| Ankohuni ketu | |
|
+560014 Sex De Fer mario danjela Jeta Eshte Mundesia anisa Slash sweet_girl saturno LaLuC-I 123bla returns 3bla cool Ernesto_Guevara Rej *...BE YOURSELF...* Child Of Darkness bituku85 toni'world total overdose1 roxy hot_spicy the space Joker kitty kumbari free spirit smart devil Flori Realkatil odise ceku vagabodi_eri metallica_death vagabondi_eri ani bad boy dj jero vdekja_eshte_mundesia dead angel play_boy don corleone Venus Lacuna_Coil S.A.M--->2 Endi angel boy Blue Paradise rapper_girl SupergirL Darkangel fefe_ Mars RioT Child In Time Assy Soldier Of Fortune 60 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
total overdose1 Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1938 Mosha : 33 Vendndodhja : Shtepi ose Alkimi!!!! Hobi : Piktur Koha e lire : Alkimi!!! Piket : 87 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Jan 09, 2009 7:29 pm | |
| ej po postimi i S.A.M pse eshte fshir..ajo tregoi se nje anatar e ofendoi..do merren masa apo jo????? | |
|
| |
cool Adoleshent
Numri i postimeve : 66 Mosha : 34 Vendndodhja : Tirane Piket : 0 Data e regjistrimit : 08/01/2009
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Jan 09, 2009 7:31 pm | |
| - total overdose1 shkruajti:
- ej po postimi i S.A.M pse eshte fshir..ajo tregoi se nje anatar e ofendoi..do merren masa apo jo?????
ka te drejt urgjent masa per ate antarin shnet | |
|
| |
Child Of Darkness Administratore
Numri i postimeve : 7438 Mosha : 29 Vendndodhja : ...... Hobi : ......... Piket : 206 Data e regjistrimit : 11/07/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Jan 09, 2009 7:38 pm | |
| Une nuk kam te drejte bani kshu qe kur te futet Mars ose Soldieri ,madje se di se cdo behet fare ! | |
|
| |
Numri i postimeve : 1938 Mosha : 33 Vendndodhja : Shtepi ose Alkimi!!!! Hobi : Piktur Koha e lire : Alkimi!!! Piket : 87 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Jan 09, 2009 7:45 pm | |
| - Child Of Darkness shkruajti:
- Une nuk kam te drejte bani kshu qe kur te futet Mars ose Soldieri ,madje se di se cdo behet fare !
po mars nuk bere gje..ajo i fshiu postimet edhe nuk beri gje... | |
|
| |
Numri i postimeve : 7438 Mosha : 29 Vendndodhja : ...... Hobi : ......... Piket : 206 Data e regjistrimit : 11/07/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Jan 09, 2009 7:48 pm | |
- Child Of Darkness shkruajti:
- Une nuk kam te drejte bani kshu qe kur te futet Mars ose Soldieri ,madje se di se cdo behet fare !
po mars nuk bere gje..ajo i fshiu postimet edhe nuk beri gje... Jo,ajo qe fshiu postimet isha une !! | |
|
| |
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Jan 09, 2009 7:50 pm | |
| - Child Of Darkness shkruajti:
- total overdose1 shkruajti:
po mars nuk bere gje..ajo i fshiu postimet edhe nuk beri gje... Jo,ajo qe fshiu postimet isha une !! jo mi ne momentin e fshirjes se postimit te S.A.M ishte online Mars jo ti... | |
|
| |
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Jan 09, 2009 7:54 pm | |
- total overdose1 shkruajti:
po mars nuk bere gje..ajo i fshiu postimet edhe nuk beri gje... Jo,ajo qe fshiu postimet isha une !! jo mi ne momentin e fshirjes se postimit te S.A.M ishte online Mars jo ti... Ishim njekohesisht online ,pst skam ca tsqaroj me sh ! | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Sat Jan 10, 2009 1:37 am | |
| 2 faqe replika pas meje dhe asnje pergjigje per mu, ec aty stafi | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| |
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Sat Jan 10, 2009 3:21 pm | |
| kam deshire te behem vip :D | |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Sat Jan 10, 2009 3:22 pm | |
| e pse e shkruan te ankesat? ankese ishte kjo? | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Sat Jan 10, 2009 5:31 pm | |
