 Vendndodhja : somewhere4sure Piket : 0 Data e regjistrimit : 09/02/2009
| Titulli: Re: Sa ndikojne thashemthemet tek ju? Sun Mar 01, 2009 10:48 pm | |
| | |
|
| |
Slash Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1384 Mosha : 31 Vendndodhja : LOST Hobi : te eci rrugeve.... Koha e lire : numeroj yjet Piket : 549 Data e regjistrimit : 09/09/2008
| Titulli: Re: Sa ndikojne thashemthemet tek ju? Sun Mar 01, 2009 11:09 pm | |
| fare se i bej delete ose i kthe ne favorin tim | |
|
| |
*...BE YOURSELF...* Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2335 Mosha : 34 Vendndodhja : nga pak brenda te gjitheve Koha e lire : miq, libra, foto, pishina, internet, gjume, shetitja, tv ... Piket : 1262 Data e regjistrimit : 13/12/2008
| Titulli: Re: Sa ndikojne thashemthemet tek ju? Sun Mar 01, 2009 11:41 pm | |
| tek une ndikojne shume po spara kam degju sh per vete... | |
|
| |
NIKI Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 461 Mosha : 30 Vendndodhja : te forumi adoleshenteve Koha e lire : Internet Piket : 218 Data e regjistrimit : 06/01/2009
| Titulli: Re: Sa ndikojne thashemthemet tek ju? Sun Jun 07, 2009 10:27 pm | |
| ndikojne aq sa me bejn me nerva dhe me cojne drejt zenkes | |
|
| |
Child In Time Moderatore
| Titulli: Re: Sa ndikojne thashemthemet tek ju? Sun Jun 07, 2009 11:59 pm | |
| - valkir's angel shkruajti:
- me acarojne sistemin :@
uau,tipik shprehja ime por jo per kte rast,as qe e... vras mendje fare | |
|
| |
| Titulli: Re: Sa ndikojne thashemthemet tek ju? Mon Jun 08, 2009 4:12 pm | |
| ndoshta un jam pak me ate te vjetren qe ku ka ze nuk esht pa gje | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: Sa ndikojne thashemthemet tek ju? Mon Jun 08, 2009 4:14 pm | |
| ne fakt ndikojne pak me merzisin | |
|
| |
| Titulli: Re: Sa ndikojne thashemthemet tek ju? Mon Jun 08, 2009 4:18 pm | |
| kur sjan te verteta,habitem pak ne fillim por pastaj ja plas te qeshures me lot dhe mendoj: oouu vip une?? kur del ndonje llaf qe sme pelqen te perhapet andej kendej,merzitem normale por jo se behem keq,ppffff mjafton qe jam mire me veten time dhe jam akoma me happy kur njerzit qe dua me besojn mu | |
|
| |
| Titulli: Re: Sa ndikojne thashemthemet tek ju? Mon Jun 08, 2009 4:20 pm | |
| un ndikohem vetem nga fjala thashathem,nuk dua fare qe un te perlfitem ose njerzit qe un dua.sme pelqen te jem ne ''qender te vemendjes'' | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Sa ndikojne thashemthemet tek ju? | |
| |
|
| |
| Sa ndikojne thashemthemet tek ju? | |
|