| A mendoni se ėshtė gabim qe femra t'ja shprehe e para dashurinė njė mashkulli? | |
|
+17angel_wolf 3bla play_boy metallica_death odise Soldier Of Fortune RioT saturno Mars SupergirL dj jero Endi Child Of Darkness Venus fefe_ rapper_girl vdekja_eshte_mundesia 21 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: A mendoni se ėshtė gabim qe femra t'ja shprehe e para dashurinė njė mashkulli? Thu Aug 14, 2008 9:51 pm | |
| | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: A mendoni se ėshtė gabim qe femra t'ja shprehe e para dashurinė njė mashkulli? Thu Aug 14, 2008 10:10 pm | |
| po edhe eshte gabim pasi mashkullit i behet qejfi e thot: shi kjo erdhi vet e para e me tha, fillojn e tallen duke iu bere zemra mal dhe e quajne nje ulje te femres perpara tyre. shshshsh gabim kshu goca me mire e dini se vuani per ate se sa shkoni e i lusni b*** nje mashkulli, mend edhe per vete :P lol | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: A mendoni se ėshtė gabim qe femra t'ja shprehe e para dashurinė njė mashkulli? Thu Aug 14, 2008 11:07 pm | |
| nuk eshte gabim! ne fakt sduket diskutu fare gabim apo e sakte! gjithesesi shqiperia mbrapa nga cdo an , si smund te jet dhe ktu | |
|
| |
Venus Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 502 Mosha : 33 Vendndodhja : Elbasan Piket : 0 Data e regjistrimit : 05/07/2008
| Titulli: Re: A mendoni se ėshtė gabim qe femra t'ja shprehe e para dashurinė njė mashkulli? Fri Aug 15, 2008 1:01 am | |
| Eee gabim jo, po ketu i thone Shqiperi. S'para kane shume rendesi qellimet, rendesi kane pasojat. | |
|
| |
Child Of Darkness Administratore
Numri i postimeve : 7438 Mosha : 29 Vendndodhja : ...... Hobi : ......... Piket : 206 Data e regjistrimit : 11/07/2008
| Titulli: Re: A mendoni se ėshtė gabim qe femra t'ja shprehe e para dashurinė njė mashkulli? Fri Aug 15, 2008 1:21 am | |
| jo un mendoj se eshte gabim,per vete sdo e beja kurre kete gje! :D | |
|
| |
Endi Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4605 Mosha : 29 Vendndodhja : pse me 1 vend rri un kshu?? Koha e lire : msn Piket : -132 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: A mendoni se ėshtė gabim qe femra t'ja shprehe e para dashurinė njė mashkulli? Fri Aug 15, 2008 1:23 am | |
| se di quhet gabim apo jo po un vet sdo e beja kte gje...nuk do paragjykoja nje femer tj qe e ben kte gje!!! | |
|
| |
dj jero Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: A mendoni se ėshtė gabim qe femra t'ja shprehe e para dashurinė njė mashkulli? Fri Aug 15, 2008 5:31 pm | |
| nuk e kuptoj cfare ka ketu per te mos e bere femra e para kete gje..nqs eshte dashuri atehere ate e shprehin te 2 si mashkulli dhe femra...per mua eshte e njejta gje | |
|
| |
dj jero Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: A mendoni se ėshtė gabim qe femra t'ja shprehe e para dashurinė njė mashkulli? Fri Aug 15, 2008 5:33 pm | |
| - rapper_girl shkruajti:
- po edhe eshte gabim pasi mashkullit i behet qejfi e thot: shi kjo erdhi vet e para e me tha, fillojn e tallen duke iu bere zemra mal dhe e quajne nje ulje te femres perpara tyre.
