| pse nuk besojn ne shoqri te paster miqsore mashkujt kundrrejt femrave | |
|
+3elbasanlli-puro hot_spicy vdekja_eshte_mundesia 7 posters |
Autori | Mesazh |
---|
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: pse nuk besojn ne shoqri te paster miqsore mashkujt kundrrejt femrave Wed Dec 17, 2008 9:00 pm | |
| sepse snuk mund te ket shoqeri ndermjet nje vajze dhe nje mashkulli sepse organet e tyre gjenitale futen me mes(jo ne ate kuptim qe e merrni ju) ky eshte mendimi im | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: pse nuk besojn ne shoqri te paster miqsore mashkujt kundrrejt femrave Wed Dec 17, 2008 9:04 pm | |
| un e besoj se e kam konkrete.kam shoke shum te mir qe nuk i shof dhe nuk me shofin me ate sy | |
|
| |
elbasanlli-puro Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 273 Mosha : 32 Vendndodhja : elbasan Hobi : noti~basketbolli~boksi Koha e lire : perhere Piket : 0 Data e regjistrimit : 18/11/2008
| Titulli: Re: pse nuk besojn ne shoqri te paster miqsore mashkujt kundrrejt femrave Wed Dec 17, 2008 9:05 pm | |
| | |
|
| |
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: pse nuk besojn ne shoqri te paster miqsore mashkujt kundrrejt femrave Wed Dec 17, 2008 9:07 pm | |
| mendon kshu deri ne ate moment qe ato do te ndryshojn ate mendim qe kan per ty.cfar do mendoje po te ndodhete qe nje shok te thoshte qe ndjej dicka per ty? mesa di un te ka ndodh nje her | |
|
| |
| Titulli: Re: pse nuk besojn ne shoqri te paster miqsore mashkujt kundrrejt femrave Wed Dec 17, 2008 9:08 pm | |
| | |
|
| |
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: pse nuk besojn ne shoqri te paster miqsore mashkujt kundrrejt femrave Wed Dec 17, 2008 9:10 pm | |
| mka ndodh nji her po jo gjthm.me ate i kam dhen fund dhe shoqeris dhe sjam penduar fare.po kam goxha te tjere qe i kam vellezer | |
|
| |
| Titulli: Re: pse nuk besojn ne shoqri te paster miqsore mashkujt kundrrejt femrave Wed Dec 17, 2008 9:12 pm | |
| pse ti do ndryshosh mendim kur ta bejn te gjith ? ta kesh nga un qe nuk mund te ekz shoqeria e vertet midis nje femre dhe nje mashkulli | |
|
| |
| Titulli: Re: pse nuk besojn ne shoqri te paster miqsore mashkujt kundrrejt femrave Wed Dec 17, 2008 9:13 pm | |
| per mua ekziston erion dhe mjaft ma....ma keq se me temen vdekja esht mundesia.... | |
|
| |
| Titulli: Re: pse nuk besojn ne shoqri te paster miqsore mashkujt kundrrejt femrave Wed Dec 17, 2008 9:14 pm | |
| ok ok nuk them qe kam gjithmon te drejt.nuk dua ti di ato qe sdua ti di | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: pse nuk besojn ne shoqri te paster miqsore mashkujt kundrrejt femrave Wed Dec 17, 2008 10:44 pm | |
| un kam 3 shoqje vit 4 dhe 1 universitet qe ma shoqeri te paster ska dmth qe i kam then gati cdo gje , me shum sesa atyre qe rri nga 2-3 ore cdo dit | |
|
| |
toni'world Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 279 Mosha : 31 Vendndodhja : in the darkness of my soul Hobi : basket Piket : 0 Data e regjistrimit : 23/11/2008
| Titulli: Re: pse nuk besojn ne shoqri te paster miqsore mashkujt kundrrejt femrave Wed Dec 17, 2008 10:46 pm | |
| ka miqesi un per vete me endin e kam si moter | |
|
| |
