| a takohen anetaret e forumit ne jeten reale | |
|
+64RockAngel Slash LaLuC-I NIKI anisa doni DarkGirl *...BE YOURSELF...* 123bla returns maria gracia Ernesto_Guevara 3bla Hyqmeti '97 Iron Snake kitty Rej cun nga kombinati the space bituku85 toni'world hot_spicy elbasanlli-puro GoLdEn BoY Shpirti-pist barbi brune renato17 angel_wolf Blue Paradise Realkatil Nejona odise cobain Darkangel vdekja_eshte_mundesia alex_anto ceku play_boy wooow Mrs.perfect aurel_m131 Burzgoroth dead angel free spirit Lacuna_Coil Child Of Darkness don corleone the doctor 2000 saturno 3rrorr ani Child In Time Venus Soldier Of Fortune RioT smart devil SupergirL bad boy Mars angel boy Endi fefe_ rapper_girl total overdose1 dj jero 68 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sat Sep 13, 2008 2:41 pm | |
| sot takova RioT :D:D:D:D shkuam ne alkimi dhe u knaqem shuum :D:D shyqyr me ne fund o zot :D:D tdu shum mi dreq, tkam xemel | |
|
| |
Burzgoroth Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 906 Mosha : 31 Vendndodhja : Far away in the dark... Bergen,NORWAY Hobi : Black metal Koha e lire : Erblicket die tochter des firmaments Piket : 0 Data e regjistrimit : 14/08/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sat Sep 13, 2008 2:57 pm | |
| edhe mua sme more????a cdo hash i derr shpulle | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sat Sep 13, 2008 6:17 pm | |
| sot takova,rapper_girl,,child in time,,total overdose,,uaa qyqa harrova takova blue paradise,,enny-art,,ASSY dhe melinen,,jam knaaaaq | |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Fri Sep 26, 2008 2:55 pm | |
| sot takova bad boyn, der angelin dhe riotin! | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Fri Sep 26, 2008 2:56 pm | |
| Ca eshte ky der angel re?Une Riot dhe Bad boy nga ata qe skisha taku ndonjehere | |
|
| |
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Fri Sep 26, 2008 3:01 pm | |
| kush ishte se nuk ja mbaj mend nickun ne forum. | |
|
| |
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Fri Sep 26, 2008 3:01 pm | |
| Doja te thoja dark mi dreq! | |
|
| |
ceku Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 201 Mosha : 32 Vendndodhja : te lagja play_boy mbrapa spitalit Hobi : te punoj Koha e lire : pune Piket : -33 Data e regjistrimit : 23/09/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Fri Sep 26, 2008 3:02 pm | |
| vetem cunat durrsak anin , vagabondin , play boy dhe uranin | |
|
| |
the doctor 2000 Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 519 Mosha : 32 Vendndodhja : elbasan Hobi : gjumi,basketball Koha e lire : dal me shoket Piket : 0 Data e regjistrimit : 03/08/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Fri Sep 26, 2008 3:03 pm | |
| | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Fri Sep 26, 2008 3:03 pm | |
| un njof fefen njof mrs.perfect njof treblan njof ene ca te tjre po qe spo me kujtohen si i kan emrat ktu n forum |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Fri Sep 26, 2008 5:32 pm | |
| - Soldier Of Fortune shkruajti:
- sot takova bad boyn, der angelin dhe riotin!
uaa pse mua sme takove moo mir mir sot takova S.O.F, MARS, VENUS, SATURNO, CH.O.D, FREE SPIRIT, LACUNA_COIL, ENDI, WOOOW, THE DOCTOR 2000, VDEKJA ESHTE MUNDESIA gjtihashtu edhe RioT dhe bad boy me te cilet bera rrugen per ne el :D kto i kam jeeeeet te gjtihe, yje dhe xemel ju kam gocat ishin njera me e bukur se tjetra :D kurse S.O.F e du shuum se nje lal kam dhe e kam flori fare ju puth prap, hajt se do shihemi ;):D:D me vjen inat qe stakova smart devil dhe mrs perfect ju puth te dyjave | |
|
| |
alex_anto Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 468 Mosha : 29 Vendndodhja : elbasan Hobi : kercimi, interneti, kalerimi Piket : 54 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Fri Sep 26, 2008 6:36 pm | |
| smart devil e kam 1 nga shoqet e mia te ngushta, dhe takohem dite per dite ne shkoll. POR SHOQEN ME TE NGUSHTE KAM NJE QE DO HYJE SE SHPEJTI DHE E DUA SHUME DHE TAKOHEM MENGJES DREKE DARKE. free spirit e kam njoft. endin do e takoj se shpejti. tjeter nuk njoh. | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Fri Sep 26, 2008 6:43 pm | |
| - rapper_girl shkruajti:
- Soldier Of Fortune shkruajti:
uaa pse mua sme takove moo mir mir sot takova S.O.F, MARS, VENUS, SATURNO, CH.O.D, FREE SPIRIT, LACUNA_COIL, ENDI, WOOOW, THE DOCTOR 2000, VDEKJA ESHTE MUNDESIA gjtihashtu edhe RioT dhe bad boy me te cilet bera rrugen per ne el :D