shshshsh gabim kshu goca me mire e dini se vuani per ate se sa shkoni e i lusni b*** nje mashkulli, mend edhe per vete :P lol jam dakort me paragrafin e pare.ka disa meshkuj qe kur nje goc i propozon e quajne se mos ajo le koken per te gjera te tilla | |
|
| |
SupergirL Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1322 Mosha : 29 Vendndodhja : shpi Piket : 215 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: A mendoni se ėshtė gabim qe femra t'ja shprehe e para dashurinė njė mashkulli? Fri Aug 15, 2008 10:18 pm | |
| jo aspak te dy kane te drejte tia shprehin dashurine njeri tjetrit jo po o mashkulli o ska per mu seshte ndonje turp i madh | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: A mendoni se ėshtė gabim qe femra t'ja shprehe e para dashurinė njė mashkulli? Fri Aug 15, 2008 11:02 pm | |
| Gabim smund te them,po ka shume arsye qe te shtyjne te mos ta besh kete gje!Edhe une sbesoj se do jem ndonjehere ne kete gjendje! | |
|
| |
saturno Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 442 Mosha : 32 Vendndodhja : Jam aty ku duhet te isha Piket : -37 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: A mendoni se ėshtė gabim qe femra t'ja shprehe e para dashurinė njė mashkulli? Fri Aug 15, 2008 11:05 pm | |
| Nga menyra e sjellurit ta le te kuptoje qe ajo e do por qe ti propozoje e para i shkon me shume cunit ku roli dhe sdo ishte kurrsesi gabim edhe nese do e bente ajo e para por un jam dakort me marsin un sdo mundesha kurre vet e para | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: A mendoni se ėshtė gabim qe femra t'ja shprehe e para dashurinė njė mashkulli? Sat Aug 16, 2008 6:52 pm | |
| nuk esht apsolutish gabim por ktu ne shqiperi esht ndryshe,,se psh vjen i goc edhe i thot i cuni un ndjej per ty,,edhe ky fillon tall thyben me ket,,ose ben interesantin,,ne shumicen e rasteve flas | |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: A mendoni se ėshtė gabim qe femra t'ja shprehe e para dashurinė njė mashkulli? Mon Aug 18, 2008 2:25 pm | |
| Besojeni apo jo me tha njera para tre javesh. Nuk ka gje te keqe besoj! Nuk eshte e thene se po ta marr guximin nje femer ti te lidhesh seben me ate! Une i flas ksaj dhe shkojme si me pare edhe pse pergjigjia ime ishte jo! Nuk jam tall per asnje cast m kete vajzen. Bile vetem nje njeri e di se kush eshte kjo vajza. Nuk e hap fare si muhabet dhe plz mos me pysi njeri kush eshte qofte edhe kur te takohem me ndonjerin. | |
|
| |
odise Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1278 Mosha : 33 Vendndodhja : durres Hobi : lloto Koha e lire : gjithandej Piket : 45 Data e regjistrimit : 21/08/2008
| Titulli: Re: A mendoni se ėshtė gabim qe femra t'ja shprehe e para dashurinė njė mashkulli? Thu Oct 09, 2008 10:44 am | |
| kete se kam kuptu as une po pse nji femer nuk ka ndjenja re??????? ca ka me te propozu nji femer njesoj eshte ate qe ja do zemra ja do s ke ca me i bo........ | |
|
| |
metallica_death Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 235 Mosha : 32 Vendndodhja : asgjekundi Hobi : muzika rock / metal Koha e lire : tatuazhet dhe piktura Piket : 10 Data e regjistrimit : 01/09/2008
| Titulli: Re: A mendoni se ėshtė gabim qe femra t'ja shprehe e para dashurinė njė mashkulli? Thu Oct 09, 2008 9:11 pm | |
| femra ka ndjenja por nuk i ven ne dukje se do te beje mashkullin per ti propozuar meqenese kjo gje e ben ate te ndihet me e mire se te tjerat ose qe te sundoje mbi mashkullin dhe kur mashkulli e propozon ajo e refuzon se do qe mashkulli te beje gjithcka per te keshtu qe ajo ndihet me e sigurte per5 ate gje qe ndjen | |
|
| |
play_boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2748 Mosha : 31 Vendndodhja : DURRES Piket : -33 Data e regjistrimit : 12/09/2008
