| fotodiskutim | |
|
+4hot_spicy Lacuna_Coil *...BE YOURSELF...* angel boy 8 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
angel boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10377 Mosha : 33 Vendndodhja : aty miii..nuk po me shef Hobi : te permbush nje premtim te dhene..... Koha e lire : mbaj familjen me buke..se qajn kalamajt pastaj po te mos jem une Piket : 1150 Data e regjistrimit : 26/07/2008
| Titulli: fotodiskutim Sat Mar 28, 2009 2:25 pm | |
| po e hap kte temen se mendoj se eshte nje nga temat me te bukura dhe me me shum vlere pasai ndermejt saj mund te shprehesh boten tende permes nje fotografie... cdo antar mund te postoje foto qe atij i pelqejne..porrrrr qe te jen me shum kuptim ...jo foto kot me kot ..merr ne google dhe veri ketu... dhe ne te tjeret do te komendojme se cfare shohim ne ate foto..dmth tip deja'vu.... ju mund te komentoni cilen foto te doni jo domosdoshmerisht ate qe eshte siper jush...pra komentoni cilen te pelqeni... porr ju lutem jo foto kot...te postohen foto me sa me shum kuptim..qe dhe ne te kemi munci ti komentojme sa me mire ate cka shpreh ajo foto...flm per mirkuptimin... po e nis une i pari me nje foto | |
|
| |
*...BE YOURSELF...* Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2335 Mosha : 34 Vendndodhja : nga pak brenda te gjitheve Koha e lire : miq, libra, foto, pishina, internet, gjume, shetitja, tv ... Piket : 1262 Data e regjistrimit : 13/12/2008
| Titulli: Re: fotodiskutim Sat Mar 28, 2009 2:30 pm | |
| une e kuptoj kshu kete foto:nje vend i larget,pa njerez,edhe pse ne fakt duhet te kishte sh se eshte me shkalle.nje vogelushe qe ka nevoj te rrije vetem,ose kshu e ndjen..edhe po ta shohesh me kujdes do shohesh se vetem aty ku ajo eshte ulur ka drite,perreth saj gjerat jane te zymta...ngjyra roze e embel eshte simbol i nje risie... clidhje ka me ergysin???ndoshta ai do te donte te ishte prane asaj vajze aty | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: fotodiskutim Sat Mar 28, 2009 2:31 pm | |
| uuaaa sa e bukur kjo foto,sinqerisht esht fantastike ej ergys,cne ti me kte???? po ti ku e ke komentin tend? | |
|
| |
Numri i postimeve : 10377 Mosha : 33 Vendndodhja : aty miii..nuk po me shef Hobi : te permbush nje premtim te dhene..... Koha e lire : mbaj familjen me buke..se qajn kalamajt pastaj po te mos jem une Piket : 1150 Data e regjistrimit : 26/07/2008
| Titulli: Re: fotodiskutim Sat Mar 28, 2009 2:38 pm | |
| meqe doni dhe nje mendimin tim per ate foto ..ok po e jap dhe une nje... ne ate foto une shikoj pak trishtim...pak meriztje..pak ankth per dicka.. shikoj njeriun ne udhekryq per nje vendim qe duhet te marri....ndoshta nuk ka guximin e duhur per dicka..dhe po mendohet thelle per ate hap...dhe ajo drita qe ka mbuluar vajzen tregon se duhet hedhur ai hap..duhet guxim sa me shum guxim..se edhe pse ka aq shum shkall per te kaluar me guxim dhe personalitet dhe krenari arrihet gjithcka.. | |
|
| |
Numri i postimeve : 2335 Mosha : 34 Vendndodhja : nga pak brenda te gjitheve Koha e lire : miq, libra, foto, pishina, internet, gjume, shetitja, tv ... Piket : 1262 Data e regjistrimit : 13/12/2008
| Titulli: Re: fotodiskutim Sat Mar 28, 2009 2:40 pm | |
| vetem dicka do i shtoj komentit,,,ajo ka nevoj ta marr vetem ate vendim ndaj eshte vetem me veten | |
|
| |
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: fotodiskutim Sat Mar 28, 2009 2:41 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: fotodiskutim Sat Mar 28, 2009 2:42 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: fotodiskutim Sat Mar 28, 2009 2:44 pm | |
| ju lutem vendosni dhe ju ndonje foto te bukur..qe ta komentojme.. | |
|
| |
| Titulli: Re: fotodiskutim Sat Mar 28, 2009 2:47 pm | |
| skam kohe, kismet me von dhe kjo lart,qeka fantastike,jan kaq misterioze,sinqerisht | |
|
| |
| Titulli: Re: fotodiskutim Sat Mar 28, 2009 2:47 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: fotodiskutim Sat Mar 28, 2009 2:51 pm | |
| - *...BE YOURSELF...* shkruajti:
asgje me pak e asgje me shum,kjo foto esht pasqyrim i dashuris. dy te dashuruar qe shijojn muzgun dhe posht tyre gjendet nje bot e ter,por per to nuk ekziston,tpakten jo ne ato caste.per to ekziston vetem dashuria e tyre dhe ai diell qe po perendon sot per te dal prap neser... | |