bituku85 Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 311 Mosha : 32 Vendndodhja : elbasan Piket : -33 Data e regjistrimit : 23/11/2008
| Titulli: Re: pse nuk besojn ne shoqri te paster miqsore mashkujt kundrrejt femrave Wed Dec 17, 2008 11:09 pm | |
| un kam miqsi me shum goca...sidomos endin dhe evin i kam si motra | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: pse nuk besojn ne shoqri te paster miqsore mashkujt kundrrejt femrave Wed Dec 17, 2008 11:41 pm | |
| s'eshte e vertete kam shume shoqe dhe me te gjitha kam marredhenie sh te mira eshte gje tjeter kur nis miqesi me nje vajze per tu lidh dhe gje tjeter kur nis miqesi per ta pas shoqe |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: pse nuk besojn ne shoqri te paster miqsore mashkujt kundrrejt femrave Thu Dec 18, 2008 3:55 pm | |
| une besoj se kam shoqe shume te mira qe i kam thene shume gjera, dhe gjithmone kane qendruar me mua. Edhe kur kam qene keq fare emocionalisht nuk kane qene shoket qe me kane ngrit prap humorin, por gjithmone shoqet. Mbaj mend nje dite qe isha vertete keq, qe ne shkolle kane filluar te rrine me mua, dhe tere pasdites telefoni nuk ka poshuar nga mesazhet, dhe qe te gjitha ishin shoqet e mia. Per dy dite e harova cfare ndodhi. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: pse nuk besojn ne shoqri te paster miqsore mashkujt kundrrejt femrave Thu Dec 18, 2008 4:30 pm | |
| S'esht e vertet...te pakten kshu mendoj un |
|
| |
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: pse nuk besojn ne shoqri te paster miqsore mashkujt kundrrejt femrave Thu Dec 18, 2008 5:41 pm | |
| - Soldier Of Fortune shkruajti:
- une besoj se kam shoqe shume te mira qe i kam thene shume gjera, dhe gjithmone kane qendruar me mua. Edhe kur kam qene keq fare emocionalisht nuk kane qene shoket qe me kane ngrit prap humorin, por gjithmone shoqet.
Mbaj mend nje dite qe isha vertete keq, qe ne shkolle kane filluar te rrine me mua, dhe tere pasdites telefoni nuk ka poshuar nga mesazhet, dhe qe te gjitha ishin shoqet e mia. Per dy dite e harova cfare ndodhi. sa shum te ofron shoqeria me cuna , qe gocat se bejn kurr | |
|
| |
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: pse nuk besojn ne shoqri te paster miqsore mashkujt kundrrejt femrave Thu Dec 18, 2008 5:44 pm | |
| nuk mohova shoqerine e cunave ad, po kur kam pas nevoje gocat kam pas pran, kur kam dah te bej gallate, gjithmone kam pas cunat pran. | |
|
| |
| Titulli: Re: pse nuk besojn ne shoqri te paster miqsore mashkujt kundrrejt femrave Thu Dec 18, 2008 5:46 pm | |
| po sduhet ti ndash gjerat kto do i bej me gocat , kto me cunat me ke te jesh , me ato bej gjerat | |
|
| |
| Titulli: Re: pse nuk besojn ne shoqri te paster miqsore mashkujt kundrrejt femrave Thu Dec 18, 2008 5:47 pm | |
| o ad nuk po di si ta them ate qe dua te them, nuk po i ndaj, por po i pergjithesoj. nejse se nuk po gjej fjalet e duhura, ta koncentroj nje here mendimin dhe te jap nje pergjigje nga darka po hyra. Mos repliko pas meje. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: pse nuk besojn ne shoqri te paster miqsore mashkujt kundrrejt femrave | |
| |
|
| |
| pse nuk besojn ne shoqri te paster miqsore mashkujt kundrrejt femrave | |
|