| si eshte me mire.tia thuash ti i pari apo ajo e para? | |
|
+14Big_Boss rapper_girl 123bla returns 3bla Child In Time Mars odise Blue Paradise hot_spicy Andi Joker Rej fallen angel don corleone 18 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
don corleone Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2525 Mosha : 33 Vendndodhja : cuba with fidel castro Hobi : just nothing special Koha e lire : shfrytezim maksimal Piket : 1448 Data e regjistrimit : 23/08/2008
| Titulli: si eshte me mire.tia thuash ti i pari apo ajo e para? Mon Dec 22, 2008 8:52 pm | |
| | |
|
| |
fallen angel Adoleshent
Numri i postimeve : 32 Mosha : 30 Vendndodhja : in the darkness of my soul Hobi : basket&electronic guitar Piket : 0 Data e regjistrimit : 22/12/2008
| Titulli: Re: si eshte me mire.tia thuash ti i pari apo ajo e para? Mon Dec 22, 2008 8:56 pm | |
| per mu me mir eshte tja them un | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: si eshte me mire.tia thuash ti i pari apo ajo e para? Mon Dec 22, 2008 8:58 pm | |
| varet nga tipi qe ka personi |
|
| |
Rej Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 488 Mosha : 32 Vendndodhja : Up and Up Hobi : StreetBall Koha e lire : StreetBall, Music, Net, PC, Pub Piket : 3 Data e regjistrimit : 22/11/2008
| Titulli: Re: si eshte me mire.tia thuash ti i pari apo ajo e para? Mon Dec 22, 2008 9:25 pm | |
| t'ia thote djali i pari po dhe vajza duhet ti japi nje shenje se pastaj i bie papritur fare dhe nqs ke no 1 shanc e hum fare | |
|
| |
Joker Adoleshent
Numri i postimeve : 38 Mosha : 34 Vendndodhja : elbasan Piket : 0 Data e regjistrimit : 08/12/2008
| Titulli: Re: si eshte me mire.tia thuash ti i pari apo ajo e para? Mon Dec 22, 2008 11:44 pm | |
| ti i pari ose rri prit me muaj te tera qe ta thot ajo | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: si eshte me mire.tia thuash ti i pari apo ajo e para? Mon Dec 22, 2008 11:47 pm | |
| ose thuaja ti ose prit sa te gjej ajo guximin per ta thene |
|
| |
Andi Adoleshent fillestar
Numri i postimeve : 4 Mosha : 35 Vendndodhja : elbasan Piket : 0 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: si eshte me mire.tia thuash ti i pari apo ajo e para? Mon Dec 22, 2008 11:49 pm | |
| Une Mendoj Qe Femra Duhet Te Japi Ndonje Shkas Pastaj Djali Duhet Te Bej Hapin Tjeter | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: si eshte me mire.tia thuash ti i pari apo ajo e para? Mon Dec 22, 2008 11:53 pm | |
| AI I PARI NQS ASAJ JA KA QEFI | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: si eshte me mire.tia thuash ti i pari apo ajo e para? Mon Dec 22, 2008 11:54 pm | |
| - hot spicy shkruajti:
- AI I PARI NQS ASAJ JA KA QEFI
po ktu eshte problemi.nga do e marresh vesh ia ka qefi asaj apo jo |
|
| |
Andi Adoleshent fillestar
Numri i postimeve : 4 Mosha : 35 Vendndodhja : elbasan Piket : 0 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: si eshte me mire.tia thuash ti i pari apo ajo e para? Tue Dec 23, 2008 12:19 am | |
| Po Kur Nje Femer Te Ka Qef Normale Qe Te Bie Ne Sy, Vetem Te Jesh Ne Ajer Mos E Kuptosh,, Me Pak Fjal Do Besh Rolin E Budallait Sikur Vdes Per Ate,,Si Ajo Ska Tjeter | |
|
| |
Blue Paradise Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 8513 Mosha : 34 Vendndodhja : ♥♥ne zemren e dikujt♥♥ Hobi : te iki shpesh te vendodhja lart :P Koha e lire : snuk Piket : 215 Data e regjistrimit : 24/07/2008
| Titulli: Re: si eshte me mire.tia thuash ti i pari apo ajo e para? Tue Dec 23, 2008 4:30 pm | |
| kuptohet vet ska nvoj ta thot njeri i pari | |
|
| |
odise Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1278 Mosha : 33 Vendndodhja : durres Hobi : lloto Koha e lire : gjithandej Piket : 45 Data e regjistrimit : 21/08/2008
| Titulli: Re: si eshte me mire.tia thuash ti i pari apo ajo e para? Thu Dec 25, 2008 6:09 pm | |
| nqs e ndjen ajo e para nuk ka asgjo me e thene ajo por zakonisht e shprehim ne cunat pelqimin te paret | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: si eshte me mire.tia thuash ti i pari apo ajo e para? Mon Dec 29, 2008 10:25 pm | |
| | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: si eshte me mire.tia thuash ti i pari apo ajo e para? Mon Dec 29, 2008 11:42 pm | |
| po kur ai djali eshte i turpshem si i behet??? rrihet pa i thene????? (per gocat qe presin vetem nga cunat) |
|
| |
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: si eshte me mire.tia thuash ti i pari apo ajo e para? Mon Dec 29, 2008 11:47 pm | |
| | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: si eshte me mire.tia thuash ti i pari apo ajo e para? Mon Dec 29, 2008 11:49 pm | |
