| a takohen anetaret e forumit ne jeten reale | |
|
+64RockAngel Slash LaLuC-I NIKI anisa doni DarkGirl *...BE YOURSELF...* 123bla returns maria gracia Ernesto_Guevara 3bla Hyqmeti '97 Iron Snake kitty Rej cun nga kombinati the space bituku85 toni'world hot_spicy elbasanlli-puro GoLdEn BoY Shpirti-pist barbi brune renato17 angel_wolf Blue Paradise Realkatil Nejona odise cobain Darkangel vdekja_eshte_mundesia alex_anto ceku play_boy wooow Mrs.perfect aurel_m131 Burzgoroth dead angel free spirit Lacuna_Coil Child Of Darkness don corleone the doctor 2000 saturno 3rrorr ani Child In Time Venus Soldier Of Fortune RioT smart devil SupergirL bad boy Mars angel boy Endi fefe_ rapper_girl total overdose1 dj jero 68 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Fri Oct 10, 2008 10:54 pm | |
| hahaha, erlindi sa here me shef, po ku je o i vjeter. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Fri Oct 10, 2008 10:54 pm | |
| - fefe_ shkruajti:
- ca kopjon kto shprehjet ti re
i vjeter lol ma ka lene fiksim ca ti baj :D |
|
| |
Venus Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 502 Mosha : 33 Vendndodhja : Elbasan Piket : 0 Data e regjistrimit : 05/07/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sat Oct 11, 2008 9:56 am | |
| Me ca njihesha ne fillim ne jeten reale pastaj ketu. Kurse ca te tjere i kam taku dhe me eshte be shuuume qefi qe i kam njof dhe nga afer. | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sat Oct 11, 2008 4:22 pm | |
| sot un dhe child in time takuam SOLDIER OF FURTUNE ne tir, u ulem e pime nga nje kafe :D :D | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sat Oct 11, 2008 4:31 pm | |
| po takohem me ca.administratoren psh. |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sat Oct 11, 2008 10:04 pm | |
| sot takova me Venus Mars Ch.O.D edhe nje tjeter qe nuk e di ne eshte pjese e forumit |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sat Oct 11, 2008 10:06 pm | |
| u harrova takova edhe there without me, vdekja eshte mundesia, smart devil, free spirit dhe lacuna coil |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sat Oct 11, 2008 10:08 pm | |
| sa heret u kujtove sot pash mars edhe s.o.f po nuk i fola se nuk me njofin |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sat Oct 11, 2008 10:31 pm | |
| Edhe une te pashe!E mora me mend qe do ishe ti.pastaj pyeta edhe Erin qe ma siguroi | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sat Oct 11, 2008 10:32 pm | |
| |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sat Oct 11, 2008 10:33 pm | |
| | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sat Oct 11, 2008 10:40 pm | |
| une S.O.F i rashe dy here ne kurriz per ti fol kur erdhi qe po ngjitej lart po hic as nuk e kapi fare ec me flas dite tjeter |
|
| |
dead angel Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1985 Mosha : 31 Vendndodhja : ne hene Hobi : muzika Koha e lire : ngjoj muzik Piket : 63 Data e regjistrimit : 18/08/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sat Oct 11, 2008 10:41 pm | |
| | |
|
| |
Realkatil Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 190 Mosha : 33 Vendndodhja : Aty ku mdo mu raki Hobi : msn Koha e lire : msn Piket : 3 Data e regjistrimit : 01/10/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sat Oct 11, 2008 11:54 pm | |
| vetem rrelin : : | |
|
| |
smart devil Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2617 Mosha : 29 Vendndodhja : amerik Piket : 72 Data e regjistrimit : 01/08/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sun Oct 12, 2008 12:38 am | |