|
| |
| Titulli: Re: fotodiskutim Sat Mar 28, 2009 2:53 pm | |
| - *...BE YOURSELF...* shkruajti:
kjo qenka shum e bukur..te lutem rezarta heres tjeter beje ne photobucket foton me te madhe.. :D kjo eshte nje foto me shum bot kuptim..perendimi i diellit shpreh gjithcka.. eshte simboli i dashurise reale....perpara shfaqet nje bote e madhe...dhe ne nje cep te saj ndodhen dhe keta dy te dashuruar qe duket se e shijojne ne max kete relax qe te ofron kjo pamje.. dhe nje e vecante tjeter,,pernedimin e diellit ne e simbolizojne me detin por ketu mesa duket nuk ka det..ndoshta eshte nje liqen para tyre...ose dicka e tille...nje foto mrekulli...pasi dhe ai dielli duket tama si zjarr ne horizont..si zjarri qe po ndjejne brenda vetes ai cift...pra ajo cka shikohet eshte nje nga pamejt me romantike dhe me te bukura qe mund te enderroje nje cift te ket ne jeten e tyre.. | |
|
| |
| Titulli: Re: fotodiskutim Sat Mar 28, 2009 3:12 pm | |
| hmmm bukur bukur zoti Ergys, kalojm ne foton tjeter kush e kapish bravo! | |
|
| |
| Titulli: Re: fotodiskutim Sat Mar 28, 2009 3:19 pm | |
| - Lacuna_Coil shkruajti:
- hmmm bukur bukur zoti Ergys, kalojm ne foton tjeter
kush e kapish bravo! ate une e kuptoj ne kete menyre ket foto..ndoshta dhe jam gabim nga njera ane kemi njerezit e pasur..njerezit mendjemedhenj..njerezit qe nuk perkulen per asgje dhe para asgjeje..madje dhe pleherat i hedhin gjith "pordh"gjith mendjemadhesi...jo ashtu sic duhen hedhur..ktu mu kujtuan njerezit qe i hedhin mbeturniat nga kati i 5i pallatit..hahah thjesht te paedukat pra kernaria pasuria dhe mendjemadhesia e tyre nuk i lejon te perkulen para asgjeje... ndersa nga ana tjeter kemi njerezit normal..ose deri diku njerezit e varfer dhe te vuajtur nga jeta...njerezit qe do te benin gjithcka per te mbijetuar..njerezit e thjesht qe e ulin hunden atere kur duhet dhe e ngereje po atere kur duhet... pra ktu krahasohet me pak fjal mendjemadhesia dhe pasuria...me varferine dhe ulesine dhe edukaten njerezore | |
|
| |
| Titulli: Re: fotodiskutim Sat Mar 28, 2009 3:40 pm | |
| po tamam kshu esht,vetem dicka do shtoja se ndoshta ndoshta nuk duket mire, individi i dyt,po i merr plehrat nga koshi,dmth po i mbledh se ka nevoj per to (esht pak e ekzagjeruar ndoshta por lypsat kte bejn) | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: fotodiskutim Sat Mar 28, 2009 3:41 pm | |
| kjo fotoja mua me ngjan me nje situate qe secili prej nesh e ka kaluar...nje person qe hedh dicka ne kosh dhe qe eshte i pasur..dhe nga ana tjeter dikush qe e merr ate qe hidhet sepse ka nevoje per te. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: fotodiskutim Sat Mar 28, 2009 3:42 pm | |
| Hahahhaa sa jam shkri me foton e Lacunen N'fakt s'kam terezi x ket tem ... :/ Her tj |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| |
| |
| Titulli: Re: fotodiskutim Sat Mar 28, 2009 4:41 pm | |
| shum flm arlinda qe e vlereson temen qe kam hapur une..se dhe mua mu duk shum interesante prandaj dhe e hapa..je e mirepritur te vendosesh fotot e tua ..se e di qe ke idera fantastike ne foto..dhe po ashtu je e mirepritur te komendosh ato foto qety te duken interesante.. :D | |
|
| |
| |
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: fotodiskutim Sat Mar 28, 2009 5:26 pm | |
| flm ergys....do marrim pjese ja sa te gjej i foto unaaaaa | |
|
| |
| Titulli: Re: fotodiskutim Sat Mar 28, 2009 7:01 pm | |
| ja dhe nje foto tjeter interesante qe gjeta .... | |
|
| |
| Titulli: Re: fotodiskutim Sat Mar 28, 2009 7:34 pm | |
| njera dor kathonj njera jo shif sa thell shkon shikimi im | |
|
| |
| Titulli: Re: fotodiskutim Sat Mar 28, 2009 7:38 pm | |
| | |
|
| |
doni Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1641 Mosha : 31 Vendndodhja : tirane Hobi : palester,boks Koha e lire : internet, kafe Piket : 197 Data e regjistrimit : 09/08/2008
| Titulli: Re: fotodiskutim Sat Mar 28, 2009 7:40 pm | |
| ME KET KUPTOJ QE dashuria ndricon kudo si dhe nen det | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: fotodiskutim | |
| |
|
| |
| fotodiskutim | |
|