| Titulli: Re: A mendoni se ėshtė gabim qe femra t'ja shprehe e para dashurinė njė mashkulli? Thu Oct 09, 2008 9:12 pm | |
| | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: A mendoni se ėshtė gabim qe femra t'ja shprehe e para dashurinė njė mashkulli? Thu Oct 09, 2008 9:13 pm | |
| ska nenji gja tia shprehi dashurine femra mashkullit e para,se edhe ajo ndjen |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: A mendoni se ėshtė gabim qe femra t'ja shprehe e para dashurinė njė mashkulli? Fri Oct 31, 2008 11:59 am | |
| Jo nuk esht gabim...per arsye se te gjith kan ndjenja dhe nuk esht gje e keqe...dhe dicka qe esht then me siper qe femrat i fshehin ndjenjat...Nuk japin sinjale me sakt Kjo me ka ndodhur mua diten e fundit qe isha ne shkoll para se te filloja kto pushimet...E prisha fare se i futa te shame |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: A mendoni se ėshtė gabim qe femra t'ja shprehe e para dashurinė njė mashkulli? Sat Nov 01, 2008 11:32 pm | |
| jo nuk esht gabim, megjithse i ka me lezet mashkullit |
|
| |
3bla Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 665 Mosha : 35 Vendndodhja : ne itali Hobi : ska..... Koha e lire : ska kohe te lire per asgje pervec internetit Piket : 0 Data e regjistrimit : 21/09/2008
| Titulli: Re: A mendoni se ėshtė gabim qe femra t'ja shprehe e para dashurinė njė mashkulli? Sat Nov 01, 2008 11:43 pm | |
| JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!! nuk eshte aspak gabim.. eshte gje e papame (mgjths kur ndodh kjo nuk eshte se femra eshte ndonje yll si brad pitt :D:D:D:D) flas se kam ca expersienca te keqija vete.... :-( | |
|
| |
angel_wolf Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1058 Mosha : 36 Piket : -26 Data e regjistrimit : 18/09/2008
| Titulli: Re: A mendoni se ėshtė gabim qe femra t'ja shprehe e para dashurinė njė mashkulli? Sat Nov 01, 2008 11:50 pm | |
| | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: A mendoni se ėshtė gabim qe femra t'ja shprehe e para dashurinė njė mashkulli? Sun Nov 02, 2008 3:08 pm | |
| | |
|
| |
don corleone Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2525 Mosha : 33 Vendndodhja : cuba with fidel castro Hobi : just nothing special Koha e lire : shfrytezim maksimal Piket : 1448 Data e regjistrimit : 23/08/2008
| Titulli: Re: A mendoni se ėshtė gabim qe femra t'ja shprehe e para dashurinė njė mashkulli? Sun Nov 02, 2008 3:09 pm | |
| eshte fat se te kursen kohe jo gabim | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: A mendoni se ėshtė gabim qe femra t'ja shprehe e para dashurinė njė mashkulli? Sun Nov 02, 2008 3:10 pm | |
| - 3bla shkruajti:
- JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!! nuk eshte aspak gabim.. eshte gje e papame (mgjths kur ndodh kjo nuk eshte se femra eshte ndonje yll si brad pitt :D:D:D:D) flas se kam ca expersienca te keqija vete.... :-(
ahahahaha cja fute kot ja un e kam shpreh e para dashurine nje her, por sdo t thot qe jam e keqe si shpirt jam sa per temen, jam totalisht dakort qe femra qe shprehet e para, ska asigje tkeqe! | |
|
| |
Blue Paradise Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 8513 Mosha : 34 Vendndodhja : ♥♥ne zemren e dikujt♥♥ Hobi : te iki shpesh te vendodhja lart :P Koha e lire : snuk Piket : 215 Data e regjistrimit : 24/07/2008
| Titulli: Re: A mendoni se ėshtė gabim qe femra t'ja shprehe e para dashurinė njė mashkulli? Sun Nov 02, 2008 3:11 pm | |
| nuk mendoj se esht gabim pvsh se femra e shpreh dashurin mashkullit kur esht shum e sigurt se dhe ai e pelq ate po ska shum guxim ta thot dhe kshu qe e JA THOT VET E PARA
mendimi im ky :D | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: A mendoni se ėshtė gabim qe femra t'ja shprehe e para dashurinė njė mashkulli? | |
| |
|
| |
| A mendoni se ėshtė gabim qe femra t'ja shprehe e para dashurinė njė mashkulli? | |
|