| yyyyyyyyyyyyyyyyyy sa kam takuuuu po vetem free spirit nuk e takoj hic fare sot takoova eroldceka,here without me,LACUNA_COIL MRS.PERFECT fefen(qe beme xhiro te makinat)uhuhuhuhuhu edhe ngeli duke me kujtu qe bluzja esht e atij dhe qe ja ka dhene free spiriti dhe jo mua bla-bla-bla njs edhe nejonen,sof mars venus (kto i pash i fola vetem marsit,se te tjeret muhabet) cobainin e pash edhe metallican takova edhe vdekje eshte mundesia EDHE YYYYYYYLLLLIN TIME WOOOW SOT QE NA QERASI ME 1 SUFLLAQE | |
|
| |
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Mon Oct 13, 2008 3:27 pm | |
| - EroldCeka shkruajti:
- une S.O.F i rashe dy here ne kurriz per ti fol kur erdhi qe po ngjitej lart po hic as nuk e kapi fare ec me flas dite tjeter
We per zotin nuk te kam vene re! | |
|
| |
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Mon Oct 13, 2008 3:28 pm | |
| - there with out me shkruajti:
- sa heret u kujtove
sot pash mars edhe s.o.f po nuk i fola se nuk me njofin Un te njof mer. Dy here erdhe te karrikja ime qe po i jepje celularin Lacunes. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Mon Oct 13, 2008 3:30 pm | |
| - Soldier Of Fortune shkruajti:
- EroldCeka shkruajti:
- une S.O.F i rashe dy here ne kurriz per ti fol kur erdhi qe po ngjitej lart po hic as nuk e kapi fare ec me flas dite tjeter
We per zotin nuk te kam vene re! kur te tha Metallica i germs-ave i ke poshte gocat tek shkallet. isha une aty me ate dhe te gjuajta dy here ne kurriz ec me se ska prob ne elbasan jemi takohemi rrezik neser do jem nga ahmeti per nje prob te vogel si dihet edhe takojme |
|
| |
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Mon Oct 13, 2008 3:32 pm | |
| takohen si stakohen :D psh diten qe ishte live takova smartin sic e ka permend edhe ajo lart :D hera e pare ishte qe e takoja micken :D:D | |
|
| |
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sat Oct 18, 2008 12:19 am | |
| listes se gjate te antareve qe kam takuar sot ju shtua edhe blue paradise dhe almir_metallica_4ever. | |
|
| |
Child Of Darkness Administratore
Numri i postimeve : 7438 Mosha : 29 Vendndodhja : ...... Hobi : ......... Piket : 206 Data e regjistrimit : 11/07/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sat Oct 18, 2008 12:21 am | |
| sot prsh takova per te shumten here kete siper!:D | |
|
| |
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sat Oct 18, 2008 12:25 am | |
| njeriu i dyte qe pashe sot ne mengjes ishte kjo lart se e para ishte Venus | |
|
| |
Darkangel Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10720 Mosha : 35 Vendndodhja : Andej-Kendej-Gjithandej Hobi : Tallje Bythe Me Paramendim Koha e lire : jam busy skam koh te lir fare :PpPpPp Piket : 83 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sat Oct 18, 2008 12:31 am | |
| po mua re kush do me vije te me takoje | |
|
| |
Child Of Darkness Administratore
Numri i postimeve : 7438 Mosha : 29 Vendndodhja : ...... Hobi : ......... Piket : 206 Data e regjistrimit : 11/07/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sat Oct 18, 2008 12:31 am | |
| besoj se tu zbukuru dita pasi me pe! huahuaha vtm kete s.of,venus e mars kam taku sot nga te forumit | |
|
| |
Blue Paradise Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 8513 Mosha : 34 Vendndodhja : ♥♥ne zemren e dikujt♥♥ Hobi : te iki shpesh te vendodhja lart :P Koha e lire : snuk Piket : 215 Data e regjistrimit : 24/07/2008
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale Sat Oct 18, 2008 12:47 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: a takohen anetaret e forumit ne jeten reale | |
| |
|
| |
| a takohen anetaret e forumit ne jeten reale | |
|