| e kam thene dhe i qendroj atij mendimit bashkimi i dy gjuheve eshte parandalimi i fjaleve te kota kur ato nuk duhen nuk mendoj se eshte e nevojshme tja thuash nje femre qe e pelqen kur ajo duket keshtuqe shkoj direkt ne fakte |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: si eshte me mire.tia thuash ti i pari apo ajo e para? Tue Dec 30, 2008 3:31 am | |
| - EroldCeka shkruajti:
- e kam thene dhe i qendroj atij mendimit bashkimi i dy gjuheve eshte parandalimi i fjaleve te kota kur ato nuk duhen nuk mendoj se eshte e nevojshme tja thuash nje femre qe e pelqen kur ajo duket keshtuqe shkoj direkt ne fakte
e ke nga eksperienca jote "shumvjecare" tja them un. e kam be vet, ue sa gje fantasstike hihi :D | |
|
| |
3bla Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 665 Mosha : 35 Vendndodhja : ne itali Hobi : ska..... Koha e lire : ska kohe te lire per asgje pervec internetit Piket : 0 Data e regjistrimit : 21/09/2008
| Titulli: Re: si eshte me mire.tia thuash ti i pari apo ajo e para? Tue Dec 30, 2008 3:24 pm | |
| ndonjehere eshte me mire mos tia thiash fare... me degjoni mu se sflas kot... | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: si eshte me mire.tia thuash ti i pari apo ajo e para? Tue Dec 30, 2008 3:47 pm | |
| - Child In Time shkruajti:
- EroldCeka shkruajti:
- e kam thene dhe i qendroj atij mendimit bashkimi i dy gjuheve eshte parandalimi i fjaleve te kota kur ato nuk duhen nuk mendoj se eshte e nevojshme tja thuash nje femre qe e pelqen kur ajo duket keshtuqe shkoj direkt ne fakte
e ke nga eksperienca jote "shumvjecare"
tja them un. e kam be vet, ue sa gje fantasstike hihi :D po meqe ti ti je me e madhe ke kaluar me teper eksperienca keshtuqe skam pse flas une per eksperienca "shumevjecare" |
|
| |
3bla Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 665 Mosha : 35 Vendndodhja : ne itali Hobi : ska..... Koha e lire : ska kohe te lire per asgje pervec internetit Piket : 0 Data e regjistrimit : 21/09/2008
| Titulli: Re: si eshte me mire.tia thuash ti i pari apo ajo e para? Tue Dec 30, 2008 9:56 pm | |
| - 3bla shkruajti:
- ndonjehere eshte me mire mos tia thiash fare... me degjoni mu se sflas kot...
vazhdon te qendroje..... | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: si eshte me mire.tia thuash ti i pari apo ajo e para? Wed Dec 31, 2008 1:59 am | |
| - EroldCeka shkruajti:
- Child In Time shkruajti:
- EroldCeka shkruajti:
tja them un. e kam be vet, ue sa gje fantasstike hihi :D po meqe ti ti je me e madhe ke kaluar me teper eksperienca keshtuqe skam pse flas une per eksperienca "shumevjecare" haha ske pse flet the, po ti ke be dhe 2 postime ktu, ik mer mbushu | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: si eshte me mire.tia thuash ti i pari apo ajo e para? Fri Jan 02, 2009 11:46 pm | |
| - Child In Time shkruajti:
- EroldCeka shkruajti:
- Child In Time shkruajti:
- EroldCeka shkruajti:
tja them un. e kam be vet, ue sa gje fantasstike hihi :D
po meqe ti ti je me e madhe ke kaluar me teper eksperienca keshtuqe skam pse flas une per eksperienca "shumevjecare" haha ske pse flet the, po ti ke be dhe 2 postime ktu, ik mer mbushu ej kisha kohe pa hy tek kjo tema goce mbaje pak gojen po pat mundesi kur nuk te ofendon njeri ske pse ofendon ok? hajt shendet secili jep opinionin e vet dhe une dhashe nje opinion timin nese te pelqen ok nese jo sme intereson shume! kalofsh mire |
|
| |
123bla returns Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 995 Mosha : 35 Vendndodhja : diku ne nje realiteti i cili eshte i gabuar..... Hobi : maskaroj kohen.... Koha e lire : eshte masakruar..... Piket : -27 Data e regjistrimit : 17/01/2009
| Titulli: Re: si eshte me mire.tia thuash ti i pari apo ajo e para? Mon Jan 19, 2009 3:54 am | |
| - 3bla shkruajti:
- 3bla shkruajti:
- ndonjehere eshte me mire mos tia thiash fare... me degjoni mu se sflas kot...
vazhdon te qendroje..... ja fut naiher kot ky cuni, po nejse i falet nga gjendja emocionaliste qe mund te kete qene... | |
|
| |
| Titulli: Re: si eshte me mire.tia thuash ti i pari apo ajo e para? Thu Jul 02, 2009 11:47 am | |
| zakonisht eshte si tip rregulli qe cunat shprehen te paret por ka nga ato goca qe si rri goja edhe ja thone vete te parat..... UNE E SHIHJA QE AI ME DONTE..... DHE SMA THOSHTE DOT... -EHE PO PASTAJ?? EDHE UNE JA THASHE VETE E PARAAAAA | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: si eshte me mire.tia thuash ti i pari apo ajo e para? Thu Feb 04, 2010 8:52 am | |
| c'rendesi ka...rendesi ka qe te shprehen ndenjat ndaj njeri tjetrit edhe pse ne te shumten e rasteve eshte e veshtire sidomos nga gocat duke pasur parasysh se si jane bere kto cunat e sotshem | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: si eshte me mire.tia thuash ti i pari apo ajo e para? | |
| |
|
| |
| si eshte me mire.tia thuash ti i pari apo ajo e para? | |
|