kto i kam jeeeeet te gjtihe, yje dhe xemel ju kam gocat ishin njera me e bukur se tjetra :D kurse S.O.F e du shuum se nje lal kam dhe e kam flori fare ju puth prap, hajt se do shihemi ;):D:D
me vjen inat qe stakova smart devil dhe mrs perfect ju puth te dyjave u knaqe me??? une per vete pooomegjithse ndejta pak. te puuuuc ylli. kte qe ka permendur rapper i kam taku dhe une | |
|
| |
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Fri Sep 26, 2008 11:45 pm | |
| - rapper_girl shkruajti:
- Soldier Of Fortune shkruajti:
uaa pse mua sme takove moo mir mir sot takova S.O.F, MARS, VENUS, SATURNO, CH.O.D, FREE SPIRIT, LACUNA_COIL, ENDI, WOOOW, THE DOCTOR 2000, VDEKJA ESHTE MUNDESIA gjtihashtu edhe RioT dhe bad boy me te cilet bera rrugen per ne el :D
kto i kam jeeeeet te gjtihe, yje dhe xemel ju kam gocat ishin njera me e bukur se tjetra :D kurse S.O.F e du shuum se nje lal kam dhe e kam flori fare ju puth prap, hajt se do shihemi ;):D:D
me vjen inat qe stakova smart devil dhe mrs perfect ju puth te dyjave e kisha fjalen per ata qe nuk i kisha takuar asnjehere une. Se ty te takova ne gusht! | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sat Sep 27, 2008 12:37 pm | |
| ke nuk takova dje,,rapper_girl,bad boy,lacuna,mars,venus,saturno,darkangel,sof,vdekja eshte mundesia,free spirit,ch.o.d,endin,ke tjetr se smbaj mend | |
|
| |
Endi Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4605 Mosha : 29 Vendndodhja : pse me 1 vend rri un kshu?? Koha e lire : msn Piket : -132 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sun Sep 28, 2008 11:41 am | |
| free spirit,rapper girl,riot,bad boy,dark angel,ch.o.d, mars,venus,saturno,doctor 2000,free spirit,s.o.f,lacuna coil....kto!!! kam sh qejf te takoj edhe ca anetare te tj!!! | |
|
| |
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sun Sep 28, 2008 12:20 pm | |
| | |
|
| |
ani Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 691 Mosha : 32 Vendndodhja : atje ku nuk jam!!! Hobi : filmat Piket : 50 Data e regjistrimit : 14/08/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sun Sep 28, 2008 12:25 pm | |
| disa takohen disa nuk takohen | |
|
| |
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sun Sep 28, 2008 1:07 pm | |
| | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sun Sep 28, 2008 1:08 pm | |
| uu du una ttakoj sh veta nga ky forummmmmm |
|
| |
bad boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2276 Mosha : 33 Vendndodhja : Tirane Piket : -33 Data e regjistrimit : 09/08/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sun Sep 28, 2008 7:13 pm | |
| mrena dites i takova pothujse tgjith mu bo sh qefi qe i takova shpresoj ti takoj prap | |
|
| |
Darkangel Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10720 Mosha : 35 Vendndodhja : Andej-Kendej-Gjithandej Hobi : Tallje Bythe Me Paramendim Koha e lire : jam busy skam koh te lir fare :PpPpPp Piket : 83 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sun Sep 28, 2008 7:14 pm | |
| takohen takohen dhe dashurohen :gaga: :gaga: | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sun Sep 28, 2008 7:38 pm | |
| - Endi shkruajti:
- free spirit,rapper girl,riot,bad boy,dark angel,ch.o.d, mars,venus,saturno,doctor 2000,free spirit,s.o.f,lacuna coil....kto!!!
kam sh qejf te takoj edhe ca anetare te tj!!! ne fund une ee??? ske faj ti se mke njohur te paren dhe me ve te fundit. looool | |
|
| |
cobain Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 116 Mosha : 57 Vendndodhja : siper 1 druri... Hobi : bicikleta Koha e lire : ne internet,se skam ca bej tjeter... Piket : 0 Data e regjistrimit : 28/09/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sun Sep 28, 2008 10:24 pm | |
| kte kalamanin e shpif lart e kam shoqe....edhe takoj kshu naj her fatkeqsisht hahahahah ka nji shoqe te mir prandaj hahahahahahaha | |
|
| |
Endi Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4605 Mosha : 29 Vendndodhja : pse me 1 vend rri un kshu?? Koha e lire : msn Piket : -132 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sun Sep 28, 2008 10:41 pm | |
| - Lacuna_Coil shkruajti:
- Endi shkruajti:
- free spirit,rapper girl,riot,bad boy,dark angel,ch.o.d, mars,venus,saturno,doctor 2000,free spirit,s.o.f,lacuna coil....kto!!!
kam sh qejf te takoj edhe ca anetare te tj!!! ne fund une ee??? ske faj ti se mke njohur te paren dhe me ve te fundit. looool embelsira ne fund | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale | |
| |
|
| |
| a takohen anetaret e forumit ne jeten reale | |
|