| njs iher kisha nje ankes te vockel fare, kur do me jepet ai statusi meqe arrita 3000 replika, jo per nai gje po rregullat jan rregulla apo jo [/quote] Mund te kishte replika tj pas po ste lejme pa pergj!Ke te drejte e sta mohen njeri statusin | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Mon Jan 12, 2009 2:08 pm | |
| - Child In Time shkruajti:
- 2 faqe replika pas meje dhe asnje pergjigje per mu, ec aty stafi
Mir e ke shkrujta dhe un as kan dhen pergjigje asgj po e fshin...ktu esht inati se ato nga el sju beni ban juve... sa vk |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Mon Jan 12, 2009 6:02 pm | |
| - S.A.M shkruajti:
- Child In Time shkruajti:
- 2 faqe replika pas meje dhe asnje pergjigje per mu, ec aty stafi
Mir e ke shkrujta dhe un as kan dhen pergjigje asgj po e fshin...ktu esht inati se ato nga el sju beni ban juve... sa vk child time kishte kerkua statusin special te vipit pasi kishte mbushur 3000 replika. Une e lexova ate replike dhe i dhashe status special qe kerkoi, pra kerkesa ju plotesua. Kjo eshte mjaftueshem dhe e dukshme poshte emrit te saj ndaj nuk e pashe te arsyeshme te shkruaja dicka. Kush eshte VK tani? Puc puc! | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Mon Jan 12, 2009 6:46 pm | |
| O Er ju ngeleni vk prap...mir qe ja bet po kur shkrujta un qe ishte gjeja me vk se su bo surrati 3bles te shaj se te kishte qen tirons ose durrsak ai personi kishte honger ban po ju se hiqni se meqe 3bla 20 vjec hani dajak te nesermen a ca? shife mir kush esh vk |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Mon Jan 12, 2009 7:19 pm | |
| i gje skuptoj un, 1-pse i zgjasni kaq shum muhabetet dhe i kaloni sa knej andej dhe 2 pse flet ne emer tim ti sam, di tflas vet per veten un, thnx gjithsesi shnet | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| |
| |
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Mon Jan 12, 2009 8:14 pm | |
| | |
|
| |
3bla Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 665 Mosha : 35 Vendndodhja : ne itali Hobi : ska..... Koha e lire : ska kohe te lire per asgje pervec internetit Piket : 0 Data e regjistrimit : 21/09/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Mon Jan 12, 2009 9:24 pm | |
| - S.A.M shkruajti:
- O Er ju ngeleni vk prap...mir qe ja bet po kur shkrujta un qe ishte gjeja me vk se su bo surrati 3bles te shaj se te kishte qen tirons ose durrsak ai personi kishte honger ban po ju se hiqni se meqe 3bla 20 vjec hani dajak te nesermen a ca?
shife mir kush esh vk me ate surratin ki kujdes ti se pastaj ankohesh ke kusherinjte.. jo se po e rruj lsht ke njeri po icik ma kujdes kur flet.... | |
|
| |
3bla Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 665 Mosha : 35 Vendndodhja : ne itali Hobi : ska..... Koha e lire : ska kohe te lire per asgje pervec internetit Piket : 0 Data e regjistrimit : 21/09/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Mon Jan 12, 2009 9:25 pm | |
| pastaj se kujt i behet ban ktu nuk iu takon juve ta vendosni..... mu me njofin shume mire kush jam dhe si jam ,e kur i kam njohur keta une ky forum nuk existonte...... | |
|
| |
Ernesto_Guevara Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 333 Mosha : 34 Vendndodhja : at the world ends Hobi : cybernetic Piket : 2 Data e regjistrimit : 26/09/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Tue Jan 13, 2009 12:03 am | |
| o trebla po thuj or cun k**derrat keto gjana kane... | |
|
| |
3bla Adoleshent ambicioz
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Tue Jan 13, 2009 12:05 am | |
| po lene do merresh me kalamjt.... | |
|
| |
Ernesto_Guevara Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 333 Mosha : 34 Vendndodhja : at the world ends Hobi : cybernetic Piket : 2 Data e regjistrimit : 26/09/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Tue Jan 13, 2009 12:06 am | |
| po qe per tu marre edhe do merresh... | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Ankohuni ketu | |
| |
|
| |
| Ankohuni ketu | |
|